Menu
 Τροχαίο - μυστήριο με νεκρό 30χρονο

Τροχαίο - μυστήριο με νε…

 Συνεχείς έρευνες απ...

ΕΦΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Ομιλία  στη βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΦΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Ομιλία…

  (που δεν εκφωνήθηκ...

Πανηλειακός- Παναχαϊκή 1-0 «Αφεντικό» της Πελοποννήσου με γκολάρα Χαλούλου

Πανηλειακός- Παναχαϊκή 1-…

Το πάθος και η ψυχ...

Μια απόφαση με «άρωμα» ρατσισμού

Μια απόφαση με «άρωμα» ρα…

Μάθαμε ότι οι Μπαγκλ...

Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας: Αυτές είναι οι οδηγίες για την κακοκαιρία που έρχεται

Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας:…

Η Γενική Γραμματεία ...

Στο δόγμα «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» η απάντηση μας είναι  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ

Στο δόγμα «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ…

Του Χρήστου Γιάνναρο...

Βελτιώσεις αγροτικής οδοποιίας και καθαρισμοί στο Τραγανό

Βελτιώσεις αγροτικής οδοπ…

Σε βελτιώσεις της αγ...

Έκκληση  στους δήμους να συμβάλλουν στον καθαρισμό του αποστραγγιστικού δικτύου

Έκκληση στους δήμους να …

ΟΡΑΤΟΣ  Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ Α...

	Δυο σενάρια για το Δήμο Αρχ. Ολύμπιας που μοιάζουν σαν τα δυο «τελευταία ανέκδοτα»

Δυο σενάρια για το Δήμο …

           Του Σωτήρ...

SuccEΡΤ story : Στη χώρα μου έχουμε Δημοκρατία

SuccEΡΤ story : Στη χώρα …

Του Νίκου Μπογιόπο...

Το Πραξικόπημα της Μπιραρίας

Το Πραξικόπημα της Μπιραρ…

    Στην ιστορία βρί...

 Κινηματογραφικές Βραδιές ΕΛΜΕ Ηλείας

Κινηματογραφικές Βραδιές…

Συνεχίζονται οι κινη...

Aν εκείνο το μαύρο ξημέρωμα…

Aν εκείνο το μαύρο ξημέρω…

Του Γιώργου Μαρινόπ...

Τσίπρας: Η κυβέρνηση τορπιλίζει τη Δημοκρατία

Τσίπρας: Η κυβέρνηση τορπ…

Προπηλακισμό βουλε...

Πρώτη  ήττα για τον Κόροιβο

Πρώτη ήττα για τον Κόροι…

Ο Κόροιβος στο μεγ...

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσε…

Η Πολεμική Αεροπορία...

Prev Next
A+ A A-

Η περιπέτεια του Πανηλειακού

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΣΤΟ Καρπενήσι βρίσκεται ο Πανηλειακός. Άρχισε την περιπέτειά του στο χώρο της Β’ Εθνικής. Για ένα δεκαήμερο θα δουλέψει σκληρά ο Πέτρος Δημητρίου, ώστε να κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα κρατήσει στο δυναμικό και στη συνέχεια να δουλέψει, ώστε να φτιάξει ομάδα εκ του μηδενός. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Προσωπικά έχω διαπιστώσει κάποιες επιφυλάξεις. Ακόμη τις διατηρώ, ώσπου να διαψευστώ πλήρως.

 

 

ΝΑ δούμε, πως θα συγκροτηθεί ο νότιος όμιλος της Β’ Εθνικής. πως μπορεί να συγκροτηθεί με δεδομένο ότι τα κριτήρια θα είναι γεωγραφικά. Αντίπαλοι του Πανηλειακού θα είναι (πιθανώς) οι εξής δεκατρείς: Παναχαϊκή, Γλυφάδα, Παναιγιάλειος, Χανιά, Επισκοπή, Φωκικός, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων, Καλλιθέα, Αχαρναϊκός, Φωστήρας, Ζάκυνθος, Αστέρας Μαγούλας. Ε! ρε γλέντια που έχουν να γίνουν!

 

Οι νέοι ένοικοι του πρωταθλήματος

ΑΛΛΑΞΕ κατά 5/16 η δομή του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, καθώς με την προσθήκη του ΑΠΟ Κουρτέση έγιναν πέντε και πήραν τις θέσεις του ΠΑΟΒ, του Αστέρα, του Ηλειακού Λεχαινών, του Λαμπετίου και του Αργοναύτη. Ο τελευταίος ένοικος μπήκε από σπόντα, μετά τη θρυλική συγχώνευση Αστέρα- Πανόπουλου, η οποία πέρασε από σαράντα κύματα. Είναι ο ΑΠΟ Κουρτέση, που με βάση του ΚΑΠ πήρε τη θέση της ομάδας της Αμαλιάδας. Δεν ξέρουμε πόσο έτοιμος είναι από άποψη ενίσχυσης. Όμως ο πρωταθλητής Άρης (Στρέφη) είναι φοβερά ενισχυμένος, όπως κι ο Ενιπέας. Αντίθετα Γούμερο και ΠΑΟΚ, ψάχνουν ακόμη να βρούνε παίκτες.

 

Για την… τιμή των όπλων

ΔΕΝ έτρεφε η στήλη καμιά ελπίδα, πως η έφεση του Πανωλενιακού θα είχε τύχη στην Εφέσεων της ΕΠΟ. άλλωστε κι ο πρόεδρος της ομάδας του Καράτουλα, Γιάννης Παναγόπουλος, υποστήριξε, πως κάναμε μια προσπάθεια για την… τιμή των όπλων. Από τη στιγμή που η ΕΠΣΗ αρνήθηκε να υλοποιήσει την πρόταση του Β. Παναγόπουλου περί αναδιάρθρωσης της Α2, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Μάλιστα ο Κουλούρης έβαλε και δικηγόρο να υποστηρίξει την απόφασή του. Έτσι έκλεισε το θέμα και την ερχόμενη Τετάρτη στο γηπ. Ελαιώνα, θα γίνουμε μάρτυρες του θρυλικού αγώνα Αλφειονίς- Καράτουλα.

Μεγάλη ζημιά

ΧΩΡΙΣ ηθικό και δυνάμεις πήγε ο διαιτητής Χρήστος Κούλης στα αγωνιστικά τεστ της Γ’ Εθνικής. έτσι εγκατέλειψε στα μέσα της δοκιμασίας. Μεγάλη ζημιά για τον ίδιο (πρώτα) και μετά την ηλειακή διαιτησία. Έπαινοι αξίζουν μόνον στους επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ!

 

Έντεκα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δάφνης, ο Αλεβιζόπουλος, βγήκε πρώτος στο κουρμπέτι της Α’ τοπικής και δήλωσε: «Πάμε για πρωτάθλημα!». Το είπε και το εννοούσε. Κι όπως είδατε στα φιλικά δεν κολλώνουν οι «κιτρινόμαυροι». Έντεκα έβαλαν στον ατυχή Εθνικό Αμαλιάδας.

 

Απροστάτευτος

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ έμεινε ο Μάριος Λαμπρόπουλος και πλήρωσε την άγρια κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ για το πέναλτι του Σαλπιγγίδη. Βγήκαν την επομένη οι ολυμπιοκρατούμενες εφημερίδες κατά του Ηλείου διαιτητή κι έβγαλαν τη… χολή τους. Βγήλε κι ο μέγας Βαρούχας και είπε τις σαχλαμάρες του, λες κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτε από μπάλα και διαιτησία.

 

Παρασάγγες

ΑΡΧΙΣΑΝ τα φιλικά και τα πρώτα αποτελέσματα κάτι δείχνουν. Δε δείχνουν όμως πολλά. Το επίσημο παιχνίδι από το φιλικό απέχει παρασάγγες. Αυτά για να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά ορισμένων.

 

Κακία

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι το πιο άγριο, το πιο εκδικητικό ζώο. Φτιαγμένο από τα νύχια ως την κορυφή όχι με νερό και χώμα, αλλά από αιμοβόρες κακίες. Ο νοών, νοείτω!

 

Καθυστερούν οι Επιτροπές

Έχει πέσει πολλή δουλειά στην ΕΠΣΗ. Έτσι φυσιολογικά καθυστερεί η στελέχωση των Επιτροπών. Ο πρόεδρος Άρης θα έχει κάνει στην προεργασία του, έχοντας πάντοτε δίπλα του την ειδική σύμβουλο κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου, η οποία επωμίζεται το βάρος των δημοσίων σχέσεων, άρα και την εξέυρεση προσώπων ικανών να πλαισιώσουν τους προέδρους των Επιτροπών.

 

Τι θα πράξει τώρα!

ΕΓΙΝΑΝ οι αγωνες μπαράζ (Χελιδόνια- Αετός και Λάνθι- Πήγασος). Από εδώ και περα να δούμε τι θα γίνει. Είναι δεδομένο ότι και οι τέσσερις ομάδες δικαιούνται την άνοδο. Να δούμε η ΕΠΣ τι θα πράξει…

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα