Menu
Τραγωδία χθες για 57χρονο στο Λεβεντοχώρι -  «Έφυγε» πάνω στο γλέντι του γάμου!

Τραγωδία χθες για 57χρονο…

Απίστευτη τραγωδία σ...

Πύργος: Ο Νίνο έφυγε, η καρδιά του όμως συνεχίζει να χτυπά…

Πύργος: Ο Νίνο έφυγε, η κ…

Ζωή σε 4 συνανθρώπ...

Ξεκίνησε η λειτουργία του εκλογικού κέντρου του Θύμιου Σώκου στον Πύργο

Ξεκίνησε η λειτουργία του…

Ξεκίνησε στον Πύργ...

Γιατί ξεπουλήθηκε η ελληνική φέτα;

Γιατί ξεπουλήθηκε η ελλην…

Του οικονομολόγου ...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑ…

Διεύθυνση Περιφέρε...

3ο Λύκειο Πύργου:Διήμερη κατάληψη ενάντια στην «αναπλήρωση» από τους μαθητές

3ο Λύκειο Πύργου:Διήμερη …

Ψήφισμα Διαμαρτυρί...

Ακαδημία Πανηλειακού: Εξαιρετική εμφάνιση στο Πασχαλινό Τουρνουά στο Σοφικό

Ακαδημία Πανηλειακού: Εξα…

  Στο 15ο Πασχαλινό...

Σύλλογος «Πύργος, Όλοι μαζί»: Πρόσφερε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες

Σύλλογος «Πύργος, Όλοι μα…

Μορφωτικός και Εκπ...

Με τους Γορτύνιους της Πάτρας ο Γιάννης Γ. Ζαφειρόπουλος

Με τους Γορτύνιους της Πά…

  Ο πρ. Υφυπουργός ...

Ο Ρομπέν των τραπεζών

Ο Ρομπέν των τραπεζών

Ο μύθος είναι γνωστό...

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο περιβαλλοντικής πολιτικής

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Ολοκληρωμέν…

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΦΙΓΟΥ...

	Με ποια πολιτική αξιοπιστία εξαγγέλλετε το “γονατογράφημά “ σας κ. Παρασκευόπουλε;

Με ποια πολιτική αξιοπισ…

   Tου Γιώργου Χ...

Αιχμές

Αιχμές

Τον καλύτερο εαυτό τ...

Μια «δύσκολη»  Πρωτομαγιά

Μια «δύσκολη» Πρωτομαγιά…

Μια πρώτη συνάντησ...

Τι δείχνουν τα "κρυφά" γκάλοπ στις 13 Περιφέρειες της Χώρας

Τι δείχνουν τα "κρυφ…

Δυτική Ελλάδα: Μάχη ...

Δεν υπάρχει Ολυμπιακή Φλόγα και Αγώνες χωρίς Ολυμπία

Δεν υπάρχει Ολυμπιακή Φλό…

Κάλεσμα Κοτζιά – Καφ...

Prev Next
A+ A A-

Κόροιβος Αμαλιάδας: «Πάνοπλος» στο Παγκράτι

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Μία… στροφή πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Καβάλα, ο Κόροιβος καλείται σήμερα να ξεπεράσει πρωτίστως το «εμπόδιο» του Παγκρατίου. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης κι η «αρμάδα» του ξέρουν, ότι πλέον έχουν φτάσει στην πηγή και σε καμία περίπτωση δε θα αφήσουν φέτος την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στην προσπάθεια τους για ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα οι «μπλε» θα παραταχθούν «πάνοπλοι».

 

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της 24ης αγωνιστικής

 

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Στα Άνω Λιόσια και στο κλειστό της Ζωφριάς, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πολυπόθητη επιστροφή της στην Α1. Παρουσία και της Δημόσιας Τηλεόρασης, η οποία θα μεταδώσει "ζωντανά" την αναμέτρηση, η Ένωση φιλοδοξεί να πετύχει κόντρα στον Ηρακλή την 21 πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα (σημαδιακό το νούμερο...), η οποία θα τη φέρει μια ανάσα από το... ματς μπολ. Εκτός και αν ηττηθεί ο Κόροιβος, οπότε θα πανηγυριστεί και μαθηματικά η εξασφάλιση της ανόδου στα... σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ. Το κλειστό αναμένεται κατάμεστο από τους "κιτρινόμαυρους" πιστούς, ενώ στο περιθώριο του αγώνα θα τιμηθεί και ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ Νίκος Ξηροκώστας για τη προσφορά του στο σύλλογο. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Νίκολιτς, αλλά με πάθος και πείσμα για τη νίκη - άνοδο. Ο Ηρακλής, είναι αδιάφορος βαθμολογικά και στο πρώτο του ματς με χεντ κόουτς τον Γιώργο Κυρούδη, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και γιατί όχι να... χαλάσει τη γιορτή. Στα πλαίσια των καλών σχέσεων που διέπουν τους φίλους των δύο ομάδων, στο κλειστό θα βρεθούν και οπαδοί του "Γηραιού".

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΥΡΙΟ: Η Καβάλα έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο από τον Κόροιβο, καθώς παίζει στην έδρα της κόντρα στο Λαύριο. Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας επισήμανε στους παίκτες του τους κινδύνους ενός αγώνα μετά από διακοπή πρωταθλήματος και ασφαλώς δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο.... στραβοπατήματος, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση για άνοδο. Το Λαύριο έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του και θα παίξει για τη... τιμή των όπλων και την αξιοπρέπεια του, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου είναι το μεγάλο... αουτσάιντερ.

 

ΟΦΗ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ χρειάζεται μια νίκη για να "δέσει" και μαθηματικά τη παραμονή του στην Α2, τη στιγμή που ο Φιλαθλητικός "καίγεται" για τους δύο βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες σωτηρίας τους. Αναμένεται πολύ δυνατό παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρά χαλαροί θα παρουσιαστούν, αφού γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Ο Φιλαθλητικός θα τρέξει και θα πιέσει όπως συνηθίζει φέτος και προμηνύεται ένα "κλειστό" ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πλήγμα για τον ΟΦΗ η απουσία του τραυματία Μάρτζου, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην Αγία Παρασκευή, με την ομώνυμη ομάδα που είναι ήδη υποβιβασμένη στη Β΄ Εθνική, να φιλοξενεί τους Ικάρους Σερρών που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη κατηγορία. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους φιλοξενούμενους καθώς μόνο έτσι θα συνεχίσουν αν έχουν ελπίδες σωτηρίας. Σε περίπτωση που η αδιάφορη ΚΑΠ υπερισχύσει, τότε θα ξέρουμε και τη δεύτερη ομάδα που θα την ακολουθήσει στο.. γκρεμό.

 

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ακόμη ένας "τελικός" για τον Ερμή, ο οποίος υποδέχεται στο κατάμεστο κλειστό του Λαγκαδά τον Αρκαδικό, σε ένα ματς χωρίς γυρισμό. Οι "πράσινοι" δεν κοιτάνε σενάρια σωτηρίας και ισοβαθμίες και αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής. Ο Αρκαδικός χωρίς άγχος και πίεση, θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη μια νίκη και να βελτιώσει το ρεκόρ του.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΨΥΧΙΚΟ: Το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Βέροια. Φίλιππος και Ψυχικό δεν έχουν τη πίεση της βαθμολογίας και χωρίς άγχος θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό τους βελτιώνοντας το ρεκόρ τους. Πλήρης οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που "έχασαν" τον Νίκο Παπανικολάου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο πρόσφατο φιλικό με τη Νέα Κηφισιά.

 

Βαθμολογία (σε 23 αγώνες)

1. ΑΕΚ 43

2. Κόροιβος Αμαλιάδας 42

----------------------------------------------

3. Καβάλα 41

4. Ψυχικό 38

5. Παγκράτι 35

6. Αρκαδικός 34

7. Ηρακλής 34

8. Φίλιππος Βέροιας 34

9. Λαύριο 33

10. ΟΦΗ 33

11. Φιλαθλητικός 31

-----------------------------------------------------

12. Ερμής Λαγκαδά 30

13. Ίκαροι Σερρών 30

14. Αγία Παρασκευή 25

 

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα