Menu
Ανάθεμα τον Μοροζίνι

Ανάθεμα τον Μοροζίνι

Μπαίνοντας στο λιμ...

Κυριακή του Πάσχα Λαϊκό γλέντι στο «Τετράστιχο»

Κυριακή του Πάσχα Λαϊκό γ…

Με λαϊκό πρόγραμμα...

M. Σάββατο: «PreSummerParty» μετά την Ανάσταση στο «Thalassa»

M. Σάββατο: «PreSummerPar…

Το «Thalassa» διορ...

Λαϊκοί και παραδοσιακοί ήχοι στο «Τετράστιχο»

Λαϊκοί και παραδοσιακοί ή…

Την Μ. Παρασκευή η...

M. Παρασκευή: Οι «Gus & Bonso» ξεσηκώνουν το «Ποδήλατο»

M. Παρασκευή: Οι «Gus …

Την Μ. Παρασκευή, ...

Για τις τελευταίες νηστίσιμες λιγούρες της Μ. Παρασκευής νηστίσιμα στο … Πιτς Φιτίλι!

Για τις τελευταίες νηστίσ…

Το αγαπημένο στέκι...

Ξετυλίγεται το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ Αχαίας, με το βλέμμα στην κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου!

Ξετυλίγεται το παρασκήνιο…

Σε αρκετούς προκάλ...

Πύργος: Πάσχα αγκαλιά με τα σκουπίδια…

Πύργος: Πάσχα αγκαλιά με …

Μερική αποκομιδή κ...

 Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία  για τον δήμο Πύργου

Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία…

Ποιος αμφιβάλλει ότι...

Υποψήφιος και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος!

Υποψήφιος και ο Παναγιώτη…

Οι μπασκετικοί κάν...

 «Μάγεψαν» το κοινό

«Μάγεψαν» το κοινό

Το κρυφό τους ταλέντ...

Επίσκεψη αγάπης

Επίσκεψη αγάπης

Οι δραστήριες Πυργιώ...

«Ανάσταση» στην αγορά της Ηλείας

«Ανάσταση» στην αγορά της…

Λαμπάδες και ρούχα...

Στην Έξοδο του Μεσολογγίου το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου

Στην Έξοδο του Μεσολογγίο…

Στις εκδηλώσεις εο...

Δόξα Ν. Μανολάδας: Πρώτος… πιστολέρο ο «Μέλε»

Δόξα Ν. Μανολάδας: Πρώτος…

Γ’ Εθνική Της Μαρ...

Κοσμοπλημμύρα χθες στην Πασχαλινή αγορά του Πύργου

Κοσμοπλημμύρα χθες στην Π…

Κορυφώνεται η κίνη...

Prev Next
A+ A A-

Κόροιβος Αμαλιάδας- Η κριτική με ΟΦΗ

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Α2 Εθνική Μπάσκτετ

Ο Κόροιβος έφτασε τις 19 νίκες σε 23 παιχνίδια και κρατάει στην τύχη στα χέρια του αναφορικά με την άνοδο στην Α1.

Το iliabasket.blogspot.gr σας παρουσιάζει την ατομική κριτική των "κυανόλευκων".

4. Φάνης Αρχιμανδρίτης: Σταθερά καλός ο "Βενιαμίν" της ομάδας. Δείχνει ψυχραιμία όταν πατάει παρκέ και βοηθάει πολύ στην άμυνα.
5. Πέτρος Νοέας: Δεν κινήθηκε στα πολύ υψηλά στάνταρ των προηγούμενων αγώνων, όμως είχε καλή παρουσία, πέτυχε δύο σημαντικά γκολ-φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ βοήθησε όπως πάντα και στον τομέα των ριμπάουντ. Αποτελεσματικός και στην άμυνα.
6. Γιώργος Κοντόγιωργας: Θετική εικόνα του ταλαντούχου γκαρντ, που λίγο έληξε να πετύχει το "παρθενικό" του καλάθι στην Α2, αν δεν τον πίεζε ο χρόνος.
7. Σάκης Καρύδας: Παρότι προερχόταν από τραυματισμό, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του Κοροίβου στην οργάνωση του παιχνιδιού. Έπαιξε μυαλωμένα και μεστά, σημείωσε 6 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ, εμπνέοντας σιγουριά στους συμπαίκτες του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.
8. Σωτήρης Γκιουλέκας: Ο... MVP του πρώτου ημιχρόνου. Ο έμπειρος φόργουορντ ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα, κρατώντας την ομάδα του όρθια όταν είχε επιθετική διστοκία, μάζεψε αρκετά ριμπάουντ και έβγαλε πάθος και ενέργεια πάνω στο παρκέ. Τέλειωσε το ματς με 14 πόντους και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις.
9. Γιάννης Θανόπουλος: Μπήκε στο παρκέ για να βοηθήσει στο κατέβασμα και να κυνηγήσει τους καλύτερους περιφερειακούς σκόρερ της αντίπαλης ομάδας και τα κατάφερε περίφημα, έχοντας θετικό πρόσημο στην απόδοσή του.
10. Νίκος Κακλαμάνος: Νέα φοβερή εμφάνιση από τον Νίκο Κακλαμάνου, που μετέτρεψε τα τελευταία λεπτά του αγώνα σε προσωπικό του ρεσιτάλ, σημειώνοντας τους 19 από τους 21 πόντους του από το 24' μέχρι το 39'! Είχε συνολικά 3/5 τρίποντα και πολλά ακόμη παλικαρίσια καλάθια.
11. Νίκος Δημάκος: Όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο "ξεψάρωτος", δείχνοντας μεγαλύτερη ωριμότητα. Καλή η παρουσία του και κόντρα στον ΟΦΗ, όπου μπήκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.
12. Νίκος Στυλιανού: Ξεκίνησε εκπληκτικά και μαζί με τον Γκιουλέκα ήταν οι στυλοβάτες στο πρώτο ημίχρονο. Έβαλε τα δύο πρώτα τρίποντα που επιχείρησε και στη συνέχεια ανέλαβε άλλες αποστολές, αποδίδοντας για μία ακόμη φορά εξαιρετικά ως πλέι μέικερ.
13. Τάσος Χαρισμίδης: Έβαλε το πρώτο καλάθι του Κοροίβου και στη συνέχεια σίγησε επιθετικά, όμως ο Βασίλης Νιπεργιάλης τον κράτησε δικαιολογημένα 34 λεπτά πάνω στο παρκέ, καθώς έκανε θραύση στην άμυνα, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ.
14. Νίκος Λυμπάρης: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο έμπειρος φόργουορντ / σέντερ, που και κόντρα στον ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός. Τέλειωσε σωστά τις φάσεις που ανέλαβε, σκοράροντας 10 πόντους με 2/2 βολές και 4/5 δίποντα, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ, παίζοντας παράλληλα καλή άμυνα πάνω στον Τζόρτζεβιτς.
16. Γιώργος Γαλιώτος: Πήρε μόλις προσπάθεια στην επίθεση και τη μετουσίωσε σε καλάθι, ενώ στα 11 λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να μαζέψει 4 ριμπάουντ. Περιόρισε αισθητά τον πρώτο σκόρερ της Α2, Στέφαν Τζόρτζεβιτς.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ: Ιδανικό κοουτσάρισμα για ένα ακόμη παιχνίδι. Διαχειρίστηκε ιδανικά το υλικό του και έχοντας σύνεση και ψυχραιμία στις κινήσεις του, είδε τους αθλητές του να κάνουν την ανατροπή και να έρθει εύκολα το ροζ φύλλο αρκετή ώρα πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα