Menu
 Η Ελιά που κόπηκε νωρίς

Η Ελιά που κόπηκε νωρίς

Δεν δύναμαι να γνω...

«Σημαντικές ρυθμίσεις για τους βοσκοτόπους, τις Λαϊκές Αγορές και τις οφειλές στο Ι.Κ.Α. με τροπολογίες του Γιάννη Κουτσούκου»

«Σημαντικές ρυθμίσεις για…

Σημαντικές ρυθμίσε...

Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη και Πέμπτη στο Πύργο

Διακοπές ρεύματος την Τετ…

Ειδοποιούνται οι ε...

Κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου στην Πάτρα και το Αίγιο

Κατασχέθηκαν προϊόντα παρ…

Η Περιφερειακή Αστ...

Εγώ… ο Βενιζέλος

Εγώ… ο Βενιζέλος

Το «Εγώ, ο Κλαύδιο...

Στο… δρόμο από σήμερα εκατοντάδες πενταμηνίτες, όμως ο ΟΑΕΔ δεν τους… "αναγνωρίζει"!

Στο… δρόμο από σήμερα εκα…

Δεν δικαιούνται επ...

Συνελήφθη 64χρονος στον Πύργο , για οφειλές 640.000 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη 64χρονος στον Π…

Συνελήφθη 64χρονος...

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου:«Φεύγουν» για ΧΥΤΑ Ναυπάκτου τα σκουπίδια

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου…

Εγκρίθηκε η σύμβασ...

«Οργώνει» το νομό ο Γεωργιόπουλος

«Οργώνει» το νομό ο Γεωργ…

Η καθημερινή επαφή μ...

Νομοσχέδιο για τον αιγιαλό ή για την κατάργησή του;

Νομοσχέδιο για τον αιγιαλ…

Του Γιώργου Κανέλλ...

Πλέι οφ και… ζήσε Μάη μου

Πλέι οφ και… ζήσε Μάη μου

ΕΛΗΞΕ το όγδοο πρω...

Ανθόπυργος: Γιατί ήταν «ζούγκλα» για δυο χρόνια;

Ανθόπυργος: Γιατί ήταν «ζ…

      Επιχείρησ...

Οι… κρεμαστοί «κήποι» στοιχειώνουν τον Πύργο

Οι… κρεμαστοί «κήποι» στο…

Εικόνες αισθητικής...

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Πύργο, Πατρα και Αγρίνιο

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε …

Στην Πελοπόννησο κ...

Δήμος Ήλιδας: «Πολύτιμη η αξιοποίηση γεωργικών πλαστικών»

Δήμος Ήλιδας: «Πολύτιμη η…

Ημερίδα διοργάνωσε...

Το λιμάνι είναι βαθύ… Αργοναύτης μια ζωή!

Το λιμάνι είναι βαθύ… Αργ…

Α2 Κατηγορία- ACS ...

Prev Next
A+ A A-

«Ανάσταση» στην αγορά της Ηλείας

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Λαμπάδες και ρούχα για όλους

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει το σύνολο των καταναλωτών, αλλά τέτοιες μέρες, λίγο ή πολύ, όλα τα βαφτιστήρια θα παραλάβουν τη λαμπάδα και τα ρουχαλάκια τους, από τους Νονούς και τις Νονές τους και όλοι λίγο πολύ, μικροί και μεγάλοι θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Η κίνηση στην αγορά όχι μόνο παιδικών ρούχων και παπουτσιών αλλά και είδη δώρων είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Σε αυτό φυσικά, βοηθούν πολύ, οι χαμηλές τιμές που έχουν διατηρήσει όλα τα τοπικά καταστήματα με στόχο να μπορέσουν να στηρίξουν και αυτοί τους καταναλωτές αλλά και την παράδοση που θέλει τους Νονούς και τις Νονές να προσφέρουν πασχαλινά δώρα στα βαφτιστήρια τους.

Όλα για τα παιδιά

Προσιτές τιμές όμως βρίσκει κανείς στην αγορά του Πύργου στα καταστήματα παιδικών παπουτσιών και ρούχων. Όπως δήλωσε η κ. Φωτεινή Καστάνου, του ομώνυμου καταστήματος παιδικών παπουτσιών, η κίνηση είναι  ιδιαίτερα ικανοποιητική σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο διάστημα, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό όπως τα παλιότερα χρόνια.

«Οι περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν τις πιο οικονομικές τιμές και στο κατάστημα μας μπορούν να βρουν παπουτσάκια με προσιτά για όλους. Πέδιλα, μπαλαρίνες για τα κοριτσάκια σε όμορφα χρώματα και σχέδια αλλά και κλειστά δερμάτινα παπουτσάκια, πεδιλάκια και αθλητικά για τα αγοράκια. Ποικιλία υπάρχει για όλα τα βαλάντια».

Υπέροχα παιδικά ρουχαλάκια σε πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων βρίσκει κανείς στο κατάστημα «Babyland». Όπως τόνισε η ιδιοκτήτρια του κ. Αθηνά Κοροκοκού η κίνηση είναι ανέλπιστα μεγάλη. «Παρόλο που ζούμε σε καιρό κρίσης, οι νονοί αλλά και οι γονείς ψωνίζουν για τα παιδιά ανοιξιάτικα ρουχαλάκια και στο κατάστημα μας καλύπτονται όλες οι ανάγκες τους σε καλές τιμές. Η προσπάθεια μας είναι να δίνουμε πάντα το καλύτερο ρουχαλάκι κάνοντας ακόμα και καλύτερες τιμές από τις αναγραφόμενες προκειμένου να ικανοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους. Επίσης, προσφέρουμε υπέροχα πακέτα βάφτισης σε πολύ καλές τιμές».

 

Λαμπάδες και δώρα

Η λαμπάδα σίγουρα δεν λείπει από κανένα παιδί με τις τιμές πώλησης τους να ξεκινούν από 3 ευρώ και να φθάνουν τα 25 αν πρόκειται για διαφημιζόμενη με παιχνίδι. Στα καταστήματα του Πύργου, μπορεί κανείς να βρει ότι ψάχνει, στην τιμή που το ψάχνει καθώς η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη.

Στο «Comfuzio» πέρα από κάθε λογής παιχνίδια, μπορεί κανείς να επιλέξει από μια τεράστια ποικιλία κεριών και λαμπάδων για όλες τις ηλικίες. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ικανοποιημένη από την αγοραστική κίνηση καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, επισήμανε πως είναι η κ. Φώφη Κολόσακα, του καταστήματος παιχνιδιών «Παιχνιδόκοσμος». «Η κίνηση είναι ικανοποιητική και όπως κάθε χρόνο, τη Μεγάλη Πέμπτη, είναι η κατεξοχήν ημέρα για την αγορά λαμπάδας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαμπάδων σε προσιτές τιμές που προσαρμόζονται στα δεδομένα των οικονομικών συνθηκών. Βέβαια υπάρχουν και νονοί- νονές που αγοράζουν λαμπάδες διαφημιζόμενες βάσει της επιλογής του ίδιου του παιδιού, με τις τιμές βέβαια να έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό σε σχέση με άλλα χρόνια. Φυσικά, υπάρχουν και πιο απλές λαμπάδες που η τιμή τους ξεκινά από τα 3,5 ευρώ και φθάνει τα 15 ευρώ» επισήμανε και πρόσθεσε ότι το Μεγάλο Σάββατο, είναι η κατεξοχήν ημέρα για την αγορά παιχνιδιών.

Υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, στεφανάκια, πασχαλινές συνθέσεις, κεριά και πολλά πανέμορφα είδη, μπορεί να βρει κανείς στο «Ιδεοπωλείον» της κ. Μίκας Κωνσταντινίδου. Όπως η ίδια ανέφερε το ενδιαφέρον είναι υποτονικό και οι καταναλωτές ζητούν ότι πιο φθηνό. «Θέλουν από τη μια το καλύτερο αλλά με την πιο φθηνή τιμή. Αυτό όμως δε γίνεται όση κρίση και να έχουμε. Οι καταναλωτές πρέπει να προσαρμοστούν και ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτουν να επιλέγουν το ανάλογο δώρο σε τιμή. Όπως και να’ χει, εμείς έχουμε πολύ οικονομικές τιμές, σε όλα μας τα είδη τις έχουμε «κουτσουρέψει» όσο μπορούμε για να στηρίξουμε τους καταναλωτές».

Πασχαλινά δωράκια για όλους, όμως μπορεί να βρει κανείς και στο καταστήματα «Dana» της κ. Ντάνας Αργυρακοπούλου. «Κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη δώρων, διάφορα μικρά δωράκια σε πολύ καλές τιμές. Παρά την οικονομική κρίση μια σχετική κίνηση υπάρχει και το αγοραστικό κοινό δείχνει να ενδιαφέρεται. Οι τιμές είναι πολύ καλές διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές να προσφέρουν στους αγαπημένους τους δώρα και αυτό το Πάσχα».

 

Ρούχα και παπούτσια

Ανέλπιστη όμως είναι η κίνηση και στα καταστήματα με είδη ένδυσης και υπόδησης. Γυναικεία σύνολα στους χρωματισμούς της άνοιξης, πέδιλα και πλατφόρμες σε εξαιρετικές τιμές.

«Παρά την οικονομική κρίση, κίνηση υπάρχει και οι γυναίκες και τα κορίτσια ψωνίζουν ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα τους με μοντέρνα σύνολα σε προσιτές τιμές» επισήμανε η υπάλληλος του καταστήματος «Modelo» Άρτεμις Ευθυμιοπούλου και πρόσθεσε ότι φέτος το Πάσχα θα φορεθούν πολύ σύνολα, φορέματα και μπλουζάκια σε σομόν, κίτρινο, μπλε navy και λευκό –μαύρο σε πολύ extreme σχέδια.

Μεγάλη όμως είναι η κίνηση και στα καταστήματα υποδημάτων.

Όπως τόνισε ο κ. Σάκης Σκουτέρης, οι καταναλωτές έχουν ξεκινήσει τις αγορές τους, από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα με την κίνηση στην αγορά παπουτσιών να κορυφώνεται το Μεγάλο Σάββατο. «Υπάρχουν παπούτσια για όλες τις ηλικίες και τα γούστα και οι τιμές είναι για όλα τα βαλάντια. Είμαστε ικανοποιημένοι».

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα