Menu
Βράχο –βράχο  τον καημό μου …

Βράχο –βράχο τον καημό μ…

  Σαν πας στον πη...

Ο… αισιόδοξος

Ο… αισιόδοξος

      –Άλλο και...

Ικανοποίηση των εφοπλιστών για τα έργα στο Κατάκολο

Ικανοποίηση των εφοπλιστώ…

Ενδεικτική της  ση...

ΠΛΗΡΩNΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  O ΕΛΓΑ 191.626,02 ΕΥΡΩ  ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΩNΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ O…

Την Παρασκευή 29 Ν...

Κόλλησαν στα νερά

Κόλλησαν στα νερά

ΓΡΑΨΑΜΕ κάποια σχό...

Ζητούν να απομακρυνθούν οι κάδοι σκουπιδιών από τις εισόδους του Διοικητηρίου

Ζητούν να απομακρυνθούν ο…

Έγγραφο αίτημα από...

Με τα σκουπίδια στους δρόμους δεν θα αποφύγουμε τις πλημμύρες!

Με τα σκουπίδια στους δρό…

Συνεδρίασε το Συντ...

Αναβολή ζήτησαν οι δήμοι Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας

Αναβολή ζήτησαν οι δήμοι …

Στην εκδίκαση της ...

Η… απόβαση των πενταμηνιτών στο Διοικητήριο

Η… απόβαση των πενταμηνιτ…

Πως θα αξιοποιηθού...

 Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Κόροιβος

Με το δεξί στην πρεμιέρα…

Με το δεξί ξεκίνησ...

Zizanio News: Από σήμερα με την Πρωινή

Zizanio News: Από σήμερα …

Διαβάστε από σήμερα ...

Κοινωφελής: Πώς κατανέμονται οι 7.400 στην εκπαίδευση - Μόνο 56 στην Ήλεια (πίνακας)

Κοινωφελής: Πώς κατανέμον…

Στον τομέα της εκπ...

 Οργή στην Αμαλιάδα

Οργή στην Αμαλιάδα

Σοβαρό πλήγμα για τη...

Έρχεται… το Dcg Drift και Drag Day

Έρχεται… το Dcg Drift και…

Η ΑΟΛΑΠ, η ΦΙΜΑ κα...

Prev Next
A+ A A-

Η τήρηση της προκήρυξης

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΕΚΑΝΕ και στη δική μας εφημερίδα δηλώσεις ο Άρης Κουλούρης, σχετικά με τα λεγόμενα ασφαλιστικά. Μίλησε και για τους υπολειπόμενους αγώνες μπαράζ και σχολίασε κάτι που θα έφτανε στ’ αυτιά του: Ό,τι δηλαδή κάποιοι παράγοντες είπαν ν’ ανέβουν όλες οι ομάδες!

 Να μείνουν όλες οι ομάδες. Τι ήταν να το πληροφορηθεί. Ως θεματοφύλαξ της προκήρυξης που εμπνεύστηκε ο ίδιος, τόνισε: «Η προκήρυξη θα τηρηθεί!». Λες και κάποιος να διενοείτο, πως η προκήρυξη δε θα ετηρείτο. Ποιος όμως είναι τρελός να κάνει κάτι τέτοιο. Θα βρισκόταν ένας καλοθελητής, θα πέταγε μια προσφυγή και θα γέλαγε ο κόσμος. Ποιος όμως θέλει να γελάει μ’ αυτόν ο κόσμος. Ασφαλώς ουδείς!

 

Να τον χαίρονται...!

Φιλεύσπλαχνος...ως προς τα αισθήματα του αποδείχθηκε(για μια ακόμη φορά) ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας, ιατρός κ. Άρης Κουλούρης. Ρωτήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη να σχολιάσει την απόλυση πρώην στενού του συνεργάτη, αλλά σημερινού αντιπάλου του από την ΕΡΤ και κοιτάξτε πως απάντησε: "Ε, και τι θέλετε τώρα, να στεναχωρηθώ εγώ;...". 'Απείλησε" μάλιστα για αποκαλύψεις δήθεν παράνομων διορισμών κ.λ.π κ.λ.π βγάζοντας απίστευτη κακία και οργή για έναν συνάνθρωπό του! Να τον χαίρονται οι σύμβουλοι του και να τον καμαρώνουν. Εύγε...

 

Η αγωνία των μπαράζ

ΝΙΠΤΕΙ τας χείρας ως Πόντιος Πιλάτος ο Λουδοβίκος! Τον τρώει η αγωνία για τα ανεκτέλεστα μπαράζ. Όμως κανέναν δεν πείθει. Η αντιπολίτευση από τις 4/6 είχε ανακοινώσει, πως έπρεπε να κάνει τα μπαράζ. Όμως ο στόχος του ήταν να στρέψει τα σωματεία εναντίον της αντιπολίτευσης. Όμως τίποτε δεν κατόρθωσε!

 

Έκλεισαν Μελετίδης- Νιφορόπουλος

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ οι κινήσεις της Δόξας. Έκλεισε στο πι και φι Μελετίδη- Νιφορόπουλο και προχωράει με τις εισηγήσεις και του Καραπίτσου. Ο Αλεξανδρος Μελετίδης κλείνει για 3η χρονιά στους «Αετούς». Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ήταν στην Α’ τοπική Ηλείας κι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Πέρυσι 2012-2013 έπαιξε Δ’ Εθνική και σκόραρε 6 φορές, κυρίως λόγω θέσης που εχρησιμοποιείτο, ενώ και το πρωτάθλημα ήταν «μικρό». Μαζί χρονικά έκλεισε κι ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος, ένας καλός αμυντικός που πέρυσι ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στην ομάδα της Δόξας.

 

Ένα δικό μας παιδί

ΕΙΝΑΙ δικό μας παιδί ο Κώστας Φλίγκος. Ανδρώθηκε στις αλάνες της Γαστούνης και πριν γίνει μεγάλος και τρανός έπαιξε μπάλα στον Αίαντα. Οι ορίζοντες της Ηλείας αποδείχτηκαν πολύ μικροί. Έτσι αφού έκανε ένα πέρασμα από ΠΑΟ Βάρδας και ΑΟ Κάστρου (ποιος δε θυμάται την πάλαι πανίσχυρη αυτή ομάδα) πήγε στη Θύελλα Πάτρας, τον ΑΟ Καρδίτσας, την Ελασσόνα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Όμως η χρονιά του ήταν στη Νίκη Βόλου, όπου ήταν βασικός κι αναντικατάστατος με 46 συμμετοχές και έντεκα τέρματα. Πριν λίγες μέρες ο εξαίρετος επιθετικός, μόνον 28 ετών ακόμη, υπέγραψε στον Παναιγιάλειο, του οποίου θα προσπαθήσει να γίνει ηγέτης στην επίθεση, καθώς έχει όλα τα προσόντα.

 

Ζοφερό μέλλον στα Λεχαινα

ΑΒΕΒΑΙΟ και ζοφερό προβλέπεται το μέλλον του Ηλειακού Λεχαινών στην Α2. Ως τώρα δεν κινείται φύλλο στα Λεχαινά. Έγινε δυο φορές απόπειρα να συγκληθεί γενική συνέλευση, αλλά και τις δυο φορές απέτυχε. Μαθαίνουμε, πως υπάρχουν χαώδεις διαφορές κι απόψεις μεταξύ των παραγόντων. Αυτό είναι ένα κακό σενάριο για το μέλλον των «γαλάζιων καβαλάρηδων». Μην ξεχνάμε ότι πριν δυο χρόνια δεν κατέβηκε η ΑΕ Μυρτουντίων, η οποία στη συνέχεια διαλύθηκε!

 

Οι εκλογές της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΑ σ’ ένα σχόλιο, πως μετα από τρεις μήνες κι εφόσον η παράταξη του Βασίλη Παναγόπουλου κερδίσει τα ασφαλιστικά, θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΣΗ. Αν ήτανε σε τρεις μήνες να γίνουν πάλι εκλογές, τι τα ήθελαν τα ασφαλιστικά.

 

Τέσσερα σωματεία

ΣΤΟ Ειρηνοδικείο Πύργου την αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης από πλευράς αντιπολίτευσης δεν τη ζήτησαν τρία σωματεία, αλλά τέσσερα (Ηρακλής Π/Β, Νέος Ατρόμητος, Ηρακλής Πύργου και Πρόοδος Σαλμώνης). Όταν δίνουμε πληροφορίες, να τις δίνουμε σωστά.

 

Από κράχτης… τυχοδιώκτης

ΤΙ ανακοίνωση κόλαφος ήταν αυτή από τους φίλους του Πανηλειακού, τους επονομαζόμενους Red Boys. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Ήταν παρόντες και στις δυο συνελεύσεις ψυχή τε και σώματι, όπως ακριβώς είπαν. Ο Πανηλειακός (είπαν) από τίμια ομάδα «κράχτης», εγινε παράδειγμα προς αποφυγή και μέσο ανάδειξης για… τυχοδιώκτες! Καθόλου άδικο δεν έχουν κι εκεί να σταθούν στο ύψος τους, θεματοφύλακες της ερυθρόλευκης ομάδας!

 

Μία τρύπα

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας κατήργησε τους «μικρούς» από τα πρωταθλήματα της! Και μεις που πέρυσι είχαμε στις ενδεκάδες έναν 18 ετών, μια τρύπα στο νερό κάναμε. Καιρός για αναθεώρηση!

 

Για ευνόητους λόγους

ΒΓΗΚΕ με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ κι έδωσε οδηγίες προς τις ομάδες που έχουν να κάνουν τον ένα και μοναδικό τους αγώνα μπαράζ. Διάβασε από τον ΚΑΠ την παράγραφο 4 του άρθρου 6 «αγωνιστική περίοδος». «Εάν λόγω εκκρεμοδικίας διεξαχθούν αγώνες μετά την 1η Αυγούστου, οι ομάδες αγωνίζονται με τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη δύναμή τους την 30η Ιουνίου». Πιο αναλυτικά δεν αγωνίζονται παίκτες που πήρε ή έφυγαν με μεταγραφή μια ομάδα. Η ομάδα θα παίξει «μ’ όσους είχε κι έχει!».

ΘΕΩΡΩ πως όποιος έχει την εξουσία θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώσει τα σωματεία, πότε θα γίνουν οι αγώνες μπαράζ και σίγουρα θα πρέπει να γίνουν πριν λήξει ο Αύγουστος που λήγουν και οι μεταγραφές για ευνόητους λόγους.

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα