Menu
Σκουπίδια : Μυρίζει κινητικότητα…

Σκουπίδια : Μυρίζει κινητ…

Περίεργη ησυχία για ...

Δωρεάν διακοπές από το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2014

Δωρεάν διακοπές από το πρ…

Ποιοι είναι δικαιο...

Ήρθε ως… μεταρρυθμιστής!

Ήρθε ως… μεταρρυθμιστής! …

Αν και δεν πρόλαβαν ...

Άρχισαν οι φωτιές – Τρέχει η πυροσβεστική

Άρχισαν οι φωτιές – Τρέχε…

Τέσσερα στρέμματα ...

Κατά φαντασίαν φαντασιακός

Κατά φαντασίαν φαντασιακό…

Του Στάθη στον eniko...

Η Βερενίκη με άλλο χτένισμα

Η Βερενίκη με άλλο χτένισ…

Ένα από τα πράγματ...

Απεργούν αύριο γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Απεργούν αύριο γιατροί κα…

«Δουλεύουμε καθημε...

Ο γ.γ. του ΥΠΑΑΤ με τους καλλιεργητές ροδιάς

Ο γ.γ. του ΥΠΑΑΤ με τους …

Αυτή η περίπτωση τ...

Κόροιβος Αμαλιάδα: Ευχαρίστησε Λοχοβίτη

Κόροιβος Αμαλιάδα: Ευχαρί…

  Ο Κόροιβος με ανα...

Εφημερίες: «Λύση» με μετακινήσεις ειδικών γιατρών από το Νοσοκομείο Αμαλιάδος

Εφημερίες: «Λύση» με μετα…

Έρχονται ασφαλείς ...

Προσλήψεις 3.384 εποχικών

Προσλήψεις 3.384 εποχικών

Ιδιαίτερα θερμό αν...

Και πάλι για την αξιολόγηση!

Και πάλι για την αξιολόγη…

Ηλεκτρονική φόρμα-έκ...

Στρούσι Ανδραβίδας:15χρονος ληστής με ρόπαλο

Στρούσι Ανδραβίδας:15χρον…

Επιτέθηκε σε 79χρο...

Εθνική Ελλάδας: Αποφασισμένοι για την ανατροπή

Εθνική Ελλάδας: Αποφασισμ…

  Οι διεθνείς μας δ...

Αυτά αλλάζουν από 1η Ιουλίου σε μισθούς και επιδόματα

Αυτά αλλάζουν από 1η Ιουλ…

Αλλαγές στους μισθ...

Επιτυχημένη η εκδήλωση  των «μικρών» του Δημοτικού Ωδείου στην Αμαλιάδα

Επιτυχημένη η εκδήλωση τ…

Με μεγάλη επιτυχία...

Prev Next
A+ A A-

Αλλαγή πορείας

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Αν για κάτι θα πρέπει να ντρεπόμαστε είναι γιατί επί 40 σχεδόν χρόνια, με το άλλοθι της δικτατορίας,  επιτρέψαμε να εμφανισθεί και συσσωρευθεί στην πολιτική σκηνή του τόπου ένας  βορβορώδης πολιτικός υπόκοσμος που δεν έχει προηγούμενο

. Δεν αναφέρομαι σε κάποιο κόμμα συγκεκριμένα. Παντού υπήρξαν τέτοιοι σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Μιλάμε για υπόκοσμο μια και οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε για να επιβληθεί, όπως επίσης και το lifestyle του, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνο της Μαφίας: πολιτικοί τσιλιαδόροι που έγιναν πάμπλουτοι (δεν τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους), σε διαρκή διαπλοκή με παραδικαστικά κυκλώματα που τους εξασφάλιζαν ατιμωρησία και βρώμικους επιχειρηματίες οι οποίοι γιγαντώθηκαν από τη διαπλοκή τους με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Σ’ αυτή τη διαδρομή σας θυμίζω ότι χύθηκε πολύ αίμα. Για να μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν την δικτατορία τους,  χρησιμοποίησαν οποιοδήποτε μέσο τους παρείχε η εξουσία που είχαν. Την ίδια στιγμή που θυσιάσθηκαν ήρωες στα Ίμια και ήρωες πιλότοι στο Αιγαίο. Ο υπόκοσμος αυτός ήταν μοιραίο να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία αφού πρώτα τη λεηλάτησε, αφού πρώτα άπλωσε τα γλοιώδη πλοκάμια του σε κάθε γωνιά της κοινωνίας, σε κάθε χώρο, άφησε το ίχνος του παντού, ο αέρας μύριζε μπόχα, βρώμα και δυσωδία. Και ο υπόκοσμος αυτός έδρασε ανενόχλητα για πολλά χρόνια, γιατί οι περισσότεροι του παραδόθηκαν, είτε από υποχρέωση γιατί εξασφάλισαν μια θεσούλα στο δημόσιο, είτε γιατί μάζευαν κι αυτοί κάποια ψίχουλα από τα τραπέζια τους. Οι τραπεζίτες φίλοι τους, με το αζημίωτο βέβαια φρόντιζαν να ξεφορτώνουν νταλίκες θαλασσοδάνεια κι αγύριστα  στις αυλές πάσης φύσεως λαμόγιων των ΜΜΕ, τα οποία θα αναλάμβαναν για λογαριασμό τους την «εκπαίδευση» του εκλογικού κοινού, δηλαδή να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα κομματικά πελατάκια τους. Μ αυτό τον υπόκοσμο και την μικροαστική μεσαία τάξη αποχαυνωμένη στα μπούτια της Μενεγάκη τα οποία χρυσοπλήρωσαν καναλάρχες κι άλλοι σεσημασμένοι νταβατζήδες, κύλησαν τα χρόνια, με τους  κρατικοδίαιτους κηφήνες συνδικαλιστές να καπνίζουν πούρα και να λικνίζουν τις ιδρωμένες σαπιοκοιλιές τους κάτω από τα πουκάμισα Armani στην Πέγκυ Ζήνα. Αυτός λοιπόν ο πολιτικός υπόκοσμος με τη φόρα του Πολυτεχνείου, βρέθηκε καρφωμένος στις καρέκλες τις εξουσίας. Με τούτα και με τα άλλα, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η χώρα, είναι πλέον μια αποθήκη με άχυρα που έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενω ο πολιτικός υπόκοσμος παίζει τα ρέστα του στο βωμό της εξουσίας. Μιλούν  για συναίνεση, αλήθεια γιατί την είχαν ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια; Η χώρα το τελευταίο που έχει ανάγκη είναι τους πολιτικούς δολοφόνους της, κάθε χρώματος. Κανένα περιθώρια δεν υπάρχει πια, από στιγμή σε στιγμή μας απειλεί με νέα εθνική τραγωδία. Η Ελλάδα, ότι μας έχει απομείνει τέλος πάντων, από τον αχυρώνα που καίγεται, δεν έχει την ανάγκη  του σημερινού σαθρού πολιτικού κατεστημένου. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι τους Αρίστους. Τα φωτεινά μυαλά του τόπου. Αν θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα  και την παρτίδα πρέπει σήμερα κιόλας να αναδείξουμε τους Αρίστους. Ελπίζω δηλαδή, ήδη να το πράξαμε. Προέχει να απαλλαγούμε το συντομότερο από τον πολιτικό υπόκοσμο της μεταπολίτευσης.

 

                                                                        «Η Γυναίκα του Καίσαρα»

                                                                                 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα