Menu
Υπογραφές κατά της άρσης των πλειστηριασμών στα ακίνητα συγκεντρώνει η ΕΚΠΟΙΖΩ

Υπογραφές κατά της άρσης …

Κ αμπάνια με σύνθ...

Λεφτά υπάρχουν!- Πλήρωσαν κάποιους δικούς τους για το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

Λεφτά υπάρχουν!- Πλήρωσαν…

Το νέο λογότυπο της ...

Κόροιβος - βόλεϊ : Πρεμιέρα με Ποσειδώνα

Κόροιβος - βόλεϊ : Πρεμιέ…

Το Σάββατο και ώρα 5...

Πύργο: Βουτιά στο κανάλι

Πύργο: Βουτιά στο κανάλι

Πως κατέληξε τροχα...

Ταξί προσέκρουσε σε δύο κολώνες - Είχε άγιο στη Σαλμώνη

Ταξί προσέκρουσε σε δύο κ…

Η ολισθηρότητα του δ...

Γνωμοδότησε το ΝΣΚ υπέρ της ρητής και αμετάκλητης παραίτησης από τα κυριαρχικά δικαιώματα;

Γνωμοδότησε το ΝΣΚ υπέρ τ…

 «Παραιτούμαστε ρητά...

Διακοπές ρεύματος αύριο στην Ηλεία

Διακοπές ρεύματος αύριο σ…

Ειδοποιούνται οι ενδ...

Ανακοίνωση ΑΡΕΝ ΤΕΙ Πύργου για τα απορρίμματα και την επέμβαση των ΜΑΤ στις “Λίμνες”

Ανακοίνωση ΑΡΕΝ ΤΕΙ Πύργο…

Κόντρα στο σχέδιο ...

Μάκης :  Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους

Μάκης : Είναι η ώρα της …

Η ευθύνη για την υγε...

Επέμβαση των ΜΑΤ στις Λίμνες

Επέμβαση των ΜΑΤ στις Λίμ…

Με το πρώτο φως της ...

Μαζεύουν τα σκουπίδια...

Μαζεύουν τα σκουπίδια...

Υπό βροχή, συνεχίζ...

Πύργος: Οδήγησαν επαγγελματία με χειροπέδες στα δικαστήρια για άδεια καταστήματος!

Πύργος: Οδήγησαν επαγγελμ…

Ένα απίστευτο περι...

Φωτιά στα Δουνέικα

Φωτιά στα Δουνέικα

    Φωτιά πήρε σ...

Πακιστανός έκλεψε τον 30χρονο νεκρό

Πακιστανός έκλεψε τον 30χ…

Λύθηκε το μυστήριο σ...

 Προφητικό το σχόλιο της Πρωινής

Προφητικό το σχόλιο της …

Τι θα φέρει το ξημέρ...

Prev Next
A+ A A-

Ο ΧΛΩΜΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

 

 

 


ΓΕΩΡΓΙΟΥ Θ. ΝΤΟΑ

Οι δυνάμεις της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας του παραλόγου πνεύματος και των σκοτεινών ψυχών, αλυχτούν και λαχτίζουν τις Ιδέες, τις Αξίες, τις Αρχές μέσα από τους Ναούς των χρηματιστηρίων και των Διεθνών Οίκων αξιολόγησης του χρυσού, του δολαρίου ,του ευρώ , του γεν, του γουάν.

Οι δυνάμεις της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας του κυνισμού και της βαρβαρότητας καλπάζουν με δαιμονική αγριότητα στο δρόμο της παγκόσμιας έριδας για την υποταγή των Πολλών Αδυνάτων, επιτιθέμενες με καταστροφική φρενίτιδα κατά των Κρατών και των Πολιτών τους, ο Παγκόσμιος Πλούτος  των λίγων Ισχυρών και οι Κυβερνήσεις των Χωρών που τον υπηρετούν είναι ο Αυτοκράτορας.

Ο χλωμός όμως, αλλά πανούργος Αυτοκράτορας δεν είναι ούτε κίτρινος, ούτε μαύρος, ούτε λευκός, ούτε είναι μόνο ο Οίκος των ορατών και των αοράτων δαιμονικών δυνάμεων της Παγκόσμιας Αγοράς, είναι ταυτοχρόνως λευκός, κίτρινος και μαύρος που ως  αυτουργός και εντολέας της Μεγάλης Κρίσης οδηγεί τα Κράτη σε νέο Μεσαίωνα, σε νέα μορφή δουλείας των Λαών τους.

Ο χλωμός, αλλά άπληστος Αυτοκράτορας κατακυριαρχεί πια μέσω των Παγκόσμιων Οργανισμών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που  καταληστεύουν τους Λαούς και τους οδηγούν στην καταστροφή μέσω των ελεγχόμενων Κυβερνήσεών τους, όπως συμβαίνει και στη Χώρα μας.

Η ιστορία άλλωστε προϋποθέτει τον πραγματικό, κοινωνικό, οικονομικό πόλεμο εντός των Κρατών και τον αφανισμό των Εθνικών Οικονομιών, για να επακολουθήσουν, αν χρειαστεί,  οι πραγματικοί στρατιωτικοί πόλεμοι, εφόσον αυτό είναι προς το συμφέρον του Αυτοκράτορα.

Το Παγκόσμιο άπληστο και μοχθηρό Αυτοκρατορικό Πνεύμα της υπερσυσσώρευσης των ιδιοκτησιών και της ταυτόχρονης φτώχειας των Λαών, εξήλθε ήδη  ολοκληρωτικά του Εαυτού του και των Στοών.

Ο Αυτοκράτορας Πλούτος ενσαρκώνει αυτογνωστικά την Ολική Ουσία, την Αλήθεια και τη Μοίρα του κόσμου, αγνοεί όμως τους κανόνες, τους όρους και τα όρια, τους αγνοεί   θανατηφόρα ερχόμενος προς το λαμπρό ουρανό της υπέρτατης δόξας του ή προς το σκοτεινό τέλος της Βασιλείας του.

Οι Πολίτες του κόσμου αδρανείς προ του θανάτου τους  υποχρεούνται να γίνουν όμηροι του Αυτοκράτορα ή να θανατωθούν, αλλά και εξεγειρόμενοι θα θανατωθούν από τους μοχθηρούς και αιμοβόρους Συγκλητικούς, τους  Πραιτοριανούς  και τους Έπαρχους της Παγκόσμιας Βίας κατά των Λαών.

Στο έσχατο όριο η απεριόριστη, άναρχη και αλαζονική Εξουσία του Αυτοκράτορα προδικάζει την έκβαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Πολέμου ως κατ’ ανάγκην δικό του νικηφόρο Πεπρωμένο επί του Παγκόσμιου Χάρτη, εκτός αν ηττηθεί ταπεινωμένος  και σφαγιαστεί από τους φτωχούς και τους εξαθλιωμένους στο πεδίο της μάχης της Πραγματικής Οικονομίας που τους συνθλίβει και τους εξαφανίζει.

Δεν θα συνέβαινε όμως ό,τι συμβαίνει Παγκοσμίως και στη Χώρα μας, αν η Παγκόσμια Δικαιοσύνη τιθάσευε τις ιλιγγιωδώς διευρυνόμενες ανισότητες υπέρ των λίγων Ισχυρών.

Δεν θα συντελείτο το πολιτικό έγκλημα της καλπάζουσας εξαθλίωσης των μεσαίων και φτωχών κοινωνικών τάξεων αν η Πολιτική Εξουσία κάθε Κράτους, η δημοκρατικά νομιμοποιημένη από τους Πολίτες του, τιθάσευε την Παγκόσμια Πολιτική και Οικονομική Εξουσία που δρα ασύδοτα και εγκληματικά κατά των Ασθενέστερων εντός των ορίων της εδαφικής Επικράτειάς του.

Στη Χώρα οι Τροϊκανοί, ως γνήσιοι  Πολιτικοί Εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Αυτοκράτορα Πλούτου, υποκαθιστώντας την Κυβέρνηση, κονιορτοποιώντας την Λαϊκή και την Εθνική Κυριαρχία, τρομοκρατούν και γονατίζουν το Λαό μπροστά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Στη Χώρα πρέπει να επέλθει η γονυκλισία και η ικεσία του Λαού μπροστά στο θρόνο του  Παγκόσμιου Αυτοκράτορα, έτσι πρέπει να συμβεί για να αποκτήσουν  οι εγχώριοι ή οι εισαγόμενοι Φεουδάρχες , οι Βαρόνοι, οι Δούκες και οι Κόμητες ένα Φέουδο, μια Βαρονία, ένα Δουκάτο, ένα Κομιτάτο  ο καθένας από τον εδαφικό, τον υποεδαφικό, τον εναέριο και τον θαλάσσιο Πλούτο, ερήμην του Λαού και εναντίον του έως της καταστροφής του.

Για το σκοπό της ειρηνικής κατάκτησης της Χώρας από τις Δυνάμεις του Παγκόσμιου Αυτοκράτορα, η Χώρα προσομοιώνεται ως άφωνο και άβουλο πειραματόζωο στον Παγκόσμιο χάρτη, σαν μια φτωχή και παρηκμασμένη Επαρχία της Αυτοκρατορίας, έτοιμη να καταρρεύσει.

Στο εθνικό νόμισμα ως νόμισμα της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας κυριαρχεί η όψη της ελεύθερης, ασύδοτης αγοράς των πάντων που καθυποτάσσει  στις αδηφάγες ορέξεις της την Ελληνική Πολιτεία,  την Πολιτική, τους Πολίτες, τους Πολιτικούς, την Κοινωνία, τη Δημοκρατία.

Η Ιστορία διδάσκει ότι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία   σακατεμένη από το οικονομικό τέλμα, από τη διαφθορά και τα έκλυτα ήθη παρήκμασε σε όλα τα μήκη της και τα πλάτη της και σβήστηκε από το Χάρτη.

Η Ιστορία αποκαλύπτει ότι  με τις ίδιες συνθήκες κάποια στιγμή η Ιστορία ξαναγράφεται ίδια.

Άρα κάποια στιγμή η Τριανδρία των Τροϊκανών θα ξεπέσει, θα συνθλιβεί και θα εξαφανιστεί από τη Χώρα, κάτω από την πίεση του Λαού, ενώ οι εγχώριοι Κυβερνητικοί συνοδοιπόροι τους θα εξαφανιστούν και αυτοί  χωρίς να μπορεί να τους σώσει ούτε το ξίφος, ούτε η ξιφολόγχη του Παγκόσμιου, αλλά χλωμού Αυτοκράτορα.

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα