Menu
 Όλα  τα ονόματα των δικαιούχων για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού

Όλα τα ονόματα των δικα…

Ολοκληρώθηκε η ηλε...

(Ηχητικό) "Ακόμη και με πέντε χιλιάδες ευρώ οφειλές προς το δημόσιο μπορεί να βρεθεί κάποιος στη φυλακή"

(Ηχητικό) "Ακόμη και…

Ακούστε το ηχητικό ...

Πρωτοβουλία για δημοψήφισμα ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Πρωτοβουλία για δημοψήφισ…

Πρωτοβουλία για τη δ...

Διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα από τα μεσάνυχτα: Οδηγίες προς τους καταναλωτές

Διακοπές ρεύματος σε όλη …

Ενόψει της έναρξης...

Νίκη Χριστοπούλου: Από την Αμαλιάδα η πρώτη των πρώτων της Ελλάδας

Νίκη Χριστοπούλου: Από τη…

  Του 2ου ΓΕΛ με 19...

Εξαπλασιάστηκαν οι μετεξεταστέοι μαθητές της Α΄Λυκείου

Εξαπλασιάστηκαν οι μετεξε…

Εξαπλασιάστηκε το ...

Η «πρώτη» του 1ου ΓΕΛ Πύργου

Η «πρώτη» του 1ου ΓΕΛ Πύρ…

Τα συγχαρητήρια του ...

Ταλαιπωρία στην εφορία για το ιλιγγιώδες ποσό του... 1 λεπτού

Ταλαιπωρία στην εφορία γι…

Το αστρονομικό ποσ...

Ο ιός του Facebook

Ο ιός του Facebook

Από την αφρικανική...

Πύργος: Τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Αλφειού

Πύργος: Τροχαίο με τραυμα…

Ένα άτομο έχει τρα...

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Μανωλά!

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για …

  Πολύ έχουν ανέβει...

Αυτές οι σχολές δίνουν δουλειά

Αυτές οι σχολές δίνουν δο…

Οδηγός για ΑΕΙ- ΤΕ...

Βασίλης Δημητρέλλος: «Είχαμε πολλές πρωτιές και υψηλές βαθμολογίες»

Βασίλης Δημητρέλλος: «Είχ…

Ικανοποιημένος ο Δ...

Τελείωσε η αγωνία για τους 1000 Ηλείους υποψηφίους

Τελείωσε η αγωνία για του…

Ανακοινώθηκαν χθες...

Το παρεάκι των αριστούχων!

Το παρεάκι των αριστούχων…

Είναι και οι τρεις...

Δάφνη Ανδραβίδας: Βαρύτητα στην ακαδημία

Δάφνη Ανδραβίδας: Βαρύτητ…

Της Μαρίας Καραντώ...

Prev Next
A+ A A-

Φρικιαστικό έγκλημα μέρα-μεσημέρι στην Καλαμάτα!

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ έγκλημα χθες το μεσημέρι στην Καλαμάτας, με δράστη έναν 33χρονο και με θύμα ένα ηλικιωμένο 73 χρόνων.
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε μεταβεί στο 19ο δημοτικό σχολείο για να παραλάβει το εγγονάκι του ηλικίας 7 ετών όπως συνήθιζε να πράττει συχνότατα επειδή οι γονείς του παιδιού (γιός του ηλικιωμένου και η νύφη του) είναι εργαζόμενοι.


Όταν παρέλαβε το εγγονάκι του με το μοτοποδήλατό του και κατευθύνθηκε από την οδό Κρήτης προς την οδό Λυκούργου, με προορισμό το σπίτι τους στην οδό Σαλαμίνος (κατοικούν πίσω από τη Μαρίνα Καλαμάτας), τη στιγμή που εκινείτο κυκλικά στην νησίδα μπροστά στη συμβολή των παραπάνω δρόμων, ο δράστης παραβίασε το STOP σύμφωνα με καταθέσεις παρευρισκόμενων μαρτύρων με αποτέλεσμα να αποκλείσει την διέλευση του μοτοποδηλάτου που οδηγούσε ο ηλικιωμένων με κατεύθυνση προς το λιμάνι (το κατάστημα παιχνιδιών jumbo).
Ο ηλικιωμένος φρενάρησε για να αποφύγει το ατύχημα, διότι στο πίσω κάθισμα είχε το εγγονάκι του, και παρατήρησε τον απρόσεκτο οδηγό για την παραβίαση του stop.
Τότε ο οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητό του σε έξαλλη κατάσταση και ενώ ο ηλικιωμένος βρισκόταν εν στάσει πάνω στο μοτοποδήλατό του, ο δράστης τον κτύπησε αρκετές φορές στο κεφάλι και στην πλάτη του με γροθιές, ίσως να δέχθηκε πάνω από δέκα χτυπήματα όπως ανέφερε στην αστυνομία αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται σε παρακείμενη δημόσια υπηρεσία του Υπ. Γεωργίας, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος τόσον αυτόν όσο και τον εγγονό του.
Ο ηλικιωμένος αρχικά πιάνοντας το κεφάλι του κάλεσε με το κινητό του τηλέφωνο την αστυνομία και συνέστησε στον δράστη να αναμένει στο χώρο μέχρι να έλθει η αστυνομία.
Ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση του επιτέθηκε εκ νέου με γροθιές και κλωτσιές λέγοντάς του «κωλόγερε τόλμησες να καλέσεις την αστυνομία», τον έριξε στο ανάσκελα στο οδόστρωμα και αφού τον ακινητοποίησε βάζοντας το γόνατό του στο στέρνο του, τον χτυπούσε δυνατά με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα μπροστά στο ανήλικο εγγονάκι του, το οποίο εκείνη τη στιγμή σε κατάσταση σοκ καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια βλέποντας τον παππού του αναίσθητο στο έδαφος.
Από τα δυνατά και πολλαπλά χτυπήματα του νεαρού ο ηλικιωμένος υπέστη ισχαιμικό σοκ και κατέληξε στο σημείο του συμβάντος, ενώ ο νεαρός δράστης όταν αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος δεν αντιδρούσε και ότι έγινε αντιληπτός από διερχόμενους και εργαζόμενους στην περιοχή που προσέτρεξαν σε βοήθεια, επιβιβάσθηκε γρήγορα στο αυτοκίνητό του και αφού ανέπτυξε ταχύτητα εξαφανίσθηκε από το σημείο.
Μία εργαζόμενη προστάτεψε το ανήλικο που εκείνη τη στιγμή έκλαιγε βλέποντας τον παππού του αιμόφυρτο και αβοήθητο στην άσφαλτο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον ηλικιωμένο, από το σημείο του συμβάντος, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται είχε υποκύψει από τα δυνατά χτυπήματα του δράστη διεκομίσθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η αστυνομία εξαπέλυσε κυνηγητό για την ανεύρεση του δράστη και κατάφερε τις βραδινές ώρες να τον εντοπίσει από τον αριθμό του αυτοκινήτου του που μπόρεσε να συγκρατήσει μία μάρτυρας της περιοχής.
Μέχρι τις βραδινές ώρες δεν είχε ολοκληρωθεί η δικογραφία για να μπορέσουμε να πληροφορηθούμε εάν ομολόγησε την πράξη του, ο ιατροδικαστής όμως που διενήργησε την νεκροτομή διέγνωσε ότι η αιτία θανάτου προέρχεται από τα δυνατά χτυπήματα που προκάλεσαν το ισχαιμικό σοκ στον άτυχο ηλικιωμένο.
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προανάκριση και το μεσημέρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για τα περαιτέρω

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα