Menu
 Ανδραβίδα :  Έχασε τη μάχη ο Δημήτρης Καγκελάρης

Ανδραβίδα : Έχασε τη μά…

Την μάχη με το θάν...

21 εκατ. ευρώ σε Κ.Η.Φ.Η. και Κέντρα ΑμεΑ - Η κατανομή

21 εκατ. ευρώ σε Κ.Η.Φ.Η.…

Την τελική κατανομή ...

 « Ψίχουλα» η επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου

« Ψίχουλα» η επιστροφή Ε…

Μειωμένα μέχρι και 4...

Δεύτε, λάβετε…

Δεύτε, λάβετε…

Αρχιερέα του διχασμο...

Ευθύνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για το θάνατο του 72χρονου από την Μανωλάδα

Ευθύνες στο Πανεπιστημιακ…

Στον Υπουργό Υγείας ...

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης:  Εργασίες αναβάθμιση του γηπέδου της Μανολάδας

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης…

Εργασίες για την α...

Γιώργος Κοντογιάννης:  Απάντηση του Υπ. Υποδομών για τα διόδια της Ολυμπίας Οδού

Γιώργος Κοντογιάννης: Απ…

Ως απαραίτητη προϋ...

Δείτε εδώ την ΕΡΤ

Δείτε εδώ την ΕΡΤ

Η μετάδοση της ΕΡΤ κ...

 Έφη  Σαλτάρη: Ερώτηση για την κατάργηση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας

Έφη Σαλτάρη: Ερώτηση γι…

Σαράντα τέσσερις βου...

 Από Σήμερα νέος ψεκασμός των ελαιοστασίων  για το δάκο

Από Σήμερα νέος ψεκασμός…

Από την Δ/νση Αγρο...

ΔΕΗ :  Διακοπές Ηλεκτρικού ρεύματος  στην Ηλεία

ΔΕΗ : Διακοπές Ηλεκτρικο…

Ειδοποιούνται οι ε...

«Και για σένα πεθαίνω, ηλίθιε!»

«Και για σένα πεθαίνω, ηλ…

Του Νίκου Μπογιόπουλ...

Αμαλιάδα:Τα «σάρωσε» όλα η Σοχιά…

Αμαλιάδα:Τα «σάρωσε» όλα …

      Σημαντικέ...

Οι Anonymous για τη Χρυσή Αυγή..

Οι Anonymous για τη Χρυσή…

Δείτε εδώ το video τ...

7ου δημοτικού σχολείου  Πύργου: Η καταιγίδα «διαφήμισε» το σχολικό κτίριο

7ου δημοτικού σχολείου Π…

Γονείς και μαθητές...

Art of Speed: Βάθρο για Τσέλο στη Μυτιλήνη

Art of Speed: Βάθρο για Τ…

      Βάθρο για...

Prev Next
A+ A A-

Αυλαία με ηχηρά αποτελέσματα

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΑΝΟΙΞΕ η αυλαία του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ενός πρωταθλήματος μεγάλου σε διάρκεια, αφού περιλαμβάνει 30 αγωνιστικές.

Οι ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους, θα κάνουν το δικό τους αγώνα και θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Ορισμένα στοιχεία μέσα από την προκήρυξη, δείχνουν, πως η άνοδος στην Α2 μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι 4 σωματεία, μέσα από μια διαδικασία που θα έχει και πλέι οφ. Πάντως οι δυο πρώτοι των ομίλων ανεβαίνουν απευθείας.

ΣΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ» το προχθεσινό, είχαμε μία αξιολόγηση των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν. Μιλάμε για λογικά προγνωστικά εξ όσων είδαμε στα φιλικά ή μάθαμε. Ωστόσο μπορεί να ξεπεταχτεί κάποια ομάδα που δεν υπολογίσαμε.

Ως προς τον υποβιβασμό: Θα εγκαταλείψουν την κατηγορία τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Μια περισσότερη από πέρυσι.

Α’ όμιλος- Τέσσερα διπλά

ΤΕΣΣΕΡΑ διπλά και καμιά ισοπαλία στον Α’ όμιλο. Οι ομάδες φάνηκαν απροετοίμαστες γενικά και οι αγώνες δεν είχαν ρυθμό. Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς οι παίκτες δεν έχουν ματς στα πόδια τους. Είναι νωρίς ακόμη.

* ΣΤΟ ντέρμπι της ημέρας που έγινε στο Καράτουλα, ο Πανωλενιακός επικράτησε 2-0 του ενισχυμένου Ολυμπιακού Ζαχάρως. Η ομάδα αυτή είναι η Κόκκινη Θύελλα, η οποία μετονομάστηκε φέτος. Το παιχνίδι «καθάρισε» ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων, ο Βασίλης Καζαμίας, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ με πέναλτι το πρώτο και δυνατό σουτ το δεύτερο. Πάντως οι φιλοξενούμενοι ως το 60’ άφησαν καλές εντυπώσεις.

* ΔΙΠΛΟ πέτυχε και ο «νεοφώτιστος» Άρης Λάνθι στην Ώλενα επί του γηπεδούχου Ωλενιακού 1-0, με γκολ του Δημήτρη Δημητρόπουλου. Καλό ξεκίνημα για τους Λανθαίους που φέτος έχουν προπονητή το Νίκο Αλεξανδρόπουλο.

* ΜΕΓΑΛΗ νίκη πέτυχε και η Θύελλα Πύργου επί του ΑΟ Μακρίσια με 3-0 στο ενωσιακό γήπεδο. Εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Κώστα Μπακάλη, που σκόραρε με τους αδελφούς Ηλία και Μανώλη Παλαμάρα και τον Ηλία Κατελούζο, ενώ κόκκινη κάρτα είδε ο Καλογερόπουλος από τους γηπεδούχους, χωρίς να επηρεαστεί το σύνολο.

* ΜΕ νίκη ξεκίνησε και η ΑΕ Κανουλίων που κατέβαλε στο βοηθητικό του σταδίου Πύργου το Θρίαμβο με 1-0 και γκολ του Κολόκα από χτύπημα πέναλτι, ενώ δοκάρι είχε ο Πλαμαντούρας. Να σημειώσουμε, πως ο κήπερ της ΑΕΚ, Τριανταφύλλης, απέκρουσε πέναλτι του Θριάμβου!

* ΝΙΚΗ για τη Δόξα Ελαιώνα, η οποία στο γηπ. Βουνάργου, κατέβαλε το νεοφώτιστο Πήγασο Πρασίνου με γκολ του Λάππα 1-0.

* ΑΠΟ τα άλλα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακή η νίκη της ΑΕ Πηνείας επί των «Αγίων» με 2-1. Εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα από το Σιμόπουλο, η οποία είναι η περυσινή πρωταθλήτρια Γ’ τοπικής.

* ΤΕΛΟΣ νικηφόρα άρχισε και ο Νέδας που υπερίσχυσε 1-0 του Νέου Ατρομήτου Λαστεϊκων που φέτος άλλαξε προπονητή. Τα ηνία έχει ο Τσόκος.

Β’ όμιλος: Νικηφόρο ξεκίνημα του Ν. Κοροίβου

* ΝΙΚΗΦΟΡΟ ήταν το ξεκίνημα του Νέου Κοροιβου, ο οποίος στο γήπεδο Κατσαρού πέτυχε εύκολη νίκη επί της Ελπίδας Βαρθολομιού με 3-0. Η ομάδα του Μάκη Κόκκαλη, η οποία και φέτος έχει υψηλούς στόχους, σκόραρε με τους Χρήστο Χρονόπουλο, Ζώη Μιαούλη και το νεοαποκτηθέντα Ηλία Μπουτσικάκη. Ο τελευταίος και οι Δημ. Γαλανόπουλος, Σπύρος Τζανέτος, Παύλος Παγωνίδης κι ο άτυχος Γ. Ζωγόπουλος (έπαθε κάταγμα σε φιλικό) είναι τα νέα πρόσωπα της ομάδας.

* ΘΕΩΡΩ πως ο Νέος Κόροιβος που είναι οργανωμένη ομάδα και ενισχυμένη θα είναι από τα φαβορί για άνοδο, αφού και περυσι έφτασε στα πλέι οφ. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές ομάδες ικανές να πρωταγωνιστήσουν, όπως ο Εθνικός Αμπελοκάμπου, ο Αρης Δήμητρας (φτιάχνει δικό του γήπεδο φέτος) και ο Εθνικός Αμαλιάδας, που επιτέλους στεγάστηκε.

* ΝΙΚΗΦΟΡΑ ξεκίνησε ο Ηρακλής Πύργου που έκανε ένωση με τον Άρη Ξυλοκερας. Η ομάδα του «Φονιά» θα αγωνίζεται στην Ξυλοκέρα ή το Βούναργο πλέον. Προχτές πέρασε από την Αμαλιάδα, νικώντας 2-1 τους Λέοντες!

* ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ο Φίλιππος, που έκανε φέτος επτά μεταγραφές, νίκησε 1-0 στο τοπικό ντέρμπι τον Αχιλλέα Νεοχωρίου, ο οποίος στο 80’ πέταξε πέναλτι άουτ! Η ομάδα του Γιάννη Ζύγουρα πέτυχε στο 42’ ένα γκολ με το Χρήστο Κοντάρη και όντας «νεοφώτιστη» πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Ανδραβίδα (1-0).

* ΤΟ άλλο διπλό του ομίλου πέτυχε ο Εθνικός Αμπελοκάμπου νικώντας 2-1 την ομάδα του Αετού στο «Φράγμα».

* ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ οι νίκες του «νεοφώτιστου» Καπελέτου με 3-1 επί του Σώστη, η νίκη της Θύελλας Καρδαμα επι του Εθνικού Αμαλιάδας (1-0) στο τοπικό ντέρμπι και η νίκη του Άρη Δήμητρας επί του Εθνικού Γερακίου με αγγλικό σκορ (4-3).

* ΤΕΛΟΣ Πάνθηρες και Πηνειακός (νεοφώτιστος κι αυτός) μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2).

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα