Menu
5ο Φεστιβάλ Δάφνης : Πρεμιέρα αύριο με θεατρική παράσταση από τους Τσιριτσάντσουλες

5ο Φεστιβάλ Δάφνης : Πρεμ…

Ο Πολιτιστικός και Μ...

Βγήκε επιτέλους η προκήρυξη για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Βγήκε επιτέλους η προκήρυ…

  Από τις 27 Ιουλίο...

Ο Περικλής Κοροβέσης στον Πύργο

Ο Περικλής Κοροβέσης στον…

Ο Κεφαλλονίτης συγ...

Δύο Συλλήψεις στον Πύργο, για οφειλές προς το Δημόσιο

Δύο Συλλήψεις στον Πύργο,…

Συνελήφθησαν δύο ημε...

Σε εξέλιξη φωτιά στα Σαγέικα Αχαΐας

Σε εξέλιξη φωτιά στα Σαγέ…

Οι ισχυροί άνεμοι ...

Αρχές φθινοπώρου τα εγκαίνια στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης

Αρχές φθινοπώρου τα εγκαί…

Έτοιμο είναι το νέ...

Μεγάλη φυτεία χασίς στην Πύλο

Μεγάλη φυτεία χασίς στην …

Μεγάλη φυτεία χασί...

Με το βλέμμα στα κρίσιμα ζητήματα της Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της Αντίστασης Πολιτών

Με το βλέμμα στα κρίσιμα …

Συζητήθηκαν τρέχοντα...

Άνοδος βάσεων σε περιζήτητες σχολές

Άνοδος βάσεων σε περιζήτη…

Υπερπτήση θα κάνουν ...

Τα αληθή λέγει…

Τα αληθή λέγει…

Ο βουλευτής της Ν....

Τα απομεινάρια μιας εποχής

Τα απομεινάρια μιας εποχή…

Παρότι άθικτο και ...

Το τόξο της Τσακώνας

Το τόξο της Τσακώνας

Ολοκληρώνεται σήμερα...

Ακροδεξιοί ξυλοφόρτωσαν τον αντιπρόεδρο του ΔΣ Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Ακροδεξιοί ξυλοφόρτωσαν τ…

  Συνέχεια έχουν τα...

Τρείς μέρες του Ιουλίου, χωρίς Παθολόγο και Καρδιολόγο η Ηλεία!

Τρείς μέρες του Ιουλίου, …

Άκαρπες οι συζητήσ...

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: «Να προστατευτούν οι  μετανάστες –θύματα  στη δίκη για την επίθεση με όπλα  στην Μανωλάδα»

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: «Να προστα…

Με αφορμή τη δίκη ...

Και δύο Ηλείοι βουλευτές

Και δύο Ηλείοι βουλευτές

Να βελτιωθεί το πρόγ...

Prev Next
A+ A A-

ΓΕΛ Ανδραβίδας: Χαμόγελα ικανοποίησης

Στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων αποφοίτων του ΓΕΛ Ανδραβίδας

 

Χαμόγελα ικανοποίησης γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ανδραβίδας στην ξεχωριστή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των δυο προηγούμενων σχολικών χρονιών (2011-12 και 2012-13).

 Μια εκδήλωση, που διοργάνωσαν με αγάπη ο Διευθυντής του ΓΕΛ  Αριστείδης Ραμαντάς και η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας για όλα εκείνα τα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν με μεθοδικό διάβασμα και κόπο, τους στόχους τους και να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Τόσο οι απόφοιτοι όσο και οι γονείς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διευθυντή του σχολείου κ. Αριστείδη Ραμαντά και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας κας Αγγελικής Κουτζαμάνη-Τζιούμα και η αίθουσα από νωρίς ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Πριν τη βράβευση, ο Αριστοτέλης Τσουραπάς, που αποφοίτησε από το ΓΕ.Λ Ανδραβίδας το 2012 και σήμερα είναι φοιτητής  στη Σχολή Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έπαιξε  στο πιάνο γιορτινές μελωδίες και άνοιξε την εκδήλωση.

Στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η κυρία Τζιούμα, ο κύριος Ραμαντάς και εκ μέρους των μαθητών ο Ιωάννης Κετσεκιουλάφης, ο οποίος είναι πρωτοετής φοιτητής στην Ιατρική Πατρών.

Πριν την απονομή των επαίνων, παρουσιάστηκε ένα δεκάλεπτο βίντεο με φωτογραφίες των μαθητών από τα τρία χρόνια της φοίτησής τους στο Λύκειο και με αυτή την ευκαιρία οι μαθητές θυμήθηκαν αρκετές από τις σχολικές στιγμές τους και οι γονείς είδαν κάποιες από τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν στους μαθητές ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος, η βουλευτής κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου και  εκ μέρους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης η αναπληρώτρια του Δημάρχου κ. Κατσάπη, ο Αντιδήμαρχος κ. Βόσσος, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης  κ. Δημητρόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεμποτέσης.

Επίσης, παρευρέθηκαν και απένειμαν επαίνους στους φοιτητές, οι ιερείς της Ανδραβίδας, πατέρας Κωνσταντίνος Καπατσούλιας και  πατέρας Παναγιώτης Νοδάρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ανδραβίδας κ. Αριστείδης Αρβανίτης, ο πρώην Διευθυντής του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας κ. Ανδρέας Φουσκαρίνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς,  η κα. Πανωραία Παπαδοπούλου-Τσουραπά (Πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρόη Παρρέν») καθώς και οι πρόεδροι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τα δύο τελευταία χρόνια κ. Δημόπουλος Χαράλαμπος και κα. Κυριακούλα Τσάτσου-Καπατσούλια.

Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε αφιλοκερδώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας κος Διονύσιος Μαράκας, ο οποίος  πάντα πρόθυμα  διαθέτει χρόνο για να προσφέρει στα σχολεία της Ανδραβίδας όποτε αυτό του ζητηθεί.

Στο τέλος προσφέρθηκαν σε όλους τους προσκεκλημένους γλυκά και αναψυκτικά από τους διοργανωτές και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία όλων των βραβευθέντων με τους επαίνους τους.

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα