Menu
Δυτική Ελλάδα: Νέο ΑΛΜΑ της ανεργίας τον Φεβρουάριο - Εκτινάχθηκε στο 26,1%

Δυτική Ελλάδα: Νέο ΑΛΜΑ τ…

Οριακή μείωση πανελλ...

Το χάδι της «δημοκρατίας» σε έναν… Χρυσαυγίτη!

Το χάδι της «δημοκρατίας»…

Στο πλευρό του Χρυ...

Η σιωπή των φωνών

Η σιωπή των φωνών

Από καιρό φαινόταν...

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρωταθλητής ΜΤΒ στην Τρίπολη με Βεργόπουλο

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρ…

3ος ο Σάκης Μαντάς...

Ξανά υποψήφιος ο Γ. Παρασκευόπουλος

Ξανά υποψήφιος ο Γ. Παρασ…

Ο Γιώργος Παρασκευ...

Άρης Αρχαίας Ολυμπίας: Αντίστροφη… μέτρηση για Ζακυνθιακό

Άρης Αρχαίας Ολυμπίας: Αν…

Αντίστροφα κυλά πλ...

Νέα παράταση  για τη μετατροπή των συνεταιρισμών

Νέα παράταση για τη μετα…

Περιθώριο μέχρι τι...

Στα Ρεκόρ Γκίνες με  το "Zorbas Suite Ballet"!

Στα Ρεκόρ Γκίνες με το …

Η Μικτή Χορωδία Πύ...

 Ξεκινά το Ογκολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Πύργου

Ξεκινά το Ογκολογικό Ιατ…

Σε λειτουργία από ...

Φωτογραφική ομάδα Ηλείας: Έκθεση στα Δημοτικά Λουτρά, με θέμα «Τοπίο»

Φωτογραφική ομάδα Ηλείας:…

Η φωτογραφική ομάδ...

«Μπλόκο» του Ασπρόπυργου στο 3ο ΓΕΛ Πύργου

«Μπλόκο» του Ασπρόπυργου …

Στο Άργος έκανε… σ...

Όχι διαχείριση  των πολιτικών  της EE

Όχι διαχείριση των πολιτ…

Toυ  Δημήτρη Πέππα -...

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας: Ενημέρωση για το νέο Λύκειο

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας: Εν…

Το 1ο Γυμνάσιο Αμα...

Πηνειακός: Τα… παρατάει ο Αμπου- Χάντμπα!

Πηνειακός: Τα… παρατάει ο…

Β’ Κατηγορία- SM Τ...

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Οικονομική Κρίση

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ο…

Του Χρήστου Σταθόπ...

ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

  Την  ώρα που σε ό...

Prev Next
A+ A A-

Η διαιτησία του αγώνα κατάταξης

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Καραβίδας κλήθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στον αγώνα μπαράζ Άρης- Νίκη. Όπως ακριβώς πριν τρεις αγωνιστικές.

ΟΥΔΕΜΙΑ άλλη υποψηφιότητα δε συζήτησε η Επιτροπή. Αν ο Λαμπρόπουλος δε γινόταν αποδεκτός από τη Νίκη, αυτό ήταν λάθος του ΔΣ της ομάδας του Τραγανού. Ο Αποστολόπουλος ήταν τραυματίας, ενώ οι άλλοι τρεις αξιολογημένοι στη Γ’ Εθνική (Κούλης, Μαρκαντωνάτος, Καλογεράκος) ούτε καν που συζητήθηκαν. Και φυσικά αυτοί οι τρεις, όπως και δύο – τρεις ακόμη έβγαλαν τον αγώνα, αλλά δεν προτιμήθηκαν. Ο Γιώργος τα πήγε καλά. Δεν είχε να αντιμετωπίσει επίμαχες φάσεις. Μόνο στο πέναλτι πρέπει να έκανε λάθος. Εκεί όντας μακριά από τη φάση, ξεγελάστηκε. Πολλοί μίλησαν για κόκκινη κάρτα στο Γεωργιόπουλο. Κάνουν λάθος. Ήταν μόνο κίτρινη, γιατί δεν είχαμε προφανή ευκαιρία. Σωστές και οι κάρτες του, ενώ δεν αντέδρασε στις προσκλήσεις των κεκρακτων της κερκίδας.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ του Καραβίδα έδειξε την «πένια» της τοπικής διαιτησίας. Και πρόπερσι για όσους θυμούνται τα μπαράζ Δόξας- Βάρδας είχαν σφυρίξει αυτός κι ο Λαμπρόπουλος. Καμιά πρόοδος στην τετραετία.

Βοηθοί ορίστηκαν οι Σφυρής, Φτερνιάτης. Μάλιστα ο δεύτερος ήταν πάλι και στον αγώνα της κανονικής περιόδου. Φαίνεται, πως δεν υπολογίζονται οι υπόλοιποι βοηθοί,  ας είναι αξιολογημένοι, όπως οι Πήττας, Λάττας και προπάντων ο Σταθόπουλος της Σουπερλίγκας. Αυτό είναι το επίπεδό μας. Τελειώνοντας να προσθέσουμε, πως και οι βοηθοί είχαν εύκολο έργο κι όχι αμφισβητούμενες φάσεις. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν το μέλος της ΕΔ, Στέλιος Κυριακάκης, ενώ το παρών στο γήπεδο (εντός αγωνιστικού χώρου) έδωσε κι ο πρόεδρος Άρης.

 

Ενδιαφέρουν κι αυτά

* ΕΙΧΑΜΕ κάποια παρατραγουδα αυτή την αγωνιστική σ’ όλες τις κατηγορίες. Όλα ξεκινούν από τις κακές επιλογές και ορισμούς της Επιτροπής. Χρειάζεται καλύτερη προεργασία και μια ματιά στο παρελθόν. Δεν πρέπει να προκαλεί η Επιτροπή με κάποιες επιλογές της στο… πόδι.

* ΘΑ πει κάποιος πως αυτά γράφονται από αντιπολιτευτική διάθεση, ίσως. Λάθος σε ποιον να κάνεις αντιπολίτευση; Στη Λερναία Ύδρα δε χωράει κάτι τέτοιο. Το χώρο της διαιτησίας κοιτάμε. Οι άλλοι είναι να κάνουν καμιά μήνυση κατά εφημερίδων και των αθλητικογραφων.

* ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ είναι ορισμένοι. Αν είναι αλήθεια δεν έχουν το… Θεό τους. Μάθαμε, πως αναφέρανε στο ΦΑ για παραβάσεις του Πειθαρχικού κώδικα τον αντιπρόεδρο αν δεν κάνω λάθος του ΔΣ της ΕΠΣΗ, το Γιώργο Κόττα!

* Ο ΕΚ Ζακύνθου ρέφερι Μποζίκης που ήρε με μεταγραφή από τη νησιώτικη ΕΠΣ το Γενάρη, έχει οριστεί βοηθός σε 12 παιχνίδια και διαιτητής σε τέσσερα. Το τέταρτο ήταν το παιχνίδι Αλφειός- Χελιδόνι, όπου τα έκανε μαντάρα.

* ΑΛΗΘΕΙΑ τον είχε δει κανένας νωρίτερα, ώστε να έχει άποψη. Και κάτι άλλο αυτός πάταγε πόδι στις επιμορφωτικές. Γιατί το Δημήτρη Καριώρη που δεν πάταγε τον έχουν διαγράψει.

* ΚΑΙ τον Παπαφωτόπουλο για τον ίδιο λόγο τον έχουν διαγράψει, λένε. Όμως εμείς ξέρουμε ότι έχει διαγραφεί με εντολή άνωθεν και μάλιστα… θηλυκή!

* ο Γιάννης Καλογεράκος καλόν είναι να αφήσει κατά μέρος έναν τουπέ. Στο παιχνίδι Χελιδόνι- Καβάσιλα δεν έδωσε τουλάχιστον τέσσερα φάουλ σε συγκεκριμένο παίκτη των γηπεδούχων, επειδή εκείνος του διαμαρτυρόταν.

* ΟΜΩΣ για τη διαμαρτυρία πάντα υπάρχει αντίδοτο και είναι η κίτρινη κάρτα, κι όχι να αδικείς συστηματικά στην κατανομή των φάουλ τη μία ομάδα. Και κάτι άλλο. Πρώτα καταξιώνεσαι στο χώρο σου, στο νομό σου και μετά έξω.

 

Μικρά

* ΑΥΤΗ τη φορά από δύο ορισμούς πήραν οι Κυριαζής, Βισβάρδης, Πήττας, γιατί τα παιχνίδια λιγόστεψαν.

* ΚΑΛΗ διαιτησία είχε στο παιχνίδι Άφοβος- Ερμής Πλατανου ο Παρασκευόπουλος.

* ΠΑΝΤΑ μπροστάρης στις εκδηλώσεις και σε ματς κοινωνικού ενδιαφέροντος ο διαιτητής Κώστας Λιάγκουρας. Προχτές μαζί με τους Κυριαζή, Φτερνιάτη διηύθυναν τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, Δικηγόροι- Άφοβος. Ο Λιάγκουρας είναι υποψήφιος στιες δημοτικές εκλογές με το Γαβρίλη Λιατσή.

* ΚΑΙ μιας και καταπιαστήκαμε με αυτοδιοικητικά να αναφέρουμε πως η Βίκυ Σιαχάμη κατεβαίνει στο δήμο Ήλιδας με το Χριστοδουλόπουλο, ενώ ο Αλέξανδρος Σιδέρης με τον Καράμπελα στο δήμο Πύργου.

Π.Κ.Τ.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα