Menu
Ο άνθρωπος που «έδινε» ζωή, «έφυγε» νωρίς…

Ο άνθρωπος που «έδινε» ζω…

Θλίψη για τον αδόκητ...

Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος σπουδαστής- Τραγωδία στην άσφαλτο – ΙΧ καρφώθηκε σε νταλίκα

Νεκρός σε τροχαίο 24χρονο…

Νεκρός σε τροχαίο 24...

Τα Χριστούγεννα της ενεργειακής φτώχειας των ελληνικών οικογενειών

Τα Χριστούγεννα της ενεργ…

Του Αθανάσιου Κατσίμ...

Πανηλειακός: Τέλος ο Δημητρίου!- Αναλαμβάνει ο Παπαγεωργίου τη διοίκηση!

Πανηλειακός: Τέλος ο Δημη…

Ο Πέτρος Δημητρίου...

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο στη Ηλεία

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύμα…

Ειδοποιούνται οι ε...

Τίτλοι τέλους για τους "αιώνιους" φοιτητές

Τίτλοι τέλους για τους …

Η αντίστροφη μέτρη...

Φωτογραφίζει τους υπεύθυνους για το χάλι των σκουπιδιών, βέβαιος για  συνέχιση της Ολυμπίας  Οδού  μέχρι Πύργο

Φωτογραφίζει τους υπεύθυν…

Συνέντευξη τύπου Κώσ...

Ένα μεγάλο χωριό !

Ένα μεγάλο χωριό !

Ακόμα και η λαϊκή ρή...

Ο Μητροπολίτης δίνει λύση για τα σκουπίδια

Ο Μητροπολίτης δίνει λύση…

Προχωρούν διακριτικά...

Μεγάλη νίκη του Κοροίβου με 82 – 67 εναντίον της ΑΕΚ

Μεγάλη νίκη του Κοροίβου …

Μια μεγαλειώδη νίκη ...

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Διακοπή  στην… διακοπή η «μαύρη χήρα»

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Διακοπή σ…

Για δεύτερη φορά, εν...

Η Αμαλιάδα «φόρεσε» τα γιορτινά της!

Η Αμαλιάδα «φόρεσε» τα γι…

Η έναρξη της εορταστ...

Το ΕΣΥ πέθανε! Ζήτω το ΕΣΥ!

Το ΕΣΥ πέθανε! Ζήτω το ΕΣ…

–Ε λοιπόν αυτό δεν...

Υπάρχει τρόπος αρκεί να θέλεις…

Υπάρχει τρόπος αρκεί να θ…

Τις εξαγωγές θεωρεί ...

Έλαμψε από χαρά!

Έλαμψε από χαρά!

Άστραψαν τα υπέροχα ...

Μαζεύουν παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά

Μαζεύουν παιχνίδια και ρο…

Με πρωτοβουλία της Π...

Prev Next
A+ A A-

Χωρίς… φωτιά

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΤΑ όσα έγραψε ο Σωτήρης από την Καλαμάτα περί Πανηλειακού, τα διέψευσε αυθωρεί και παραχρήμα ο Γκαγκάτσης. Εμείς λέμε όμως στον Πρόεδρο, πως χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει!

 

Δεν υπήρχε διάθεση

ΜΕ απόφαση του συμβουλίου του, το οποίο ο Κουλούρης ελέγχει απόλυτα, έκλεισε την ιστορία της απονομής επάθλων στους πρώτους σκόρερς. Θεωρώ ότι το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό και στο οικονομικό ο πρόεδρος Άρης είναι τσιφούτης. Θα μπορούσε η γιορτή να γίνει λιτά στα πλαίσια του θεσμού του «ευ αγωνίζεσθαι». Προφανώς δεν υπήρχε διάθεση να γίνει κάτι τέτοιο.

 

Πολλά ψιθυρίζονται

ΣΗΜΕΡΑ γίνεται η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητων. Δεν παρουσιάζει το παραμικρό ενδιαφέρον, αφού οι Σύνδεσμοι έχουν αποψιλωθεί σ’ όλη τη χώρα και πλέον δεν έχουν αντικείμενο δράσης. Ένας αγιασμός, μια γιορτή για τα παιδιά τα Χριστούγεννα, κατά την οποία πολλά μέλη ούτε που καταδέχονται να πάρουν τα δώρα τους και τίποτε άλλο. Παλιότερα γινόταν και κάποια εκδρομή. Τελευταία λείπει κι αυτή. Άρα τυπικά θα γίνουν όλα. Θα εγκριθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και μετά θα γίνουν εκλογές για νέο ΔΣ τριετίας. Οι πληροφορίες μου λένε, πως οι δύο πρόεδροι, ο Ανδρέας και ο Άρης τα εχουν βρει σ’ όλα μ’ αγαστή συνεργασία. Είναι τακτοποιημένα όλα στην ώρα τους. Ο βουλευτής μας θα είναι και πάλι επικεφαλής. Δεν ξέρω όμως, αν κρατήσει την προεδρία, γιατί πολλά ψιθυρίζονται.

 

Σημείο των καιρών

ΤΑ έφερε τα κυπελλάκια ο πρόεδρος Άρης στο Ενωσιακό. Έκανε μεσοβέζικη την απονομή των τελικών, γιατί ο Αίας (ο παιδικός) αρνήθηκε να κατέβει να παίξει! Ρα χειρότερα πρωταθλήματα υποδομής από καταβολής θεσμού τέλειωσαν με το χειρότερο τρόπο. Δεν έγινε ο τελικός παίδων. Αντάξιο πρωτάθλημα (καλύτερα τουρνουά) μιας ανάξιας διοίκησης. Εννοούμε την περασμένη διοίκηση, για να μην παρεξηγούνται οι τωρινοί.

 

Ανώμαλη προσγείωση του Άγιαξ

ΤΗΝ Κυριακή ο Αίας διέλυσε 6-0 την Προοδευτική. Την Τετάρτη πάλι στη Γαστούνη, αποκλείστηκε από ομάδα κατώτερης κατηγορίας, όπως είναι ο Ηρακλής Παλαιάς Βαρβάσαινας. Πολλοί (ανάμεσα στους οποίους κι ο υποφαινόμενος) ξαφνιάστηκαν από το 6-0, σαν σκορ κι όχι από τη νίκη του ιστορικού σωματείου. Το σκορ ήταν εκείνο που ξάφνιασε. Την Τετάρτη ωστόσο έγινε η ανώμαλη προσγείωση του Άγιαξ του κάμπου. Όμως ποιος είναι η Ηρακλής Π/Β; Μια ομάδα Α2 Κατηγορίας νεοφώτιστη, καθαρη, οργανωμένη που έπαιξε στη Γαστούνη, χωρίς τον καλύτερο παίκτη της, το Βούλγαρο Γκάρτσεφ που έχει υποβληθεί σε εγχείριση και αναρρώνει.

 

Οι άνθρωποι του πάγκου

Να σας δώσουμε και τους ανθρώπους που κάθονται στην άκρη του πάγκου στις ομάδες Α’ τοπικής, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και να ψάξετε, ποιος θα είναι εκείνος που φέτος θα απολυθεί πρώτος: Ξενοφών – Ράπτης, Μαγούλα- Ρουμελιώτης, Νίκη – Αντωνόπουλος (ο Σπύρος), Δάφνη- Τζαβάρας, Ολυμπιακός Σαβαλίων- Τρυφωνόπουλος, Αίας- Λούρμπας (ο Θοδωρής), Χειμαδιό- Βαρουξής, Αναγέννηση- Γαβριλόπουλος, Προοδευτική- Γαλάνης, Χάβαρι- Γκρίλλας, Λευκός Αστέρας- Φερεκίδης, Άρη – Καλογερόπουλος, Ολυμπιάς- Κυριακόπουλος, ΠΑΟΚ- Μπατζάκας, Ενιπέας- Ν. Αντωνόπουλος, Κουρτέση- Αντωνιάδης.

 

Η γκάφα

ΔΕΝ πάει πολύς καιρός. Κάποιος μήνας έχει περάσει που από πλευράς Διοργανώτριας διοχετεύονταν στον τύπο διάφορα φληναφήματα για την άνοδο των ομάδων μετά τη συγχώνευση Πανόπουλου- Αστέρα. Για παράδειγμα: «Μονον ο ΑΠΟ Κουρτέση ανεβαίνει απευθείας!». Έτσι έκαναν τα περίφημα μπαράζ μεταξύ ομάδων που ήταν σαφές ότι ανεβαίνουν χωρίς αγώνα (Χελιδόνια, Αλποχώρι, Λάνθι, Πήγασος). Ακόμη σ’ άλλη εφημερίδα έδωσαν πληροφορίες, πως την κενή θέση του Ηφαίστου (που δε δήλωσε συμμετοχή στη Β’ τοπική) παίρνει το Καπελέτο! Κάποιος τους πρόλαβε όμως. Είτε ο Καραλάγας είτε ο Γκαγκάτσης και αποφεύχθηκε η γκάφα!

 

Μέγα σκάνδαλο

ΣΤΗΝ 44χρονη ιστορία της ΕΠΣ Ηλείας δεν υπάρχει μεγαλύτερο σκάνδαλο από την απόφαση της παρούσας διοίκησης να εντάξει ομάδα που γεωγραφικά ανήκει στον πρώτο όμιλο στον όμιλο του κάμπου. Το σκάνδαλο θα αποφευγόταν, αν η ΕΠΣ ανέβαλε για μια εβδομάδα της κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ τοπικής, ώστε να προηγηθεί το μπαράζ της Γ’ Κατηγορίας (Πρόοδος- Καπελέτο) και μετά να τοποθετήσει τη νικήτρια εκεί που γεωγραφικά ανήκει. Κι όμως πεισματικά δεν το έκαναν.

 

Οι τιμονιέρηδες του Νότου

Ξεκίνησε η Β’ Εθνική. Να μην παραλείψουμε να δώσουμε τα ονόματα των ανθρώπων που μοχθούν, ώστε να πάνε μπροστά οι ομάδες. Ιδού οι τιμονιέρηδες των 14 ομάδων του νοτίου ομίλου:

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ- Πέτρος Δημητρίου, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ- Γιώργος Λάμπρου, ΑΟ ΧΑΝΙΑ- Μουρτάτ Σεροπιάν, ΕΠΙΣΚΟΠΗ- Κ. Ανυφαντάκης, ΦΩΣΤΗΡ- Τζάκι Ματάισεν, ΦΩΚΙΚΟΣ – Γιώργος Κούτσης, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Κρίστο Βαζέχα, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ- Γιώργος Στράντζαλης, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ- Νίκος Κουρμπανας, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- Τίμος Καβακάς, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓ.- Αντ. Πριόνας, ΒΥΖΑΣ- Αντ. Αυλωνίτης, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β- Γιώργος Βαζάκας, ΓΛΥΦΑΔΑ- Τάκης Γκώνιας.

 

Στα μουλωχτά

ΣΤΑ μουλωχτά την έκανε την αλλαγή στην Επιτροπή Διαιτησίας ο πρόεδρος Άρης. Το θέμα δεν το είχε βάλει στην ημερήσια διάταξη. Το πέρασε με την πλειοψηφία που διαθέτει εκτός ημερήσιας διάταξης. Εκείνη την ώρα είχε αποχωρήσει ο Πλευριάς. Ο Παναγόπουλος αρνήθηκε να δώσει ψήφο, ο δε Δημόπουλος ψήφισε την αλλαγή. Ο Κυριακάκης πήρε τη θέση του Ρουμπάνη. Ακλόνητος έμεινε ο Γιαννόπουλος. Ο πρόεδρος Άρης πήρε μαζί του και το Βασιλείου ως ειδικό σύμβουλο. Πιο πολλά στην τακτική στήλη μας «χωρίς σφυρίχτρα».

 

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα