Menu
 Τα ποτάμια της Ηπείρου, βορά στη «μικρή ΔΕΗ» των ιδιωτών

Τα ποτάμια της Ηπείρου, …

Του ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚ...

Στις 26 Μαρτίου η διακήρυξη αρχών του Α.Καράμπελα

Στις 26 Μαρτίου η διακήρυ…

Την παρουσίαση της...

Μαύρη Προβιά

Μαύρη Προβιά

 Tου Στάθη στον enik...

Αμαλιάδα : Θρήνος για το χαμό του Τάσου Σάκκου

Αμαλιάδα : Θρήνος για το …

Επέστρεφε στην Αμα...

ΤΕΙ Πύργου: Στο ίδιο έργο, θεατές!

ΤΕΙ Πύργου: Στο ίδιο έργο…

Έβαλαν ξανά «λουκέ...

Public Issue: Δημοφιλέστερος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπέρ κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η πλειοψηφία

Public Issue: Δημοφιλέστε…

 «Θολό» είναι το τοπ...

Στους 86 οι νεκροί από τη γρίπη

Στους 86 οι νεκροί από τη…

 Μακραίνει ο κατάλ...

Δύσκολα θα αντέξει το ΠΑΣΟΚ την ήττα των Ευρωεκλογών

Δύσκολα θα αντέξει το ΠΑΣ…

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ* Πα...

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: "Θα κατέβω τις εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας"

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: …

Ξεκαθαρίζει τη θέσ...

Από το Δίκτυο Αφύπνισης: Με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ «Βρωμοέλληνες»

Από το Δίκτυο Αφύπνισης: …

  Η κινηματογραφική...

Πάτρα: Η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο και οι επιπτώσεις, στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής CPMR

Πάτρα: Η καταστροφή των χ…

Σήμερα περισσότερο...

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ισόβια για την «μαύρη αράχνη»…

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ισόβια για…

Σε ισόβια κάθειρξη κ...

Καταργείται η ερασιτεχνική άδεια αλιείας

Καταργείται η ερασιτεχνικ…

Χωρίς άδεια αλιεία...

Δυτική Ελλάδα: Το 29% (!) άγγιξε η ανεργία το τρίμηνο Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2013

Δυτική Ελλάδα: Το 29% (!)…

Νέα αύξηση, στο 27...

Εκδήλωση ΚΚΕ: Να δοθούν χρήματα για την αντισεισμική θωράκιση της Ηλείας

Εκδήλωση ΚΚΕ: Να δοθούν χ…

Εκδήλωση του ΚΚΕ σ...

Αιτωλοακαρνανία: Τραγωδία στη Γραμματικού Μακρυνείας - Δυο εργάτες καταπλακώθηκαν απο τα χαλάσματα τοίχου και βρήκαν τραγικο θάνατο

Αιτωλοακαρνανία: Τραγωδία…

Υποχώρησε τοίχος π...

Prev Next
A+ A A-

Πανηλειακός: Έσβησε… το όνειρο στο Αίγιο

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Παναιγιαλειος- Πανηλειακός 1-0

Στάθηκαν άτυχοι οι «ερυθρόλευκοι»

Την ήττα με 1-0, από γκολ του Ατματζίδη στο 62’, γνώρισε ο Πανηλειακός στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο και κάπως έτσι «έσβησε» και το όνειρο των πλει οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι», που παρουσιάστηκαν «διαβασμένοι» απέναντι στη «Μαύρη Θύελλα», προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα για τη νίκη, ωστόσο από μια άτυχη στιγμή, κι αφού ένα λεπτό νωρίτερα οι ίδιοι είχαν χάσει μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, βρέθηκαν πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν στο εναπομείναν μισάωρο να ανατρέψουν την εις βάρος του κατάσταση.

 

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναιγιάλειος, σ’ ένα ματς που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν σε γενικές γραμμές ελαφρά καλύτερος, με τον Πανηλειακό όμως να είναι πιο δραστήριος στο α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Νίκου Παντελή αντιμετώπισε πρόβλημα στο κέντρο του γηπέδου και μετά το 1-0 και με τις αλλαγές οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, να αντιδράσουν. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έριξε στη «μάχη» και τον τραυματία Κυριάκου, που έπαιζε ουσιαστικά με ένα πόδι!

Πάντως, κομβική φάση για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν αυτή στο 61’, όταν ο Πανηλειακος βγήκε στην αντεπίθεση κι από εξω δεξιά ο Λιόσης έκοψε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι κι έρχεται ο Πόνσε σουταρε και η μπαλα βρήκε στο πόδι του Σανραβέλλη κόρνερ.

Και σα να μην έφτανε αυτό στο αμέσως επόμενο λεπτό, σε μια ανύποπτη φάση και από καθαρή τύχη, ο Παναιγιάλειος βρέθηκε να προηγείται…

Όπως αντιλαμβάνεστε, σε περίπτωση που οι Πυργιώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 61’, το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό ενδεχομένως. Δυστυχώς πλήρωσαν την ατυχία τους…

 

Φάσεις και Γκολ

11′: Σε μακρινό σουτ του Ατματσίδη η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

17′: Σε κόρνερ του Ουρτάδο, ο Μπούνας έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Πίτκας μπλόκαρε την μπάλα.

19′: Σε συρτή σέντρα του Πόνσε από τα αριστερά, ο Μπιτάνγκ πλάσαρε, όμως ο Νάστος κόντραρε σωτήρια την μπάλα με το πόδι.

27′: Σε σέντρα του Μπούνα από τα δεξιά, ο Ατματσίδης έστρωσε στον Ουρτάδο, ο τελευταίος όμως σούταρε πάνω από την εστία του εξουδετερωμένου Πίτκα.

41′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν σε δυνατό σουτ του Μπουρλάκη από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα τράνταξε την συμβολή των δοκών.

49′: Σε σέντρα του Γκοτσούλια από τα αριστερά, ο Αργυρόπουλος πλάσαρε στην κίνηση από την μικρή περιοχή, όμως ο Καρασαλίδης με τάκλιν γλίτωσε την ομάδα από σίγουρη παραβίαση.

61’ Σε αντεπίθεση ο Πανηλειακος από εξω δεξιά ο Λιόσης κόβει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι κι έρχεται ο Πόνσε σουταρει και η μπαλα βρίσκει στο πόδι του Σανρραβέλλη κόρνερ

62′: Σε σέντρα του Αργυρόπουλου από τα δεξιά, ο Βαγκέλι δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Ατματσίδης ανενόχλητος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο (1-0).

76′: Σε σουτ του Μπούνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

77′: Σε πάσα του Λαλίν, ο Πόνσε σούταρε από πλάγια αριστερά, όμως ο Ανδρούτσος ήταν σωστά τοποθετημένος και απόκρουσε την μπάλα.

85′: Σε φάουλ του Κυριάκου, ο Λαλίν έπιασε την κεφαλιά προ του Ανδρούτσου, όμως ο Ιωάννου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

 

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας (54' Σταμογιάννος), Ιωάννου, Αργυρόπουλος (84' Σούλης), Ουρτάδο (70' λ.τρ. Λαζανάς), Ατματσίδης, Νάστος, Μπούνας, Μπουρλάκης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντελής): Πίτκας, Γαλανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κοτσώνης, Καρασαλίδης, Πόνσε (82' Μίλιεβιτς), Ολίσε, Λιόσης, Μπιτάνγκ (60' Λαλίν), Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκελί (75' Κυριάκος).

Της Μαρίας Καραντώνη

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα