Menu
Οι επιτάφιοι του Πύργου- Ώ γλυκύ μου έαρ… με χειμωνιάτικο καιρό

Οι επιτάφιοι του Πύργου- …

Στην καρδιά της άνοι...

Μ. Παρασκευή… μετά βροχής και ήλιου στην Αμαλιάδα!

Μ. Παρασκευή… μετά βροχής…

Πολλές… εναλλαγές ...

Επιτάφιος θρήνος

Επιτάφιος θρήνος

 Ποιος το περίμενε ό...

Σεισμός 7,3 στο Μεξικό

Σεισμός 7,3 στο Μεξικό

Ισχυρή σεισμική δό...

Κόροιβος  Βόλεϊ :  Κέρδισε με 3-2 σετ τον Απόλλωνα

Κόροιβος Βόλεϊ : Κέρδισ…

Νίκη με 3-2 σετ πέτυ...

Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο στη Γορτυνία! Νεκροί γονείς και παιδιά!

Ξεκληρίστηκε οικογένεια σ…

Το τροχαίο δυστύχημα...

 Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία  για τον δήμο Πύργου

Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία…

Ποιος αμφιβάλλει ότι...

Πύργος: Πάσχα αγκαλιά με τα σκουπίδια…

Πύργος: Πάσχα αγκαλιά με …

Μερική αποκομιδή κ...

Στην Έξοδο του Μεσολογγίου το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου

Στην Έξοδο του Μεσολογγίο…

Στις εκδηλώσεις εο...

Κοσμοπλημμύρα χθες στην Πασχαλινή αγορά του Πύργου

Κοσμοπλημμύρα χθες στην Π…

Κορυφώνεται η κίνη...

Γλυκές γεύσεις στα ζαχαροπλαστεία του Πύργου

Γλυκές γεύσεις στα ζαχαρο…

Όλου του κόσμου τα...

Ανάθεμα τον Μοροζίνι

Ανάθεμα τον Μοροζίνι

Μπαίνοντας στο λιμ...

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Γι’ αυτές τις μέρε...

Κυριακή του Πάσχα Λαϊκό γλέντι στο «Τετράστιχο»

Κυριακή του Πάσχα Λαϊκό γ…

Με λαϊκό πρόγραμμα...

Κυριακή του Πάσχα στο «AmaliasHotel»

Κυριακή του Πάσχα στο «Am…

Το μεσημέρι της Κυ...

M. Σάββατο: «PreSummerParty» μετά την Ανάσταση στο «Thalassa»

M. Σάββατο: «PreSummerPar…

Το «Thalassa» διορ...

Prev Next
A+ A A-

Οι έμποροι της Ηλείας προσδοκούν… Ανάσταση της αγοράς

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

«Ανάσταση» της τοπικής αγοράς προσδοκούν οι έμποροι της Ηλείας οι οποίοι εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, κρατούν πλέον με δυσκολία τα καταστήματα τους ανοιχτά.

Και μπορεί τις παλιές καλές χρονιές, η αισιοδοξία να ξεχείλιζε, δε φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και τώρα που με πολύ κόπο η πλειοψηφία των εμπόρων προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανή έστω την ελπίδα…

Η αγωνία όλων στρέφεται στη Μεγάλη εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, τις μέρες αυτές δηλαδή που η πλειοψηφία των καταναλωτών επιλέγει για τις πασχαλινές αγορές τους. Οι βιτρίνες έχουν ήδη στολιστεί μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών και όλα τα καταστήματα έχουν εφοδιαστεί με νέα εμπορεύματα τα οποία και διαθέτουν σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές.  

Με την οικονομική κρίση να έχει «χτυπήσει» την πόρτα της πλειοψηφίας των πολιτών, η αγορά δώρων όπως παλιά ή ρούχων και παπουτσιών, μοιάζει πια … πολυτέλεια καθώς ακόμα και η προμήθεια των βασικών ειδών πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι γίνεται με εξαιρετική προσοχή και μέτρο.

Όπως και να’ χει όμως, λαμπάδες, ρουχαλάκια και παπούτσια για τα βαφτιστήρια είναι μερικά από τα βασικά είδη που έχουν την τιμητική τους και σίγουρα θα προσφέρουν μια μικρή ανάσα στα μαγαζιά το ίδιο και τα καταστήματα με είδη διατροφής που λίγο πολύ όλοι θα επισκεφθούν για το γιορτινό τραπέζι.

 

«Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Γιώργος Ανδριόλας τονίζοντας ότι η τοπική αγορά είναι έτοιμη και με πληθώρα αγαθών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. «Γι’ αυτό, θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και τους φίλους καταναλωτές που συνεχίζουν να στηρίζουν τις επιχειρήσεις του Δήμου μας. Στην μεγάλη οικογένεια των εμπόρων και των επιχειρηματιών της περιοχής μας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα είναι κάθε στιγμή συμπαραστάτης τους ώστε ενωμένοι να τα καταφέρουμε. Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας χαρίσει Ελπίδα σε όλους μας στην δύσκολη εποχή που ζούμε».

 

Περιμένοντας την… Ανάσταση

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Πέτρος Παπαδάτος, επισήμανε ότι η αγορά είναι πανέτοιμη με προϊόντα και μάλιστα το σημαντικότερο φέτος είναι ότι τα καταστήματα διαθέτουν μεγάλες προσφορές και ανταγωνιστικές τιμές. «Όλοι είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τους τοπικούς καταναλωτές και τους ετεροδημότες που θα έρθουν στην περιοχή για τις γιορτές. Τα τελευταία χρόνια περιμένουμε την Ανάσταση προκειμένου να επιβιώσει η αγορά, οι επιχειρήσεις μας και οι οικογένειες μας. Ελπίζουμε να αναστηθεί επίσης με την Ανάσταση του Χριστού και η ελπίδα προκειμένου με αγώνα και δουλειά να κατακτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Καλό Πάσχα σε όλους».

 

«Μόνιμη» Μεγάλη Εβδομάδα

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα Πάθη του Χριστού, τα βιώνουν μόνιμα οι επαγγελματίες και οι πολίτες τα τελευταία χρόνια» επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών Χαράλαμπος Παλλαδινός προσθέτοντας ότι το μόνο που προσδοκούν για το Πάσχα, είναι η Ανάσταση της αγοράς την οποία ωστόσο δεν βλέπουν να έρχεται… «Δεν περιμένουμε τίποτα, δεν πιστεύουμε σε τίποτα, παλεύουμε μόνοι μας. Ο κόσμος θα αγοράσει μόνο τα στοιχειώδη για το πασχαλινό τραπέζι καθώς οι υποχρεώσεις του που «τρέχουν» δυστυχώς δεν του επιτρέπουν για τίποτα περισσότερο. Πάντως όλα τα καταστήματα είναι προετοιμασμένα, έχοντας μάλιστα εξαιρετικά χαμηλές τιμές, και περιμένουμε την Ανάσταση».

Κική Κολοβέρου

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα