Menu
Μόνο το κέντρο μαζεύτηκε…

Μόνο το κέντρο μαζεύτηκε…

Μόλις είδαν οι Πυργι...

Εχθρός της αγοράς ο καιρός της Μ. Παρασκευής

Εχθρός της αγοράς ο καιρό…

Με βροχές, καταιγίδε...

Τους ένωσε ο καταστροφικός σεισμός της Κεφαλονιάς

Τους ένωσε ο καταστροφικό…

Αδελφοποίηση Συλλόγο...

Αλαλούμ στην αγορά

Αλαλούμ στην αγορά

«Ραβασάκια» στους εμ...

ΠΕΔΥ-α τα Κέντρα Υγείας

ΠΕΔΥ-α τα Κέντρα Υγείας

Δυναμικό ρόλο, αναλα...

Αμαλιάδα: Η κορύφωση του Θείου Δράματος

Αμαλιάδα: Η κορύφωση του …

Σε κλίμα κατάνυξης χ...

Έφτασαν και οι τελευταίοι επισκέπτες

Έφτασαν και οι τελευταίοι…

Αυξημένη κίνηση σε Κ...

Προσδοκία Ανάστασης για την Παιδεία και τον Πολιτισμό μας

Προσδοκία Ανάστασης για τ…

Του Αθανάσιου Κατσ...

   Πασχαλινο Μηνυμα  του  Γιώργου  Χήνου 				Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Πασχαλινο Μηνυμα του …

Συμπατριώτες και Συμ...

 Τους κράζουν για την  κοροϊδία

Τους κράζουν για την κο…

Άνεργοι, υπερήλικο...

Τέλος οι συνταξιούχοι κάτω των 62 ετών

Τέλος οι συνταξιούχοι κάτ…

Αλλαγές στις συντά...

«Ντου» από την Επιθεώρηση

«Ντου» από την Επιθεώρηση

Άφωνοι έμειναν χθες ...

Οι αδικίες της εγκυκλίου για το επίδομα: Ποιοι το χάνουν

Οι αδικίες της εγκυκλίου …

Έως τις 10 Μαΐου 2...

Οι επιτάφιοι του Πύργου- Ώ γλυκύ μου έαρ… με χειμωνιάτικο καιρό

Οι επιτάφιοι του Πύργου- …

Στην καρδιά της άνοι...

Μ. Παρασκευή… μετά βροχής και ήλιου στην Αμαλιάδα!

Μ. Παρασκευή… μετά βροχής…

Πολλές… εναλλαγές ...

Prev Next
A+ A A-

Γλυκές γεύσεις στα ζαχαροπλαστεία του Πύργου

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Όλου του κόσμου τα καλά σε άριστες ποιότητες και τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια

Άγιες μέρες, μέρες Πάσχα χωρίς γλυκές γεύσεις για να ξεγελάσουμε τον ουρανίσκο μας, σίγουρα δεν υπάρχουν. Τα ζαχαροπλαστεία του Πύργου είναι πανέτοιμα για να ικανοποιήσουν με τα γλυκίσματά τους ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες, αφού διαθέτουν όλου του κόσμου τα καλά.  Το άρωμα από το μαχλέπι και το φρέσκο βούτυρο  των τσουρεκιών , η μαύρη και γλυκιά σε κάποιες περιπτώσεις – ανάλογα τα γούστα- σοκολάτα από τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά, τα λαμπροκούλουρα που έχουν στόχο να ξεκουράσουν την νοικοκυρά και να μην την βάλουν στην κουζίνα να πλάθει και να ψήνει με τις ώρες, οι τούρτες σε κάθε εκδοχή και χρώματα ξεπερνάνε κάθε φαντασία! Βιτρίνες υπέροχα στολισμένες, και γεύσεις- κόλαση, εξαιρετικά υλικά, τα καλύτερα της αγοράς, χωρίς τεχνητές σκόνες, με πρώτες ύλες πραγματικά πολύ καλές, γιατί η ποιότητα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και βεβαίως οι τιμές που παραμένουν σταθερές και προσιτές για τον καταναλωτή.
Τα εργαστήρια των ζαχαροπλαστείων τούτες τις μέρες έχουν πάρει στην κυριολεξία «φωτιά», γιατί η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί από σήμερα έως και την Δευτέρα του Πάσχα, επομένως θα πρέπει όλες οι αντίστοιχες επιχειρήσεις να έχουν επάρκεια γλυκών εδεσμάτων.


Στην ΗΛΒΙΖΑΧ Αφοί Χρονόπουλοι, τα αρώματα είναι εκείνα που σε προϋπαντούν από τον δρόμο. Το εργαστήριο της επιχείρησης τις τελευταίες μέρες δουλεύει ασταμάτητα για να ετοιμάσει όχι μόνο τις παραγγελίες για βαφτίσεις, γενέθλια και εκδηλώσεις, αλλά και όλα τα γλυκίσματα που αγαπά ο κόσμος.Τον κ. Βασίλη Χρονόπουλο που μας μίλησε ως εκπρόσωπος της ΗΛΒΙΖΑΧ, τον συναντήσαμε στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου και ο ίδιος παρασκεύαζε εκείνη την ώρα γλυκίσματα και τσουρέκια.

« Ο κόσμος μας γνωρίζει και μας προτιμά χρόνια, η επιχείρηση μας είναι από το 1968 και εγώ με τον αδελφό μου Παναγιώτη είμαστε δεύτερη γενιά, πήραμε τη σκυτάλη το 1985 και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Διαλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά και τα γλυκά μας τα κρατάμε σε χαμηλές και σταθερές τιμές αν και οι πρώτες ύλες συνεχώς ανεβαίνουν. Αυτές τις μέρες ο κόσμος προτιμά τσουρέκια, κουλούρια, είχαμε πολλά νηστίσιμα γλυκά και από το Σάββατο τούρτες και δεκάδες άλλα γλυκίσματα. Ελπίζουμε ότι η κίνηση θα κορυφωθεί αύριο και μέχρι την Δευτέρα- Τρίτη του Πάσχα.»


Έντονη δραστηριότητα, επικρατεί και στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ, που ετοιμάζουν πυρετωδώς όλα τα γλυκίσματά τους για να έχουν επάρκεια τις ημέρες του Πάσχα. Επικεφαλής του εργαστηρίου είναι ο κ. Άκης Σμαρνάκης που έχει τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στην ζαχαροπλαστική, λάτρης της τελειότητας, γι αυτό και όλα τους τα γλυκά είναι εξαιρετικά, οι δε τούρτες σκέτος πειρασμός και εμφανισιακά και γευστικά.

« Έχουμε επάρκεια σε όλα μας τα γλυκίσματα, από νηστίσιμα που δουλέψαμε όλη την Μ. Εβδομάδα και τώρα τσουρέκια, λαμπροκούλουρα, τούρτες, παγωτά, σοκολατένια αυγά, όλα δικής μας παρασκευής, σε τιμές ίδιες από τότε που ανοίξαμε, μπαίνουμε ήδη στον 6ο χρόνο και βεβαίως με τα πιο αγνά υλικά. Η δουλειά και κυρίως η προετοιμασία αυτές τις μέρες είναι αυξημένη, γιατί εκτός από την καθιερωμένη κίνηση έχουμε και βαφτίσεις για την Δευτέρα του Πάσχα, με πολλές παραγγελίες για τούρτες και γλυκά. Να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο Υγεία και καλό Πάσχα και είμαστε εδώ για να τους εξυπηρετήσουμε.»  


Ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους και να επιθυμήσει ο ουρανίσκος, μπορεί να βρει κανείς στο ζαχαροπλαστείο- αρτοποιείο – καφέ  «Βέρροιος» που ειδικά για τα take away και τους ξενύχτηδες, λειτουργεί όλο το 24ωρο με καφέδες, τυρόπιτες, κρουασάν, κρέπες κ.λ.π, αλλά και τεράστια ποικιλία γλυκών και ψωμιών, όλα δικής τους παρασκευής από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας που λειτουργεί εντός της επιχείρησης στην οδό Υψηλάντου με επικεφαλής την τεχνικό ζαχαροπλαστικής Τζίνα Ιακωβίδη.


Ο κ. Γιάννης Βέρροιος, βρίσκεται σχεδόν όλες τις ώρες εκεί και μας ξενάγησε στο χώρο του. «Έχουμε επάρκεια και σε γλυκά όλων των ειδών και σε είδη αρτοποιίας, έχουμε δώσει μεγάλη βάση στα τσουρέκια και τα κουλούρια μας, στα νηστίσιμα ως το Μ. Σάββατο και μετά τούρτες και ότι γλυκά μπορεί να φανταστείς. Ποικιλία μεγάλη, φρεσκότατα όλα τα προϊόντα μας και τιμές πολύ προσιτές για να μπορεί ο κόσμος να ψωνίσει. Η κίνηση είναι ακόμα χαλαρή, ωστόσο από σήμερα ευελπιστούμε ότι θα κορυφωθεί όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα. Χαιρόμαστε που ο κόσμος μας προτιμά και μας εμπιστεύεται και μας το δείχνει. Να ευχηθούμε υγεία σε όλον τον κόσμο».


Οι παραδοσιακές γεύσεις, η δημιουργία  και οι αγνές πρώτες ύλες, είναι εκείνες που κάνουν να ξεχωρίζουν τα κάθε είδους γλυκίσματα του Εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής και καφέ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ»  στην οδό Ρήγα Φερραίου 85, που βρίσκεται στην σκιά και την δροσιά του μεγάλου πλάτανου.

Τα χειροποίητα παραδοσιακά τσουρέκια του Δημήτρη Κομπορόζου, θεωρούνται από τα καλύτερα και τα πιο γευστικά της αγοράς, φρεσκότατα, μόλις βγήκαν από το φούρνο αρωματίζουν το χώρο με μαχλέπι και φρέσκο βούτυρο, αυγά σοκολατένια χειροποίητα, τούρτες σε μεγάλη γκάμα γεύσεων, παγωτά, κουλούρια και διάφορα γλυκίσματα για το σπίτι και τις καθιερωμένες επισκέψεις των ημερών και όλα βεβαίως σε πολύ καλές τιμές. Γιατί σημασία έχει να μπορείς να συνδυάζεις την άριστη ποιότητα με την τιμή και αυτόν τον συνδυασμό, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ τον έχει επιτύχει…

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα