Menu
Δώσε γκάλοπ στο λαό (και σώσε τη ΝΔ)!

Δώσε γκάλοπ στο λαό (και …

Το ΧΩΝΙ καταγράφει...

Διαμάντι πολιτισμού στο κέντρο της πόλης

Διαμάντι πολιτισμού στο κ…

Ολοκληρώθηκε το Αρχα...

Μαθητής του 1ου Λυκείου Πύργου κατέκτησε το «χρυσό» στους Πανελλήνιους Πανκύπριους Αγώνες Στίβου

Μαθητής του 1ου Λυκείου Π…

Θερμή υποδοχή από το...

 Αμφισβητείται  η συνέχιση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου  Ολυμπίας

Αμφισβητείται η συνέχισ…

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ :...

Στα ουράνια η Αμαλιάδας

Στα ουράνια η Αμαλιάδας

  ΣΤΟΝ έβδομο ουραν...

Κόροιβος: Γιορτάζει η Αμαλιάδα

Κόροιβος: Γιορτάζει η Αμα…

Α2 Εθνική Μπάσκετ ...

 Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου  : Για την μη συμμετοχή μας σε ντιμπεϊτ

Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου …

Η Λαϊκή Συσπείρωση...

Άρης Αρχ. Ολυμπίας: Ο Μπατίστα νέος προπονητής, ο Καλογερόπουλος τεχνικός Διευθυντής!

Άρης Αρχ. Ολυμπίας: Ο Μπα…

Καλογερόπουλος: «Ο...

  Φιάσκο με  το κοινωνικό μέρισμα

Φιάσκο με το κοινωνικό…

Νέα, δυσάρεστη έκπλη...

Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς σε Καβάσιλα – Σαβάλια

Δύο συλλήψεις για καλλιέρ…

Δύο υποθέσεις καλλ...

Η Δυτική Ελλάδα στο  χάρτη Περιφερειακών ενισχύσεων

Η Δυτική Ελλάδα στο χάρτ…

Σε ισχύ από 1η Ιουλί...

ΠΥΡΓΟΣ - Κίνημα κατά του Μνημονίου: Συλλογική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ

ΠΥΡΓΟΣ - Κίνημα κατά του …

Συγκέντρωση από το...

  Δος ημίν σήμερον  !

Δος ημίν σήμερον !

Ιταλοί, Βέλγοι, Κινέ...

 «Επιμήκυνση»: Ένα 50ετές (!) Μνημόνιο

«Επιμήκυνση»: Ένα 50ετές…

Του Νίκου Μπογιόπο...

Σεισμός 4,1 στο Γαλαξίδι

Σεισμός 4,1 στο Γαλαξίδι

Σεισμός έντασης 4,1 ...

Στο φράγμα Πηνειού ο Π.Ο.Α.

Στο φράγμα Πηνειού ο Π.Ο.…

Στο φράγμα του ποταμ...

Prev Next
A+ A A-

Άρης Αρχ. Ολυμπίας: Ο Μπατίστα νέος προπονητής, ο Καλογερόπουλος τεχνικός Διευθυντής!

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Καλογερόπουλος: «Ο Άρης Αρχ. Ολυμπίας μπορεί και θα τα καταφέρει!»

Αλλαγή πόστων είχαμε την Παρασκευή στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη των μπαράζ ανόδου, με τον Ντανιέλ Μπατίστα να αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή και τον Βασίλη Καλογεροπουλο, μέχρι πρότινος τεχνικό του συλλόγου, αναλαμβάνει χρέη Τεχνικού Διευθυντή.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη στις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο δήλωσε αρχικά:

«Νιώθω περήφανος που όλοι μαζί με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή εν μέσω διαφωνιών και σκληρών επικρίσεων και την αδιαφορία της Τοπικής και Δημοτικής Αρχής, κατέκτησε για πρώτη φορά η ομάδα του Δήμου μας το Πρωτάθλημα Ηλείας.

Ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και όταν σε όλες τις ομάδες έπεσαν οι στροφές των μηχανών στο ρελαντί, ο Γυμναστής μας Νίκος Αντωνόπουλος πάτησε το TURBO και οι παίκτες μας ανέτρεψαν την κατάσταση.

Μπράβο σε όλους και σε αυτούς που βρίσκονται μαζί μας σήμερα αλλά και σε αυτούς που αποχώρησαν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Όλοι βοήθησαν και σήμερα είναι όλοι Πρωταθλητές».

«Μπροστά μας η πρόκληση για τη Γ’ Εθνική»

Ο Β. Καλογερόπουλος αναφέρθηκε και στην πρόκληση των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική: «Με σεβασμό και αυτογνωσία, με ήθος και ευρωπαϊκή κουλτούρα, με το κεφάλι ψηλά και τα μάτια χαμηλά, στραμμένα στην γη των προγόνων μας την γενέτειρα του αθλητισμού, την παραμελημένη αθλητικά Αρχαία Ολυμπία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους συντοπίτες μας και όλη την Ηλεία περήφανους. Θα προσπαθήσουμε για τους πολίτες του Τ.Δ. Στρεφίου που πίστεψαν στο όνειρο και πρόσφεραν περισσότερο από τον καθένα μας θέτοντας την ομάδα του χωριού τους στο εγχείρημα της ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Όλες οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική είναι πολύ καλές, πειθαρχημένες και με ποιότητα. Δεν υπάρχουν αδύναμοι κρίκοι, μην ξεχνάμε ότι όλες είναι πρωταθλήτριες στην περιοχή τους και αυτό δεν είναι τυχαίο. Κάθε παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο και θα αντιμετωπιστεί ξεχωριστά.

Τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ όμως του Άρη θα παλέψουν έως το τέλος και θα τα καταφέρουν ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Τους πιστεύουμε και τους εμπιστευόμαστε. Στηρίξτε μας και εσείς όλοι με την παρουσίας σας την Κυριακή στις 17:00μ.μ. στην μάχη που θα δώσουμε στο Αθλητικό Κέντρο Στρεφίου. Γίνετε εσείς ο ‘Άσσος που θα βγάλει από το μανίκι η ομάδα του Άρη και εμείς θα σας ανταμείψουμε με ακόμα πιο καλή εμφάνιση. Σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας.

 

Πικρία για την απουσία τοπικής και δημοτικής αρχής

Αυτά δήλωσε από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή ο Καλογερόπουλος Α. Βασίλειος εκφράζοντας στο τέλος την πικρία του και τη δυσαρέσκεια της ομάδας του για την παντελή απουσία της Τοπικής και Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου κ. Ευθυμίου Κοτζιά από την αρχή της σαιζόν. «Δεν μπήκαν καν στον κόπο να συγχαρούν την ομάδα μας και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας, να εμψυχώσουν αυτά τα παιδιά αλλά ούτε και να καλωσορίσουν ένα ίνδαλμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα, που διέθεσε τον εαυτό του στο όνειρο και πίστεψε σε αυτό, αλλά τον αγνόησαν παρά το δημόσιο κάλεσμά του από την αρχή.

Κύριε Δήμαρχε αυτά διαδραματίστηκαν έξω από την πόρτα σας ή μήπως βρισκόμαστε σε άλλο δήμο; Τέτοια αντιμετώπιση εκμηδενίζει την προσπάθεια όλων μας και απογοητεύει όλους όσους έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να ωθήσουν τα παιδιά τους να αφήσουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (H/Y) και το Internet και να γυμνάσουν σώμα και πνεύμα» μας δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Πρεμιέρα με Ζακυνθιακό

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο πρωταθλητής Άρης υποδέχεται αύριο Κυριακή κι ώρα 5μμ στο γήπεδο Στρεφίου τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ζακύνθου, Ζακυνθιακό και φυσικά θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε να ξεκινήσει επιτυχημένα τις υποχρεώσεις και να κάνω το πρώτο βήμα για την άνοδο.

Το ευχάριστο για το νέο τεχνικό της ομάδας, Ντανιέλ Μπατίστα, είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. 

Δεν ισχύουν τα διαρκείας

Να σημειώσουμε ότι τα Εισιτήρια Διαρκείας δεν ισχύουν για το Μini Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 11 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου. Γενική Είσοδος: 5,00€

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα