Menu
Η γιορτή του 4ου Λυκείου Πύργου για τα Χριστούγεννα! (video)

Η γιορτή του 4ου Λυκείου …

Παρακολουθήστε το βί...

Ο Μέγας Σατιρικός Καζαμίας του 2014

Ο Μέγας Σατιρικός Καζαμία…

Γεγονότα και κατασ...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου στη Ηλεία

Συνεχίζονται οι έλεγχοι γ…

Συνεχίζονται οι στ...

ΓΕΛ Ανδραβίδας: Χαμόγελα ικανοποίησης

ΓΕΛ Ανδραβίδας: Χαμόγελα …

Στην εκδήλωση βράβευ...

  «Ένα ευρώ και πολύ τους είναι…»

«Ένα ευρώ και πολύ τους…

Ολοένα και περισσότε...

 Δεν έχει νούμερο ο κύριος!

Δεν έχει νούμερο ο κύριο…

Όποιος δύστυχος… απο...

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση  των σκουπιδιών του Πύργου

Σε δικαστικό θρίλερ εξελί…

Σήμερα οι αποφάσεις...

Δακοκτονία  αλά παλαιά

Δακοκτονία αλά παλαιά

Ξέρουν όλοι στο νομό...

Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας  - Ιδρυτική διακήρυξη δημοτικής κίνησης από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας …

Διακήρυξη για την ...

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα  των κατοίκων για τις «Λίμνες»

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστι…

Για εγκατάσταση δεμα...

 Ηλεία :  4 εκατ για το επαρχιακό δίκτυο

Ηλεία : 4 εκατ για το ε…

Στο Περιφερειακό Συμ...

Πανηλειακός - Έπιασε… δουλειά ο Βούζας

Πανηλειακός - Έπιασε… δου…

Ξεκίνησε προπονήσε...

 Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα

Περασμένα αλλά όχι ξεχασ…

Δυο σημαντικά έργα π...

Ξεκινάει την προεδρία με πρόστιμο από την ΕΕ για τα σκουπίδια η Ελλάδα

Ξεκινάει την προεδρία με …

Αφιερωμένο στο δήμαρ...

Ο δήμος Πηνειού τίμησε τους νέους φοιτητές!

Ο δήμος Πηνειού τίμησε το…

Τιμητικές εκδηλώσε...

«Υπάρχουν ταλαντούχες κοπέλες που παίζουν καλύτερα και από τους άντρες!»

«Υπάρχουν ταλαντούχες κοπ…

Η 21χρονη ποδοσφαι...

Prev Next
A+ A A-

Ο δήμος Πηνειού τίμησε τους νέους φοιτητές!

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Τιμητικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Γαστούνη, Βαρθολομιό και Τραγανό

Η προσπάθεια  που κατέβαλλαν οι νέοι φοιτητές από Βαρθολομιό και  Τραγανό για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και της χώρας, επιβραβεύτηκε σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ η εκδήλωση για τους επιτυχόντες από την Γαστούνη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βαρθολομιού ο δήμος και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Πηνειού, διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση.

Τους μαθητές συνεχάρη με μια  συγκινητική ομιλία η καθηγήτρια του Λυκείου Βαρθολομιού κα. Ανίτα Λάκκα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος και ο  Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος. 

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης απένειμαν αναμνηστικούς επαίνους  στους νέους φοιτητές οι οποίοι είναι οι: Ελένη Αγαλιανού, Σοφία Αρβανίτη, Νικόλαος Βούρτσης, Αντώνιος Βούτος, Ελένη και Μαρίνια Βύνια, Νικόλαος Δάμας, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, Γεωργία Μαρινοπούλου, Κωνσταντίνος Μουτσάι, Ιωάννης Μπουγιουκλής, Νικόλαος Μπράβος, Ανδρέας Μπράτης, Διονύσιος Μπράτης, Βασίλειος και Παναγιώτης Πετρόπουλος, Πολυτίμη Πουλή, Στεφανία Τεμπέλη, Κερασούλα Χαλικιοπούλου, Θεοδοσία Αρβανίτη, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, Αφροδίτη Κοκκορίνου και Κυριάκος Τρυφωνόπουλος.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι καθηγητές που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου.

Η εκδήλωση στο Τραγανό  ξεκίνησε με σύντομη ομιλία από την πρώην διευθύντρια του Γυμνασίου Τραγανού κα. Ανδριάνα Μαγγίνα, η οποία, εκτός από την προσπάθεια, την επιτυχία  των νέων φοιτητών αναφέρθηκε και στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου, στο οποίο  προσέφερε και τις υπηρεσίες της.

Στη συνέχεια, οι επίσημοι προσκεκλημένοι βράβευσαν τους νέους φοιτητές οι οποίοι είναι οι: Αρχοντία Ελένη Γιαννακοπούλου, Γεώργιος Χουσάκης, Θεόδωρος Φουντάς, Διονυσία Καραγιάννη, Ανδριάνα Κονταλή, Αγγελική Παρασκευοπούλου, Γεώργιος Πανουτσόπουλος και Σταύρος Χρυσανθακόπουλος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης. Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου και η έκλεισε με δύο τιμητικές βραβεύσεις.

Στην προσπάθεια και την επιτυχία των νέων, πλέον, φοιτητών,  αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος ενώ στη συνέχεια μίλησε  η καθηγήτρια του Λυκείου Γαστούνης κα. Ευαγγελία Σπηλιοπούλου.

Τις ευχές τους εξέφρασαν ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος και ο ιερέας π. Ανδρέας Σωτηρόπουλος και ακολούθησε η απονομή των επαίνων.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δήμου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δύο ειδικές βραβεύσεις και συγκεκριμένα, του μαθητή και αθλητή στίβου Παναγιώτη Μάντη που έχει να επιδείξει  πολλές διακρίσεις σε εθνικό και βαλκανικό επίπεδο, καθώς και του διευθυντή κ. Ιωάννη Μούγιου και των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης για την διάκρισή τους στον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό: «Σέβομαι τη διαφορετικότητα, γίνομαι ενεργός πολίτης».

Την εκδήλωση έκλεισε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός με  ευχές και συμβουλές  προς τους νέους φοιτητές της Γαστούνης.

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα