Menu
«Συνένοχους στο έγκλημα δεν θα μας έχουν»

«Συνένοχους στο έγκλημα δ…

Συγκέντρωση υπογραφώ...

 "Κλείνουν τη Μεσόγειο για να μην υπάρχουν μάρτυρες"

"Κλείνουν τη Μεσόγε…

Την ανάγκη δραστηριο...

 ΤΟΕΒ Πελοπίου: Σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό άρδευσης

ΤΟΕΒ Πελοπίου: Σοβαρή βλ…

Χωρίς νερό οι καλλ...

 Ταμεία –φιλανθρωπικά Ιδρύματα

Ταμεία –φιλανθρωπικά Ιδρ…

«Σε πλήρως οργανωμέν...

Επίδομα θέρμανσης… μετά θάνατον!

Επίδομα θέρμανσης… μετά θ…

Με το ποσό των 17, 7...

Σε τρία χρόνια πιάνουν δουλειά τα γεωτρύπανα στο Κατάκολο εάν και εφόσον…

Σε τρία χρόνια πιάνουν δο…

Τέλη Αυγούστου η ετα...

Το πλαστό το πασαπόρτι ….

Το πλαστό το πασαπόρτι ….

Από το 1993 ο Ιωάν...

Δημοτικοί Αστυνομικοί  : Εικοσιεννέα σε υπηρεσίες του νομού  μας

Δημοτικοί Αστυνομικοί : …

Υπεγράφησαν χθες ο...

Ξεμαλλιάσματα έξω από το Α.Τ. Πύργου

Ξεμαλλιάσματα έξω από το …

Η σύζυγός είχε υπόνο...

RegalPrincess: Πριγκίπισσα της πολυτέλειας και της άνεσης

RegalPrincess: Πριγκίπισσ…

Έλαμψε στο Κατάκολο ...

Αποδοτικό γιατί δεν… ξοδεύει!

Αποδοτικό γιατί δεν… ξοδε…

Για ακόμα μια φορά η...

 Καλύτερο και από νοσοκομείο…

Καλύτερο και από νοσοκομ…

Μια σημαντική κατ εμ...

Κτήμα Σταυρόπουλου: «Ανοιχτές πόρτες 2014»

Κτήμα Σταυρόπουλου: «Ανοι…

Η επιχείρηση Κτήμα Σ...

 «Μην καταστρέφεται την Παιδεία!»

«Μην καταστρέφεται την Π…

Την έντονη δυσαρέσκ...

Βόλεϊ: Σήμερα η φιέστα ανόδου του Κοροίβου

Βόλεϊ: Σήμερα η φιέστα αν…

Η ομάδα βόλεϊ του ...

     Ξέμεινε από νερό το Πελόπιο  λόγω βλάβης του αγωγού στον Ερύμανθο

Ξέμεινε από νερό το …

Μόνο η αντικατάσταση...

Prev Next
A+ A A-

Ο Μαρκαντωνάτος έκανε 11 ματς στη Γ’

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΣΤΗ Γ’ Εθνική αξιολογήθηκαν τρεις διαιτητές από την ΕΠΣ Ηλείας. Ήταν οι Χρήστος Κούλη, Γιώργος Μαρκαντωνάτος και Γιάννης Καλογεράκος. Βοηθοί οι Χρήστος Λάττας, Αγγελος Πήττας.

ΤΟΥΣ περισσότερους ορισμούς πήρε ο Μαρκαντωνάτος, συνολικά έντεκα. Πολύ καλός απολογισμός σε αριθμο, αλλά και σε ποιότητα, καθώς έχει πολύ καλές εκθέσεις. Ο Χρήστος Κούλης πήρε έξι ορισμούς, ενώ ορίστηκε σε 4 παιχνίδια Β’ Εθνικής ως τέταρτος διαιτητής. Υπήρξε ένα πρόβλημα με τα αγωνιστικά τεστ και γι’ αυτό έμεινε πίσω σε ορισμούς.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Καλογεράκος ορίστηκε σε μόνον τέσσερα παιχνίδια, γιατί από μια άστοχη ενέργεια της ΕΔ της ΕΠΣ Ηλείας, ορίστηκε το περασμένο καλοκαίρι σε παιχνίδι του Πανηλειακού, χωρίς να ενημερωθεί η ΕΠΟ.

ΑΠΟ τους δύο βοηθούς, Πήττα και Λάττα, ο πρώτος ορίστηκε σε 20 παιχνίδια, πολύ δυνατή συμμετοχή και πάντα επιτυχής ο Λάττας εξάλλου ορίστηκε σε 11 παιχνίδια, καθώς είναι βοηθός Γ’ Εθνικής, ενώ ο Πήττας είναι βοηθός Β’ Εθνικής.

ΑΠΟ τους αξιολογημένους διαιτητές Γ’ Εθνικής σφύριξαν και στα παιχνίδια της Κ19 του Πανηλειακού. Έτσι ο Κούλης ορίστηκε τέσσερις φορές, ο Μαρκαντωνάτος σε δύο, ο Καλογεράκος σε δύο ενώ ο Νίκος Σταυρόπουλος (που ήταν διαιτητής Δ’ Κατηγορίας) ορίστηκε εννέα φορές (ορισμένες φορές και στη Ζάκυνθο).

 

Οι διαιτητές της τελευταίας σχολής


Ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος πήρε πολλά παιχνίδια και πήγε πολύ καλά στη Γ’ Εθνική

 

 

 

Η ΕΠΣ ανακοίνωσε τους 21 νέους διαιτητές που έδωσαν πρόσφατα εξετάσεις και πέτυχαν. Ανάμεσά τους είναι 4 γυναίκες, ήτοι:

Ιωάννα Βασιλόπουλου, Κων/να Λιακοπούλου, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Ελένη Σώκκα,

Οι άνδρες είναι: Αγγελόπουλος Στέφανος, Αναστασόπουλος Παναγιωτης, Βαγγέλης Μάριος, Γεωργίου Θέμης, Ηλιόπουλος Αντώνιος, Κεφαλάς Ιωάννης, Κουρής Νικόλαος, Καλαμαράς Αντώνιος, Κόρδας Δημήτριος, Μαρίνος Ιγνάτιος, Μιχαλόπουλος Κων/νος, Μιχαλόπουλος Νικόλαος, Μπαξάς Ζαχαρίας, Μπούσι Φεστίμ, Ντούμας Μαρίνος, Ρίζος Παναγιώτης, Ρουμελιώτης Παναγιώτης.

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι μόνον ο πανύψηλος τερματοφύλακας του Μυρσιναϊκού, Νίκος Κουρής. Αν είναι και κάποιος άλλος δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου.

 

Ενδιαφέρον κι αυτά

* ΑΛΛΗ μια σχολή διαιτησίας της διοίκησης Κουλούρη περατώθηκε και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Αριθμός μεγάλος. Πάνω από είκοσι, ενώ οι ανακοίνωση ομιλούσε για 18. Φαίνεται πως στο δρόμο βρέθηκαν κι άλλοι…

* ΑΓΝΩΣΤΑ ονόματα οι επιτυχόντες πλην δύο – τριών. Πάντως από τις γυναίκες η μία είναι κόρη του Μαυροειδόπουλου και η Βασιλοπούλου αθλήτρια του Κοροίβου Αμαλιάδας.

* ΣΤΗ σχολή δίδαξαν οι εκπαιδευτές Ρουμπάνης, Γιαννόπουλος, Ηλιόπουλος και Καραγιάννης.

* ΜΑΚΑΡΙ απ’ αυτούς να στεριώσουν οι πιο πολλοί. Να πλαισιώσουν τις εθνικές κατηγορίες σε δύο χρόνια και πού ξέρουμε, αν κάποιος απ’ αυτούς σφυρίξει στη Σούπερ Λίγκα, που είναι ο διακαής πόθος όλων.

* ΣΤΟΝ αγωνα ανάδειξης πρωταθλητή Γ’ Κατηγορίας, ανάμεσα στην Πρόοδο και τον ΑΟ Αρετής, παρακολούθησαν το μέλος της ΕΔ, Στέλιος Κυριακάκης και οι διαιτητές Μαρκαντωνάτος, Λάττας, Καραμέρος. Νομίζω πως πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από τη διαιτησία του συναδέλφου τους, Γιάννη Καλογεράκου.

* Ο ΝΙΚΟΣ Ρουμπάνης την περασμένη Τετάρτη ήταν παρατηρητής του Αθηναίου διαιτητή Σφακιανάκη στο παιχνίδι πρωταθλητριών ΕΠΣ, Πάμισος- Πανθυρεατικός Άστρους.

* Ο ΜΑΡΙΟΣ Λαμπρόπουλος δεν ορίστηκε από την ΕΔ ούτε σ’ ένα (αριθμός 1) παιχνίδι πλέι οφ της ΕΠΣ Ηλείας. Έπαθε όσα έπαθε κι από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, η οποία ως προχτές δεν τον είχε ορίσει ούτε ως τέταρτο διαιτητή ακόμη και στα πλέι οφ Β’ Εθνικής, που έμελλε να έχει την ίδια αντιμετώπιση κι εδώ, εκτός κι αν ο ίδιος έχει κώλυμα, το οποίο εμείς αγνοούμε.

 

Ένας νέος διαιτητής

ΕΙΧΑΜΕ γραψει ένα σχόλιο για το νέο διαιτητή, το Γιώργο Κορδάτο, με αφορμή το ακυρωμένο γκολ στο παιχνίδι Εθνικού Αμπελοκάμπου – Ολυμπιακού Ζαχάρως. Είχαμε προσθέσει πως οι νέοι διαιτητές δεν πρέπει να ρίχνονται σε τέτοια παιχνίδια, λόγω απειρίας. Ψάξαμε λίγο το θέμα και διαπιστώσαμε, πως ο Γιώργος Κορδάτος είναι ένας νέος διαιτητής, 20 ετών που έχει υπηρετήσει τη θητεία του, ενώ είναι και πτυχιούχος.

ΔΕΝ έχουμε στοιχεία, αν και πέρυσι εχρησιμοποιείτο. Πάντως φέτος ο Γιαννόπουλος του έχει δείξει εμπιστοσύνη και τον τοποθετούσε σε παιχνίδι Α1, Α2 Κατηγορίας. Συνολικά έχει οριστεί φέτος βοηθός σε 35 παιχνίδια, δείγμα ότι πρόκειται περί νέου, προσοντούχου διαιτητή. Έτυχε μια φορά να τον παρακολουθήσω σε αγώνα Β’ τοπικής και είδα να έχει καλά στοιχεία. Έμαθα, πως γυμνάζεται κιόλας. Άρα είναι εξελίξιμος, αρκεί να προσέξει ο ίδιος και να προσεχτεί.

Π.Κ.Τ.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα