Menu
.Συνελήφθη  ανήλικος καλλιεργητής ναρκωτικών στα Καβάσιλα

.Συνελήφθη ανήλικος καλλ…

Κατασχέθηκαν συνολι...

Στον Κορυδαλλό ο φονιάς του Βασίλη Μαρτζάκλη

Στον Κορυδαλλό ο φονιάς τ…

Τι είπε ο πατέρας ...

Ότι θέλει, θέλει…

Ότι θέλει, θέλει…

Όπως σε κάθε προεκ...

Γίνονται και θαύματα;

Γίνονται και θαύματα;

Το νέο σχολικό χάρτη...

Στήριξη από ηλειακές επιχειρήσεις

Στήριξη από ηλειακές επιχ…

Την έμπρακτη συμπαρά...

Υποψήφιος ο Θαν. Γκατζόπουλος

Υποψήφιος ο Θαν. Γκατζόπο…

  Αποτελεί τα τελευ...

Υποψήφιος με Αργυρόπουλο ο Νούσιας!

Υποψήφιος με Αργυρόπουλο …

  Υποψήφιος δημοτικ...

Βόλεϊ- Κόροιβος: Στις 7.30μμ σήμερα ο τελικός με Απόλλωνα!

Βόλεϊ- Κόροιβος: Στις 7.3…

  Στις 7.30μμ θα ξε...

«Μαύρο» από τους ομολογιούχους!

«Μαύρο» από τους ομολογιο…

Να «μαυρίσουν» την κ...

 Για καθαρή λύση, Ανταρσία !

Για καθαρή λύση, Ανταρσί…

Της  Μαρία Τσαντίλ...

Κόκκινη πόλη - βιντεο

Κόκκινη πόλη - βιντεο

Του Νίκου Μπουγιόπου...

Στίβος: Με επιτυχία και φέτος τα «Κοροίβεια»

Στίβος: Με επιτυχία και φ…

Για ακόμη μία χρον...

ΠΑΟ Βάρδας: Όλη η Βουπρασία ζει για τον «τελικό» με Κόρινθο!

ΠΑΟ Βάρδας: Όλη η Βουπρασ…

Γ’ Εθνική Της Μαρ...

"Βασίλειος Μαρτζάκλης" το δημοτικό γήπεδο Ανδραβίδας

"Βασίλειος Μαρτζάκλη…

Με δήλωση του ο δή...

Αχτύπητο… δίδυμο με διάθεση για προσφορά!

Αχτύπητο… δίδυμο με διάθε…

  Δύο εικοσιτετράωρ...

Το πρώτο debate με Έλληνα πολιτικό -Ο Τσίπρας κέρδισε το ενδιαφέρον και στο ...twitter-βίντεο

Το πρώτο debate με Έλληνα…

Διεκδικώντας τη στ...

Prev Next
A+ A A-

Οι συμμετοχές στην Α1 τοπική

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ σήμερα την παρουσία των διαιτητών στην Α1 τοπική. Είχαμε αναφέρει πως ο Γιώργος Καραβίδας ήταν ο πρώτος σε αριθμό παιχνιδιών με 20 συνολικά.

ΤΟΝ ακολούθησαν τρεις διαιτητές στη δεύτερη θέση, με 17 ματς έκαστος και είναι οι Αποστολόπουλος, Κούλης, Παυλόπουλος. Καλοί διαιτητές και οι τρεις, παρά τις κάποιες αδυναμίες τους. Από τους τρεις μόνον ο Χρήστος είναι αξιολογημένος στη Γ’ Εθνική αλλά με κάποια προβλήματα εκεί.

ΣΤΗΝ τρίτη θέση άλλοι δύο μη αξιολογημένοι αλλά έμπειροι. Οι Κυριαζής, Γκατζόπουλος με 16 παιχνίδια έκαστος. Μάλιστα ο δεύτερος είχε κάποια διαστήματα που δεν ήταν διαθέσιμος.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ μόνος ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος με 14 παιχνίδια και αρκετά στη Γ’ Εθνική (εννέα συνολικά).

ΠΕΜΠΤΟΣ ένας σχετικά νέος διαιτητής (όχι σε ηλικία) ο Γεωργόπουλος με 13 παιχνίδια. Είχε μια φουλ χρονιά, αφού πέρυσι είχε σφυρίξει ελάχιστα.

ΣΤΗΝ έκτη θέση τρεις διαιτητές με 12 παιχνίδια καθένας. Εδώ είναι η Βίκυ Σιαχάμη, η μοναδική γυναίκα διαιτητής που ζει και βασιλεύει, ανάμεσα σε άνδρες, φιλότιμη και πολύτιμη. Εδώ κι ο Στάμος Σφυρής, λίαν συμπαθητικός που προσπαθεί για το καλύτερο. Εδώ κι ο Πήττας που είναι μόνιμος βοηθός Β’ Εθνικής. Πολύ αξιόλογος και προσεχτικός.

ΕΒΔΟΜΟΣ μόνος, αλλά… λέων ο Νίκος Σταυρόπουλος με 6 παιχνίδια στον πρώτο γύρο και 5 στον δεύτερο, συνολικά 11 παιχνίδια. Στην όγδοη θέση ο Αλέξανδρος Σιδέρης με 10 παιχνίδια. Πέρυσι ήταν στη Ζάκυνθο και θεωρώ πως φέτος είχε καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ηλείας.

ΕΝΑΤΟΣ ο κορυφαίος Ηλείος ρέφερι, ο Μάριος Λαμπρόπουλος, που έλυνε προβλήματα με την πολύτιμη παρουσία του και σφύριξε σε 9 παιχνίδια.

ΚΑΤΩ από δέκα παιχνίδια είναι όλοι ι υπόλοιποι: Κούρτης 8, Παπαδόπουλος 8, Καλογερόπουλος 7 (που πέρασε φέτος μεγάλη περιπέτεια), Βουρλιώτης 5 (σταμάτησε έχοντας δικαιολογημένα παράπονα από την Επιτροπή), Σταθόπουλος 5 (ριγμένος ο βοηθός της Σουπερλίγκας), Δημητρόπουλος 3 (όσα και πέρυσι).

Από τους νέους ο Τσάκαλης πήρε τα πιο πολλά παιχνίδια (4), ο Ρουμπάνης (2) και από ένα οι Κοιλιομενιάτης, Βισβάρδης, Λάττας.

ΑΝΕΥ αντικειμένου η παρουσία τους, αφού όλα αγωνίστηκαν σε αδιάφορα παιχνίδια. Ο διαιτητής «ψήνεται» στον… πόλεμο κι εκεί αξιολογείται.

 
Ο Βασίλης Αποστολόπουλος δεύτερος σε συμμετοχές στην Α1

Η αξιολόγηση

ΟΛΟΙ οι παραπάνω αξιολογήθηκαν από τους παρατηρητές διαιτησίας. Η Επιτροπή που έχει στα χέρια της τις εκθέσεις γνωρίζει την αξία ή απαξία τους. Στην τελευταία επιμορφωτική ο πρόεδρος Άρης, δεν έκανε κάποιο λόγο σχετικά. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε κάτι. Ίσως σε μια εκδήλωση μελλοντική να μάθουμε τους τρεις πρώτους της περιόδου. Πάντως «καμπάνες» δεν έπεσαν. Ποινές δεν ανακοινώνονται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας διαιτητής με χαμηλή βαθμολογία έμενε έξω μια αγωνιστική και τίποτε άλλο. Λάθη έγιναν, αγώνες κρίθηκαν από ένα λάθος, όμως εγκλήματα δεν έγιναν.

 

Ενδιαφέρουν κι αυτά

* ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ υπήρξε η τελευταία επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών.  Η αίθουσα ήταν μισοάδεια ή μισογεμάτη, ανάλογα πώς τη βλέπει καθένας.

* ΑΥΤΗ είναι η εκτίμηση των διαιτητών προς την ηγεσία τους! Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για το λειτούργημα. Ίσως να υπάρχουν και παράπονα από τον τρόπο χρησιμοποίησης εκάστοτε και να εκφράστηκαν δια της απουσίας.

* Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Επιτροπής που κατέβηκε στο Σύνδεσμε, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Κούλη, είδε και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την κατάσταση.

* Ο ΑΡΗΣ Κουλούρης μίλησε στους παριστάμενους, προ κενών καθισμάτων και ανακοίνωσε, πως από την καινούρια χρονιά α υπάρξει κώδικας παραπτωμάτων- ποινών για τους διαιτητές.

* ΑΡΓΗΣΕ λιγάκι, αλλά έβαλε τα πράγματα… στη θέση τους ο πρόεδρος.

* ΑΚΟΜΗ τόνισε, πως μελλοντικά, αν αξιολογημένος διαιτητής αρνηθεί να πάει σε παιχνίδι που του προτείνεται θα… τιμωρείται.

* ΣΤΗΝ αίθουσα όλοι αναρωτιούνται, ποιος είναι αυτός ο διαιτητής. Να τον μάθουμε δεν πρόκειται ποτέ.

* ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αναρωτιέμαι, αν ένας διαιτητής δε μπορεί να αρνηθεί κάτι τέτοιο, αφού ρωτιέται!

* ΑΚΟΜΗ ο πρόεδρος Άρης, άφησε να εννοηθεί, πως μπορεί να έχουμε αλλαγή στην Επιτροπή στη νέα σεζόν! Αφέντης είναι ό,τι θέλει κάνει.

 

Μικρά

* ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ διαιτητές την περασμένη αγωνιστική παίξανε από δύο παιχνίδια. Ορισμένοι μάλιστα από δύο διαιτησίες. Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι. Αυτό λέτε να λέγεται… μαγκιά;

* Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Μαραθιάς άκουσε πολλά στα Δουνέικα. Όμως ήταν καλός. Θα λέγαμε αψεγάδιαστος παρά την πίεση, πίσω από τα σύρματα.

* Ο ΝΙΚΟΣ Ρουμπάνης πήρε έναν ορισμό από την ΚΡΔ. Είδε το Μπλάνα στον αγώνα πλέι οφ Φωστήρας- Ηρακλής Θ. την περασμένη Τετάρτη. Την Κυριακή ο Σάκης Γιαννόπουλος θα τσεκάρει τον Πούλημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής, Καραϊσκάκης- Αχαϊκή.

* Ο ΚΩΣΤΑΣ Φτερνιάτης στον αγώνα σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων ΕΠΑΛ Ασπροπύργου- 4ο Λύκειο Πύργου. Διαιτητής ήταν ο Ρατσιάτος (Β’ Εθνικής Αργολίδας).

* ΑΝΟΙΞΕ η τύχη του Χρήστου Κούλη, μετά τον ορισμό της τελευταίας αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική, αυτή τη φορά ορίστηκε στον αγώνα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ. Όμηρος Νεοχωρίου- Αστέρας Ιτέας, με βοηθούς τους Λάττα, Οικονόμου.

* Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μαρκαντωνάτος εξάλλου θα σφυρίξει το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας Νέων του Πανηλειακού με τον Αχαρναϊκό. Βοηθοί οι Παπαδόπουλος, Καραλής και παρατηρητής ο Αντώνης Καραγιάννης.

Π.Κ.Τ.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα