Menu
Στάχτη 20 στρέμματα και ο αρχαιολογικός χώρος στα Περιβόλια Φιγαλείας

Στάχτη 20 στρέμματα και ο…

Από πυρκαγιά που ξ...

(Ηχητικό) Γιάννης Αγγελάκας: «Δυστυχώς δεν αποφασίζουμε να... σπάσουμε τον καναπέ μας»

(Ηχητικό) Γιάννης Αγγελάκ…

Ακούστε το ηχητικό ...

(Ηχητικό) Α. Μαραγκοπούλου: "Να καταργηθεί το ΤΑΙΠΕΔ που απειλεί την ανεξαρτησία της χώρας"

(Ηχητικό) Α. Μαραγκοπούλο…

Ακούστε το ηχητικό ...

 (VIDEO) Α. Τσίπρας: "Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο έγκλημα της πώλησης της ΔΕΗ"

(VIDEO) Α. Τσίπρας: …

Την άμεση σύγκλιση τ...

Θαύμα-θαύμα! Η Βούλτεψη ξεπέρασε τον Κεδίκογλου!

Θαύμα-θαύμα! Η Βούλτεψη ξ…

Του Γιώργου Ανανδραν...

Μια από τα ίδια…

Μια από τα ίδια…

Και εκεί που είχε ...

Η τάξη των μεγαλόσχημων

Η τάξη των μεγαλόσχημων

Οι μεγαλόσχημοι εί...

Επεα θανάσιμα

Επεα θανάσιμα

Του Στάθη στον eni...

Πλοίο-φάντασμα το CAPE RAY με τα χημικά της Συρίας

Πλοίο-φάντασμα το CAPE RA…

  Πηγή φωτογραφίας:...

Ο αριθμός των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές

Ο αριθμός των εισακτέων σ…

Εκδόθηκε η συμπληρωμ...

Κρίστο Χάσα: «Η κοινωνία έχει ανάγκη από τον Πολιτισμό και την Τέχνη…»

Κρίστο Χάσα: «Η κοινωνία …

Στον Πύργο μετακόμ...

Θρήνος στην κηδεία του Ερνέστου Παπαδόπουλου

Θρήνος στην κηδεία του Ερ…

Θρήνος και σπαραγμός...

​  «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»

​ «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκ…

του Διονύση Κορκολ...

Άγρια δολοφονία νυχτοφύλακα

Άγρια δολοφονία νυχτοφύλα…

Σεπλήρη εξέλιξη βρ...

Αρχ. Ολυμπία: Έσπασε ο αγωγός του Ερυμάνθου ξανά στη Μουριά

Αρχ. Ολυμπία: Έσπασε ο αγ…

Μεγάλες ζημιές έχο...

Εξιχνιάστηκαν εικοσιτέσσερις διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Αγρίνιο

Εξιχνιάστηκαν εικοσιτέσσε…

Δράστης είναι ένας 2...

Prev Next
A+ A A-

Το κατόρθωμα

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Η ΠΑΡΟΥΣΑ και η προηγούμενη ΕΠΣ και για να γινόμαστε ακριβείς από το 2009 και δώθε, έβλεπαν και βλέπουν την υπάλληλο της Ένωσης ως άνθρωπο χωρίς προσωπικότητα.

Οφείλει να εργάζεται μόνον και μάλιστα υπερωριακώς, χωρίς ν’ αμείβεται. Το 2012 ο υπογράφων και η τότε αντιπολίτευση στο Δ.Σ., είχαμε προτείνει να δοθεί, κατά μήνα Σεπτέμβριο, ένα χρηματικό ποσό ως «μπόνους» για την υπερωριακή της απασχόληση για την έγκαιρη αποστολή των δελτίων στην περίοδο των μεταγραφών. Μιλάμε για υπερωριακή εργασία 50 ωρών κατά μέτριους υπολογισμούς. Το αίτημά μας αυτό το εξέτασε ο πρόεδρος εν απουσία μας και της έδωσε «μπόνους» διακόσια ευρώ.

ΕΚΤΟΤΕ η υπάλληλος (μοναδική, ενώ η Αχαϊα έχει τρεις) εργάζεται με ευσυνειδησία, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της αυτές τις συμπεριφορές, πέραν του ωραρίου της. Αφήστε ότι είναι κινητή βιβλιοθήκη σε γνώση των κανονισμών και των διατάξεων που διέπουν το ποδόσφαιρο, ώστε όλοι να την συμβουλεύονται και προλαβαίνουν τα λάθη τους. Ε! σ΄αυτή την υπάλληλο η χορεία των συμβούλων, έκανε για δεύτερη φορά περικοπή μισθού.Μπράβο, ρε σεις σύμβουλοι της Ένωσης, που καταφέρατε τοιούτο κατόρθωμα!

Ιδιες κατηγορίες η Α’ και Α2’


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΣ, ο γιατρός Άρης, ως φαίνεται είναι εκείνος που πρεσβεύει, ότι η Α1 και η Α2 είναι ίδιες κατηγορίες! Από εκεί διέρρευσε αυτή η πληροφορία και τα παπαγαλάκια την ενστερνίστηκαν ως ιδέα. Τους άρεσε και την πολλαπλασίασαν, αναφερόμενοι στο θέμα των διπλωματούχων προπονητών. Έτσι, λοιπόν, πέτυχε ο πρόεδρος να φέρει στα ίσια το παράβολο συμμετοχής στην Α2, από 150 Ε στα 200. Αφού είναι όμως ίδιες κατηγορίες, τότε γιατί δεν εξισώνει και την αποζημίωση των διαιτητών; Ιδού η απορία.

Η επιχορήγηση του Συνδέσμου


ΚΑΙ μ’ επίσημη απόφαση κόβεται η επιχορήγηση στο Σύνδεσμο Διαιτητών. Η διοίκηση της ΕΠΣΗ, όλοι αυτοί που την απαρτίζουν, αφού πρώτα την κουτσούρεψαν, στη συνέχεια αποφάσισαν να την κόψουν παντελώς. Αν ο Ανδρέας Μαρίνος και οι συν αυτώ δέχονται κάτι τέτοιο χαλάλι τους. Μόνον η Βίκυ Σιαχάμη, ως αντιπρόεδρος ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας προ καιρού, γιατί η ΕΠΣΗ εκμεταλλεύεται τα ποσοστά από τους διαιτητές! Ας δίνουν, λοιπόν, την αίθουσα να γίνονται εκεί τα μαθήματα και οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών, χωρίς αντάλλαγμα!

Τα χαράτσια
ΕΙΝΑΙ γνωστά τα «χαράτσια» που έχει επιβάλλει το κράτος στους πολίτες. Το ίδιο κάνει και η ΕΠΣΗ στα σωματεία. Έτσι πέραν ότι εισπράττει ένα ευρώ από κάθε έντυπο μεταβολών η Ενωση, τώρα εν μία μεσημβρία (ντάλα μεσημέρι) αύξησε κάθε αίτηση μεταβολής από 15 σε 20 ευρώ, δηλαδή αύξηση 33%. Προφανώς να το έχει κάνει κι αυτό και κάποια άλλη Ένωση ή κάποιες άλλες, όμως το βιοτικοοικονομικό επίπεδο δεν είναι το ίδιο παντού. Αυτό να ξέρετε είναι γερό χαράτσι.

Το δεκάευρο
ΤΟ ΑΛΛΟ μέτρο με το δεκάευρο της μίας αγωνιστικής το πήραν κι αυτό. Και το πήραν ευσχημόνως οι σύμβουλοι της ΕΠΣΗ. Στην απόφασή τους έγραψαν: «Διακόπτεται η επιχορήγηση της ποινής της μίας αγωνιστικής». Δηλ. το δεκάρικο το έδιδε η ΕΠΣ του Αρη Κουλούρη, ως επιχορήγηση στα σωματεία! Επί της ουσίας δεν τίθεται θέμα, γιατί και ο υπογράφων από αυτές εδώ τις στήλες είχε προτείνει κάτι τέτοιο, αλλ’ όχι κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις. Ο νοών, νοείτω!

Ως άλλος… Στουρνάρας
ΩΣ νέος Στουρνάρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, στο τελευταίο συμβούλιο, με παρόντες μόνον τους επτά δικούς του συμβούλους (ο «Φονιάς» έφυγε νωρίς) έκανε τις εισηγήσεις του για την άρση του οικονομικού αδιεξόδου (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) στο οποίο έχει περιέλθει η Ενωση! Δε γνωρίζουμε, αν οι ιδέες ήταν μόνον δικές του ή ήταν και ιδέες του ταμία κ. Γιάννη Προκόπου. Πάντως με το «Μνημόνιο» που επέβαλε ο ισχυρός ανήρ του τοπικού ποδοσφαίρου πάει να οικονομήσει η Ενωση κάπου 30 χιλιάρικα ετησίως. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους συνεργάτες του στο τέλος τον ρώτησε, αν στη συνέχεια θα υπάρξει και δεύτερο μνημόνιο!

Ομόφωνα το μνημόνιο
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όλων είναι ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα για το «Μνημόνιο». Ουδείς εξέφρασε άλλη άποψη ή κι αν εξέφρασε δεν καταγράφηκε. Μόνον ο Χρήστος Δημόπουλος είπε την άποψή του: «Δεν είναι δυνατόν τα σωματεία να πληρώνουν τους παρατηρητές των αγώνων!» Είπε αυτό κι αποχώρησε!

Θέματα… διαιτησίας
ΕΙΧΑΝ βάλει κι ένα θεματάκι στο προχτεσινό συμβούλιο της ΕΠΣ, «περί διαιτησίας». Ουσιαστικά επρόκειτο για ενημέρωση, τι έκανε ένας έκαστος διαιτητής στις εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου, ενώ πήραν απόφαση και για το σενάριο της ΕΠΣ στον «Οδυσσέα», το οποίο κατ’ έτος σνομπάρουν αρκετοί διαιτητές, μ’ αποτέλεσμα να κάνουν και να ξανακάνουν εκείνες τις υποτυπώδεις εξετάσεις, ώστε ν’ αποκτούν την περίφημη πιστοποίηση. Για αύξηση της αποζημίωσης των Διαιτητών ούτε λόγος να γίνεται, γιατί έτσι επιβαρύνονται τα… σωματεία, ενώ με τα υπόλοιπα «χαράτσια» δεν επιβαρύνονται. Υπήρχαν και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά τα άφησαν για αργότερα, επειδή αυτά είναι λίαν ακανθώδη.

Πάμε διακοπές
ΚΑΙΡΟΣ για ξεκούραση. ΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ» πάει… διακοπές. Θα τα λέμε περιοδικά μέσα από τη θερινή στήλη μας «ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ». Με υγεία να κάνετε τα μπανάκια σας.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα