Menu
Σύνορα  Ηλείας – Μεσσηνίας πυρκαγιά έκαψε 100 στρέμματα δάσους

Σύνορα Ηλείας – Μεσσηνία…

Τέθηκε υπό έλεγχο η ...

Τραυματίστηκε μαθήτρια από πτώση δέντρου

Τραυματίστηκε μαθήτρια απ…

Μια μαθήτρια γυμνα...

Φωτιά σε διαμέρισμα στον  Πύργο

Φωτιά σε διαμέρισμα στον …

Φωτία ξέσπασε σε δια...

Απόστολος Κατσιφάρας: «Όχι στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων»

Απόστολος Κατσιφάρας: «Όχ…

Την πάγια θέση της...

Εισαγγελική παρέμβαση για τα σκουπίδια του Πύργου

Εισαγγελική παρέμβαση για…

Εντολή για τη διενέρ...

Διακοπές ρεύματος αύριο στον Δήμο Ήλιδας και στον  Δήμου Πηνειού

Διακοπές ρεύματος αύριο σ…

Ειδοποιούνται οι ε...

Από μέτριο έως κακοί;

Από μέτριο έως κακοί;

Με τα άρθρα 20-32 ...

Απαντήσεις Μαθηματικών Γ ΕΠΑΛ

Απαντήσεις Μαθηματικών Γ …

Δείτε τις απατήσει...

Μαθηματικά Γ ΕΠΑΛ: Δείτε τα θέματα

Μαθηματικά Γ ΕΠΑΛ: Δείτε …

ΣχόλιοΤα θέματα εί...

Το μέτρο του Μπαλτά-κου

Το μέτρο του Μπαλτά-κου

Μία ελαφρά ανατριχ...

Τα διατηρούν «φρέσκα» με ψέκασμα

Τα διατηρούν «φρέσκα» με …

  Κάποτε έλεγαν οι ...

Δύσκολο καλοκαίρι…

Δύσκολο καλοκαίρι…

  Δύσκολο τρίμηνο θ...

Κάντε το όπως η Ήπειρος

Κάντε το όπως η Ήπειρος

Δεν υπάρχει χωριό ...

Νίκη Τραγανού: Αποχώρησε και τυπικά ο Κολοτούρος

Νίκη Τραγανού: Αποχώρησε …

Α1 Κατηγορία- Βέρρ...

ΥΠΕΚΑ: Πράσινο φως για τμήμα του έργου Τρίπολη - Βυτίνα - Αρχαία Ολυμπία

ΥΠΕΚΑ: Πράσινο φως για τμ…

  Το "πράσινο φως" ...

Πάνε οι Τρεις Ιεράρχες!

Πάνε οι Τρεις Ιεράρχες!

Με την νέα υπουργι...

Prev Next
A+ A A-

Ο Β. Καλογερόπουλος μένει

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ από διάφορα στόματα οι φήμες. Η μία λέει, πως ο Βασίλης Καλογερόπουλος παρατάει τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.

Η άλλη λέει, πως θα πάρει το ΑΦΜ της Γλυφάδας και θα κατεβάσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, μετά την απώλεια της ανόδου. Ο ίδιος σ’ άλλη εφημερίδα διέψευσε αυτές τις φήμες. Δήλωσε ότι παραμένει στην ομάδα και θα συνεχίσει!

 

Το σουτ του Μπρη

ΝΟΜΙΖΩ ότι το παιχνίδι στη Ζάκυνθο για τον Άρη χάθηκε στο 69’, στη μεγάλη ευκαιρία του Παναγιώτη Μπρη. Ήταν η ώρα που πίεζαν οι Αρειανοί και οι νησιώτες με τριπλή άμυνα ζώνης κρατούσαν με νύχια και με δόντια την υπεροχή. Τότε από δεξιά έκανε το… ρήγμα και ο Μπρης σούταρε με δύναμη συρτά μέσα από την περιοχή και προς την πλευρά της εστίας. Εκεί πετάχτηκε ο γκολκήπερ Χαρακτινός, που ήταν πολύ ζεστός κι απέκρουσε, ως από μηχανής Θεός!

 

Έχω πλήρη επίγνωση (1)

ΟΤΑΝ γράφω κάτι έχω πλήρη επίγνωση εκείνου που γράφω. Στις «Αιχμές» της περασμένης Πέμπτης είχα σχόλια υπό τον τίτλο «Αγωνιούν οι ερυθρόλευκοι». Εκεί, λοιπόν, στις τρεις προτελευταίες σειρές ανέφερα με αφορμή τη φήμη, πως ο μεγαλομέτοχος του Πανηλειακού κ. Παπαγεωργίου ψάχνει να βρει συνεργατες για το ΔΣ της ΠΑΕ, ότι θα πρέπει «να ρωτήσει πρώτα ποιους θα βάλει μέσα». «Να μην πάθει ό,τι έπαθε ο Σταυρόπουλος, που στην εποχή του κάποτε έβαλε ανθρώπους, οι οποίοι σήμερα δεν… πατάνε στο γήπεδο!». ΑΥΤΟ ήταν το σχόλιο. Εντελώς απρόσωπο και γενικό. Άλλωστε στον Πύργο ζούμε. Μ’ αφορμή αυτό με πήρε τηλέφωνο ο κ. Θανάσης Δασκόπουλος, θεωρώντας προσβλητικό το σχόλιο για τον εαυτό του!

Έχω πλήρη επίγνωση (2)

ΜΕ τον κ. Δασκόπουλο γνωριζόμαστε από το σωτήριον έτος 1977 που μπήκαμε μαζί στη διαιτησία. Τον γνωρίζω άλλωστε πολύ καλά κι ως άνθρωπο, κι ως διαιτητή κι ως παράγοντα της ΠΑΕ Πανηλειακός, καθώς και την προσφορά του στην ομάδα. Δεν αναφέρθηκα σ’ αυτόν. Δεν έγραψα άλλωστε ονόματα. Άλλους εννοώ που είναι εξαφανισμένοι από το γήπεδο! Έτσι για να μην παρεξηγούμεθα. Προτίμησα δε να γράψω αορίστως κι αυτό είναι δικαίωμά μου!

Όρισε η ΚΕΔ τους δύο!

ΔΕΝ πρόλαβα να αποσώσω το λόγο μου (δηλ. το σχόλιο) στη μόνιμη στήλη μου «ΧΩΡΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ», σχετικά με τον παραγκωνισμό των διαιτητών Λαμπρόπουλου- Σταθόπουλου και ιδού ο Τσαχειλίδης τους θυμήθηκε. Τους όρισε την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ Β’ Εθνικής στο άνευ βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι ΦΩΣΤΗΡ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Είναι κάτι κι αυτό!

Η ώρα του

ΗΡΘΕ η ώρα του, του προέδρου Άρη. Την ερχόμενη Παρασκευή συνοδευόμενος από τον καινούριο Γενικό του, Ηλία Παρασκευόπουλο πάνε στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. εκεί ο πρόεδρος θα κάνει τα κονέ του και λογικά θα ρητορεύσει. Τα πράγματα με τη διοίκηση Σαρρή δεν είναι καθόλου καλά. Δεν πάνε καθόλου καλά. Στο χέρι του είναι να τα καλυτερεύσει, αν κι αμφιβάλλω περί τούτου. Έχω πληροφορίες πως είναι έτοιμος και με κάποιους άλλους της αντιπολίτευσης να ανοίξει μέτωπο.

Εμπόδιο το οικονομικό

ΔΕΝ είναι καλά τα διοικητικά πράγματα του Πανηλειακού. Καθόλου καλά και δεν ξέρω τι θέλει και τα ανακατεύει εκείνος ο Χριστόπουλος. Δεν ξέρω, αν κάνει καλό ή κακό. Πάντως αυτός ο περίφημος μεγαλομέτοχος δεν έχει ακόμη αποφασίσει περί του πρακτέου. Το κυριότερο εμπόδιο είναι το οικονομικό.

Χωρίς ομάδα στη Γ’ η Αιτωλοακαρνανία!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ τι έγινε στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Ηλεία έμεινε με δύο ομάδες, όταν καταβαραθρώθηκε η γειτονική Αχαΐα, όπου Σαγέικα και Λάππα πήγαν σ’ ένα… αίμα. Μάλιστα καθώς δεν ανεβαίνει ο Διαγόρας ολόκληρη ΕΠΣ έμεινε μόνο με την Αχαϊκη. Καταβαραθρώθηκε κι ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία, καθώς χαντακώθηκαν αφ’ ενός το Μεσολόγγι αφ’ ετέρου ο Άρης Αιτωλικού. Καθώς δε δεν ανεβαίνει ο Όμηρος Νεοχωρίου έμεινε χωρίς ομάδα ο μεγαλύτερος νομός της Δυτικής Ελλάδας! Έπεσε ακόμη η Κόρινθος, αλλά ευτυχώς ανεβαίνει ο ΠΑΟ Λουτρακίου και η Κορινθία θα έχει εκπρόσωπο. Χανταβούλιαξε ο Μεσσηνιακός κι έμεινε μόνη της η Καλαμάτα, εκτός κι αν ο Πάμισος κάνει την έκπληξη κι ανέβει εκείνος.

Λήγει η αγωνιστική περίοδος

ΤΟ επόμενο Σάββατο λήγει αισίως η ποδοσφαιρική περίοδος στην Ηλεία. Πολύ καλά με το τελευταίο μπαράζ υποθέτω (Καβασιλα- Νέος Απόλλων). Το πολύ – πολύ ανάλογα με το αποτέλεσμα οι ομάδες να δώσουν άλλο ένα ματσάκι, όπως είναι το σενάριο. Άλλο όμως θέλω να τονίσω. Θυμάστε πέρυσι πότε έληξε η ποδοσφαιρική περίοδος με την ενωσιακή ανωμαλία;

Ο Τσίρκοβιτς

ΠΟΛΥ λυπάμαι που ο Μίκι Τσίρκοβιτς εγκαταλείπει τη Δόξα και την Ηλεία. Φευγει αφήνοντας πίσω του καλό έργο, καλό όνομα και άριστη συμπεριφορά.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα