Menu
Εύλογες απορίες αναγνωστών

Εύλογες απορίες αναγνωστώ…

Αναγνώστης της  Πρωι...

Η VPRC… βλέπει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 4%

Η VPRC… βλέπει μπροστά το…

Διαφορά 4 ποσοστια...

Κρίτων Αρσένης : Ανυπόστατα τα νούμερα για τους υδρογονάνθρακες

Κρίτων Αρσένης : Ανυπόστα…

Ξεκινούν οι έρευνε...

Τέσσερις ΡΟΜΑ έκλεψαν βενζινάδικο στον Πύργο

Τέσσερις ΡΟΜΑ έκλεψαν βεν…

Τετρακόσια ευρώ ήτ...

Αναστέλλονται οι δόσεις δανείων επαγγελματιών και επιχειρηματιών

Αναστέλλονται οι δόσεις δ…

Υπογράφηκε από τον α...

 1.080 παιδιά του Πύργου «Κυκλοφόρησαν με ασφάλεια»

1.080 παιδιά του Πύργου …

Χίλια ογδόντα παιδιά...

Πύργος: Έφυγε 70χρονη δύο μήνες μετά από τροχαίο

Πύργος: Έφυγε 70χρονη δύο…

  Με επιβαρυμένη τη...

Η δημόσια υγεία «καίγεται» και οι αρμόδιοι… πολιτεύονται!

Η δημόσια υγεία «καίγεται…

Ένα βήμα εμπρός, δ...

Ευτυχώς, με… οδηγίες για τον αριθμό των σταυρών τα ψηφοδέλτια!

Ευτυχώς, με… οδηγίες για …

Πώς «σταυρώνουμε» ...

Μοιράζουν επιταγές πριν τις κάλπες σε σεισμόπληκτους !

Μοιράζουν επιταγές πριν τ…

4,3 εκατ.  ευρώ σε...

Ηλίας Παναγούλης:  Αποδράσεις από ακατάλληλα κρατητήρια

Ηλίας Παναγούλης: Αποδρά…

  Στη νέα απόδραση ...

Έγινε… πάρκινγκ!

Έγινε… πάρκινγκ!

Ο πεζόδρομος της 28η...

Ο δολοφόνος του Βασίλη: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Συγνώμη»

Ο δολοφόνος του Βασίλη: «…

Στην Εισαγγελέα Αμ...

4ο Δ.Σ Αμαλιάδας: «Ποτέ ξανά στα λυόμενα!»

4ο Δ.Σ Αμαλιάδας: «Ποτέ ξ…

Παράσταση διαμαρτυ...

Όταν έκλαψε η Μέρκελ

Όταν έκλαψε η Μέρκελ

Το Hotel Majestic ...

Μαθήματα και …μαθήματα

Μαθήματα και …μαθήματα

Η κατάληψη  στο 4ο...

Prev Next
A+ A A-

Έπαινοι για το Νιπεργιάλη

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΜΕ τον καλύτερο τρόπο ο κορυφαίος του χώρου μας, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, από τη στήλη του Α-Ω εκθείασε τον κόουτς του Κοροίβου, Βασίλη Νιπεργιάλη.

Του απέμεινε τα εύσημα για την πρωτογενή άνοδο των «Μπλε» στην κορυφαία κατηγορίας του μπάσκετ. Σημείωσε δε, πως το εντυπωσιακότερο κατόρθωμα του Νιπεργιάλη ήταν οι τρεις νίκες, σε ισάριθμες φετινές συναντήσεις με την πρωταθλήτρια της Α2 ΑΕΚ. Ο Κόροιβος απέκλεισε την Ένωση από το κύπελλο στις αρχές της περιόδου και δύο φορές στο πρωτάθλημα! Αθλος του κόουτς και των καλαθοσφαιριστών του, που όλοι τους έγιναν λαμπερά αστέρια με το κατόρθωμα της φετινής ανόδου!

 

Η είδηση

ΘΕΩΡΩ, πως η είδηση της εβδομάδας που πέρασε ήταν η δήλωση του πρόεδρου της Νίκης Τραγανού, Γιώργου Κολοτούρου, πως μετά από μια πετυχημένη διετή θητεία στο σωματείο του κάμπου αποχωρεί από τα διοικητικά. Ωστόσο η έκπληξή μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν διάβασα, πως ο Αλεβιζόπουλος θα είναι υποψήφιος να πάρει αυτός την ομάδα των Κολοτουραίων, άσχετα αν ο Γ. Κολοτούρος δεν έχει δώσει (όπως δήλωσε) σε κανέναν το δαχτυλίδι.

 

Νίκη Τραγανού (1)

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ στην Α’ τοπική η Νίκη εδώ και τρία χρόνια. Σε περίοπτη θέση. Δύο φορές τρίτη στην κατάταξη, φέτος δεύτερη και κυπελλούχος. Δυστυχώς έμελλε να πέσει πάνω στον Άρη, ο οποίος ε πρόεδρο τον Καλογερόπουλο έκανε την υπέρβαση.. ο Γ. Κολοτούρος και οι συνεργάτες του έκαναν διάνα στις μεταγραφές. Απέκτησαν Φ. Παναγόπουλο, Δούλο, Γουβαλάρη, Ψυχογιό (τερμ.), Βουρτσάνη και το Γενάρη το νεαρό Παντελή. Κράτησαν προπονητή το Σπύρο Αντωνόπουλο (κάτοχο ΟΥΕΦΑ πλέον) κι έκαναν πορεία πρωταθλητισμού. Ανέδειξε η Νίκη την παραγωγικότερη επίθεση (+81) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (-21). Πέτυχαν 24 νίκες, 4 ισοπαλίες κι έχασαν δυο φορές.

 

Νίκη Τραγανού (2)

Η ΝΙΚΗ έχασε στο μπαράζ τον τίτλο. Έτσι ήταν γραφτό. Να γεμίσει μ’ άφατη πίκρα τον κόσμο της, που ήταν πολύς και της συμπαραστάθηκε πλήρως. Γνώρισε δύο ήττες. Μία στη Μαγούλα και την άλλη στο Στρέφι. Όμως «δήμιός» της ήταν ο Αίας. Ισοπαλία στη Γαστούνη, ισοπαλία στο Τραγανό. Έπειτα γνώρισε και δύο άλλες αναπάντεχες ισοπαλίες. Μία με τον Ξενοφώντα και την άλλη με τον Ενιπέα και οι δυο στο Τραγανό. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Αυτά ενώ πέρασε από σκληρές έδρες, όπως από τα Σαβάλια, την Ανδραβίδα, το Σκουροχώρι. Θεωρώ, πως η χρονιά δεν ήταν αποτυχημένη κι  αν δεν υπήρχε η συγκυρία του πρωταθλήματος, θα είχε προχωρήσει στο κύπελλο Ελλάδος.

 

Κένταυρος Μαγούλας (1)

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής είναι για την ομάδα των αδελφών Κονδύλη ένα επίτευγμα την περίοδο που διανύουμε. Όντως ο Κένταυρος Μαγούλας αυτόν τον στόχο είχε κι εκεί κάπου τον υπολογίζαμε. Η διοίκηση και ο απόλυτος γνώστης της ομάδας, ο Αριστογείτων Ρουμελιώτης προχώρησαν σε ανανέωση του έμψυχου δυναμικού, με νέα ταλαντούχα παιδιά και τον έμπειρο Γιώργο Τσαντίλη. Αρκετός φίλαθλος κόσμος που στήριζε την ομάδα. Εξαιρετικό γηπεδάκι. Παράλληλη πορεία με συγκομιδή 54 βαθμών, δύο πιο πολλούς από τον τέταρτο Ολυμπιακό Σαβαλίων, στις συναντήσεις με τον οποίο κέρδισε μόνον ένα βαθμό. Καλύτερη η ομάδα στο β’ γύρο (25 με 29) κερδισμένους πόντους. Δεν κόλλωσε μπροστά στη δευτεραθλήτρια Νίκη την οποία κέρδισε στο β’ γύρο (1-0).

 

Κένταυρος Μαγούλας (2)

ΠΟΛΛΑ είχαν επενδύσει οι διοικούντες στον Οκόρο, ο οποίος σε κάποια στιγμή αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα. Ο Γιώργος Τσαντίλης ήταν ο πρώτος σκόρερ και μαζί με τον καρβουνιάρη οι κορυφαίοι της ομάδας. Καλός και ο Διονυσόπουλος, ο οποίος σε σημαντικά παιχνίδια βοήθησε. Το κάτι άλλο ο γκολκήπερ Τσάμπρας. Οι Χριστοπουλαίοι που μετακόμισαν από το Πανόπουλο, ο Θανάσης Δημητρουλόπουλος και φυσικά ο Κλάδης. Πολλά πρόσφερε κι ο παράγοντας Αποστόλης Μαργώνης, γνωστής του ποδοσφαίρου, παρά το γεγονός ότι σε κάποια στιγμή δυσαρεστήθηκε. Γενικά ο Κένταυρος Μαγούλας κόσμησε και φέτος την Α’ τοπική.

 

Τι κάνουν άλλοι

ΔΙΑΒΑΣΑ, πως η ΕΠΣ Ηπείρου, για να βοηθήσει και επιβραβεύσει έδωσε από το ταμείο της χίλια ευρώ οικονομική ενίσχυση στην πρωταθλήτρια ομάδα Α’ τοπικής, Ανατολή Ιωαννίνων! Να τα βλέπουν κάποιοι από το συναφι των παροικούντων στην οδό Δραγατσανίου.

 

Γέλιο!

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Άρης. Μιλώντας πολυ πρόσφατα στους διαιτητές είπε: «Είδατε τι έγινε στην Τούμπα. Τόσοι παρατρεχάμενοι και δεν πρόλαβαν τα επεισόδια κι εγώ μόνος μου κράτησα το παιχνίδι μπαράζ Άρη Αρχαίας Ολυμπίας- Νίκης, χωρίς καν αστυνομία!». Φυσικά το γέλιο με αυτή τη σύγκριση ανόμοιων καταστάσεων πήγε σύννεφο…

 

Η φυγή του Μίκι

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Τσίρκοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν για τη Δόξα δεν το διάβασα στις εδώ τοπικές. Το άκουσα από την τηλεόραση του BEST της Καλαμάτας, κατά τη δευτεριάτικη εκπομπή του περίφημου Σωτήρη Γεωργούντζου. Ο Μίκι το είπε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την τεσσάρα από τη «Μαύρη». Άλλωστε ο Τσίρκοβιτς ως ανήσυχο πνεύμα που είναι συνηθίζει κάτι τέτοια.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα