Menu
Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη και Πέμπτη στο Πύργο

Διακοπές ρεύματος την Τετ…

Ειδοποιούνται οι ε...

Κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου στην Πάτρα και το Αίγιο

Κατασχέθηκαν προϊόντα παρ…

Η Περιφερειακή Αστ...

Εγώ… ο Βενιζέλος

Εγώ… ο Βενιζέλος

Το «Εγώ, ο Κλαύδιο...

Στο… δρόμο από σήμερα εκατοντάδες πενταμηνίτες, όμως ο ΟΑΕΔ δεν τους… "αναγνωρίζει"!

Στο… δρόμο από σήμερα εκα…

Δεν δικαιούνται επ...

Συνελήφθη 64χρονος στον Πύργο , για οφειλές 640.000 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη 64χρονος στον Π…

Συνελήφθη 64χρονος...

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου:«Φεύγουν» για ΧΥΤΑ Ναυπάκτου τα σκουπίδια

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου…

Εγκρίθηκε η σύμβασ...

«Οργώνει» το νομό ο Γεωργιόπουλος

«Οργώνει» το νομό ο Γεωργ…

Η καθημερινή επαφή μ...

Νομοσχέδιο για τον αιγιαλό ή για την κατάργησή του;

Νομοσχέδιο για τον αιγιαλ…

Του Γιώργου Κανέλλ...

Πλέι οφ και… ζήσε Μάη μου

Πλέι οφ και… ζήσε Μάη μου

ΕΛΗΞΕ το όγδοο πρω...

Ανθόπυργος: Γιατί ήταν «ζούγκλα» για δυο χρόνια;

Ανθόπυργος: Γιατί ήταν «ζ…

      Επιχείρησ...

Οι… κρεμαστοί «κήποι» στοιχειώνουν τον Πύργο

Οι… κρεμαστοί «κήποι» στο…

Εικόνες αισθητικής...

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Πύργο, Πατρα και Αγρίνιο

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε …

Στην Πελοπόννησο κ...

Δήμος Ήλιδας: «Πολύτιμη η αξιοποίηση γεωργικών πλαστικών»

Δήμος Ήλιδας: «Πολύτιμη η…

Ημερίδα διοργάνωσε...

Το λιμάνι είναι βαθύ… Αργοναύτης μια ζωή!

Το λιμάνι είναι βαθύ… Αργ…

Α2 Κατηγορία- ACS ...

Μια γυναίκα, πολλοί ρόλοι!

Μια γυναίκα, πολλοί ρόλοι…

Την Κική την έχουμ...

Γ’ Κατηγορία- Legea: Νέα νίκη της Προόδου

Γ’ Κατηγορία- Legea: Νέα …

  ΕΣΤΩ και δύσκολα ...

Prev Next
A+ A A-

Ταλέντο ο Μπίρμπας

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΕΝΑ αυθεντικό ταλέντο του τόπου μας είναι ο Παναγιώτης Μπίρμπας που ανήκει στον Πανηλειακό και φέτος αγωνίστηκε με τη Θύελλα Πύργου.

Είναι γεννημένος το 1998 και για δύο χρόνια ήταν στέλεχος των μικτών ομάδων. Φέτος αγωνίστηκε με τη Νέων. Είναι μεσοεπιθετικός και πολύ ταλαντούχος. Επελέγη για την περιφερειακή ομάδα στη συνέχεια και τέλος για την ομάδα της Νότιας Ζώνης με την οποία έπαιξε στην Πιερία έναν αγώνα. Ο παίκτης έχει δοκιμαστεί δύο φορές στην ΑΕΚ κι έχει εντυπωσιάσει τον Τσιάρτα. Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του το θέρος.

 

Τα καλύτερα δέκα γκολ της Β’ Εθνικής

ΣΤΑ καλύτερα ΔΕΚΑ γκολ για τη Β’ Εθνική φέτος, είναι τρία από ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού. Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική εκτίμηση του επιτελείου της TV OTE που είχε και τα δικαιώματα της κατηγορίας, ένα ανήκει στον Κώστα Κωνσταντινίδη και σημειώθηκε στον αγώνα Πανηλειακός- Παναιγιάλειος (1-1). Το άλλο το περίφημο γκολ του Δημήτρη Χαλούλου στον αγώνα Πανηλειακός- Παναχαϊκή (1-0) και το τρίτο στον Ανέστη Νάστο στον αγώνα Πανηλειακός- Χανιά (1-1).

 

Ν’ αυξήσουν τα παράβολα!

ΤΗΝ περασμένη Δευτέρα συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΠΣ με οκτώ παρόντες από τους 11 και από την αντιπολίτευση παρόντος μόνον του Χρήστου Πλευριά. Είχανε πάνω από ένα μήνα να συνεδριάσουν οι λεβέντες της οδού Δραγατσανίου. Αυτό όμως δε λέει τίποτε και ποσώς μας ενδιαφέρει. Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης ήταν και η ενημέρωση από τον ταμία γύρω από τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λόγω της οικονομικής στενότητας της ΕΠΟ< η οποία δεν επιχορηγεί τις Ενώσεις. Συζητήθηκε ακόμη και κάτι για το δάνειο από την Αχαϊκή Τράπεζα που έχει πάρει η ΕΠΣ. Λεπτομέρειες ωστόσο, δε μάθαμε. Δεν έχουν παρά να αυξήσουν ακόμη τα παράβολα για να τα βγάλουμε πέρα!

 

Παίδες Πανηλειακού (1)

ΔΙΑ περιπάτου κατέκτησε την πρώτη θέση στο παιδικό πρωτάθλημα η ΘΥΕΛΛΑ Πύργου δηλ. ο Πανηλειακός με άλλο όνομα και τούτο για λόγους οικονομικούς, επειδή τα δελτία των ποδοσφαιριστών στις εθνικές κατηγορίες χρεώνονται ένα πενηντάρι το καθένα! Ετσι έχει αποφασιστεί εδώ και πέντε χρόνια αυτή η συνεργασία με το πυργιώτικο σωματείο. Αυτό για να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται.

 

Παίδες Πανηλειακού (2)

ΔΙΑ περιπάτου κατέκτησαν το πρωτάθλημα παίδων οι παίκτες του Πανηλειακού- Θύελλας. Με προπονητές τους Κώστα Μπακάλη και Θοδωρή Βαγγόπουλο οι «νεοσσοί» έκαναν καταπληκτικό πρωτάθλημα με 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Ο συντελεστής τερμάτων ήταν 93-11. Δεύτερος ο Παμβουπρασιακός Βάρδας, ο οποίος σημειωσε 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Να σημειώσουμε πως ο Πανηλειακός νίκησε δύο φορές την ομάδα της Βάρδας που προπονεί ο Σταύρος Σαρανταυγάς με 6-1 και 2-1. Για την ιστορία η Θύελλα συγκέντρωσε 48 βαθμούς, ο ΠΑΟΒ 40, ο Αστέρας 36 κι ο Αίας 27. Ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Πανηλειακός- Θύελλα θα συναντηθούν στους τελικούς πλέι οφ.

 

Η Χρυσούλα Παπαστασινού

ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία είναι για τη νεαρή παίκτρια του Πανηλειακού στο ποδόσφαιρο, τη Χρυσούλα Παπαστασινού, η οποία κλήθηκε στην εθνική κορασίδων, 16 ετών, για το αναπτυξιακό τουρνουά που θα γίνει στη Μολδαβία προσεχώς. Μπράβο στο κοριτσάκι που ξέφυγε από τα όρια της ποδοσφαιρικής Ηλείας.

 

Πολύ καλό κλίμα στη Δόξα

ΑΠΟ τους βασικούς συντελεστές της φετινής εκπληκτικής πορείας της Δόξας είναι ο μέσος Νίκος Δαβουρλής. Με μεγάλες εμπειρίες ο Καρατουλαίος ποδοσφαιριστής μας μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Ενδεικτικό ότι κανένας παίκτης δεν έχει παράπονο από τη διοίκηση των «Αετών», η οποία είναι πάντοτε εντάξει στις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στους παίκτες.

 

Δε βρέθηκε σε… μέρα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ το ρεπορτάζ άλλης τοπικής για τον αγώνα ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ είδα πως ο ρέφερι Μαρκαντωνάτος «δε βρέθηκε σε καλή μέρα». Ρώτησα τον γράψαντα και διευκρίνισε, πως ούτε λιγο ούτε πολύ δεν έδωσε στους φιλοξενούμενους δύο πέναλτι! Με εξέπληξε το γεγονός πως ένας τόσο καλό διαιτητής δε μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Βέβαια ο παρατηρητής του κ. Γιαννόπουλος θα ξέρει καλύτερα. Άλλωστε εμείς δεν είμαστε παρατηρητές διαιτησίας. Κάτι ξέρουμε όμως. Πάντως ο άλλος ρέφερι του, επίσης, κρίσιμου αγώνα, ο Καραβίδας, ήταν αψεγάδιαστος.

 

Με τα… κυάλια

Η ΑΠΕΡΓΙΑ της Πρωτομαγιάς επέβαλε να μην κυκλοφορήσουμε την περασμένη Παρασκευή, οπότε έχουμε την τακτική μας στήλη «ΧΩΡΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ». Να σημειώσουμε εδώ για τους ορισμούς διαιτητών στα εθνικά πρωταθλήματα, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι λίγοι. Ο Χρηστος Κούλης θα σφυρίξει στον αγώνα Γ’ Εθνικής Νέα Ιωνία- Μύκονος, με ξένους βοηθούς. Είναι το πέμπτο φετινό του Πυργιώτη διαιτητή. Ακόμη οι Πήττας, Λάττας θα είναι βοηθοί του Άγγελου Αδαμόπουλου στον αγώνα Εθνικός Σαγεϊκων- Πανναυπλιακός, ενώ ο παρατηρητής διαιτησίας, Γρηγόρης Ηλιόπουλος, θα είναι παρατηρητής του Καλύβα (Αχαϊας) στο παιχνίδι Νέοι Ζακύνθου- Αιγινιακού. Όπως βλέπετε ο Μάριος Λαμπρόπουλος και παντες οι λοιποί βλέπουν τα παιχνίδια με τα… κυάλια.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα