Menu
Δυτική Ελλάδα: Νέο ΑΛΜΑ της ανεργίας τον Φεβρουάριο - Εκτινάχθηκε στο 26,1%

Δυτική Ελλάδα: Νέο ΑΛΜΑ τ…

Οριακή μείωση πανελλ...

Το χάδι της «δημοκρατίας» σε έναν… Χρυσαυγίτη!

Το χάδι της «δημοκρατίας»…

Στο πλευρό του Χρυ...

Η σιωπή των φωνών

Η σιωπή των φωνών

Από καιρό φαινόταν...

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρωταθλητής ΜΤΒ στην Τρίπολη με Βεργόπουλο

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρ…

3ος ο Σάκης Μαντάς...

Ξανά υποψήφιος ο Γ. Παρασκευόπουλος

Ξανά υποψήφιος ο Γ. Παρασ…

Ο Γιώργος Παρασκευ...

Άρης Αρχαίας Ολυμπίας: Αντίστροφη… μέτρηση για Ζακυνθιακό

Άρης Αρχαίας Ολυμπίας: Αν…

Αντίστροφα κυλά πλ...

Νέα παράταση  για τη μετατροπή των συνεταιρισμών

Νέα παράταση για τη μετα…

Περιθώριο μέχρι τι...

Στα Ρεκόρ Γκίνες με  το "Zorbas Suite Ballet"!

Στα Ρεκόρ Γκίνες με το …

Η Μικτή Χορωδία Πύ...

 Ξεκινά το Ογκολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Πύργου

Ξεκινά το Ογκολογικό Ιατ…

Σε λειτουργία από ...

Φωτογραφική ομάδα Ηλείας: Έκθεση στα Δημοτικά Λουτρά, με θέμα «Τοπίο»

Φωτογραφική ομάδα Ηλείας:…

Η φωτογραφική ομάδ...

«Μπλόκο» του Ασπρόπυργου στο 3ο ΓΕΛ Πύργου

«Μπλόκο» του Ασπρόπυργου …

Στο Άργος έκανε… σ...

Όχι διαχείριση  των πολιτικών  της EE

Όχι διαχείριση των πολιτ…

Toυ  Δημήτρη Πέππα -...

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας: Ενημέρωση για το νέο Λύκειο

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας: Εν…

Το 1ο Γυμνάσιο Αμα...

Πηνειακός: Τα… παρατάει ο Αμπου- Χάντμπα!

Πηνειακός: Τα… παρατάει ο…

Β’ Κατηγορία- SM Τ...

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Οικονομική Κρίση

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ο…

Του Χρήστου Σταθόπ...

ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

  Την  ώρα που σε ό...

Prev Next
A+ A A-

Ένας χρόνος με Κουλούρη (1)

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΕΚΛΕΙΣΕ σήμερα ένας χρόνος από την ειμαρμένη εκλογή του Άρη Κουλούρη στην ηγεσία της ΕΠΣΗ.

Μια εκλογή που πέρασε μέσα από χίλια κύματα κι ενώ κάλλιστα μπορούσε να ήταν 7-4 με την τύχη έγινε 8-3. Μία εκλογή που αμφισβητήθηκε έντονα από την αντιπολίτευση και η οποία δεν έχει κριθεί οριστικά από το Δικαστήριο. Είναι γνωστό ότι η παράταξη Β. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και Αγωγή για παραβάσεις του Καταστατικού και το Νόμου κατά την εκλογική διαδικασία. Μετά από αναβολές κι αναβολές το Δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα τον Ιούλιο του 2013.

 

Ένας χρόνος με Κουλούρη (2)

ΣΤΙΣ 22 Φεβρουαρίου 2014 ήταν συζητηθεί η κυρία Αγωγή, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ φυγομάχησε! Ζήτησε αναβολή. Εάν ήταν καθαρή η διαδικασία, γιατί δεν άφηνε να συζητηθεί και να βγει η όποια  απόφαση, ώστε να ησυχάσουν όλοι. Γιατί, όπως λέει η παροιμία: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται». Αυτός τι ακριβώς φοβάται.

 

Οι παραβάσεις του Καταστατικού

Η ΑΓΩΓΗ της αντιπολίτευσης κατά της διοίκησης Κουλούρη στηρίζεται σε 2-3 παραβάσεις του Καταστατικού και του Νόμου, κατά την εκλογική διαδικασία! Μάλιστα προ της ψηφοφορίας, πριν ένα χρόνο στο «ΙΟΝΙΟΝ» έγιναν τρεις ενστάσεις, τις οποίες η Εφορευτική Επιτροπή με ψήφους 2-1 τις απέρριψε. Πώς επετράπη σε σωματείο να ψηφίσει, αφού η θητεία της διοίκησης είχε λήξει; Πώς επετράπη να ψηφίσει ως αντιπρόσωπος σωματείου του κάμπου ποδοσφαιριστής εν ενεργεία άλλου σωματείου; Πώς επετράπη το εκλογικό υλικό, αντί να σταλεί στους νόμιμους εκπροσώπους αρκετών σωματείων, πήγε σε άσχετα πρόσωπα φίλα προσκείμενα στον Κουλούρη; Ποιος θα δώσει απαντήσεις σ’ όλα τούτα; Και γιατί η απόφαση της Εφορευτικής δεν ήτανε ομόφωνη;

 

Πνέων μένεα

Ο ΑΡΗΣ Κουλούρης πνέων μένεα κατά συγκεκριμένων προσώπων, τουτέστιν του πρώην Γενικού του Γραμματέα και κατά του υπογράφοντος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του τύπου! Δηλαδή σε σχόλια του υπογράφοντος, επειδή τον αποκάλεσα «Λουδοβίκο» για παράδειγμα. Μα Λουδοβίκο τον αποκαλούσα μάτσα- φάτσα στο συμβούλιο και δε δυσανασχετούσε ή έκανε πως δε δυσανασχετούσε. Πώς, λοιπόν, την κριτική μας εκάστοτε τη θεωρεί συκοφαντία. Όμως πρώτα θα «καθαρίσει» με τη μήνυση που του έχει κάνει ο αείμνηστος Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για συκοφαντική από τηλεόρασης δυσφήμιση, η «σκιά» του οποίου θα τον κυνηγάει.

 

Κατορθώματα

ΤΙ κατόρθωσε στον ένα χρόνο θητείας του το νεοεκλεγέν υπό τον Άρη Κουλούρη συμβούλιο; Διεξήγαγε απλώς τα πρωταθλήματα σαν μια παρεούλα. Με λάθη, παραλείψεις, σκανδαλώδεις αποφάσεις και κουκουλώματα γεγονότων. Του παραιτήθηκε ο Γενικός του Γραμματέας πριν κλείσει χρόνο η διοίκηση, του παραιτήθηκε ο πρόεδρος της πειθαρχικής Επιτροπής για παρεμβάσεις στο έργο του! Δεν του παραιτήθηκε άλλος πρόεδρος, γιατί στις υπόλοιπες Επιτροπές πρόεδρος είναι ο ίδιος!

 

Αφανισμένη η διαιτησία

ΠΟΥ βρίσκεται η διαιτησία από τότε που βγήκε πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Σαρρης; Τα κατορθώματα είναι, να μην υπάρχει διαιτητής στη Β’ Εθνική και οι διαιτητές της Ηλείας να ορίζονται σποραδικά, όπως και οι παρατηρητές διαιτησίας. Να τιμωρηθεί διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, γιατί έπαιξε αγώνα χωρίς να έχει οριστεί από την Ομοσπονδία. Πού είναι οι νέοι διαιτητές που βγήκαν από την παρούσα διοίκηση Κουλούρη.

 

Κατσώλης και Καριώρης

ΔΥΟ πρώην συνεργάτες του Άρη Κουλούρη υπήρξαν θύματα της εκλογικής λαίλαπας που ενέσκηψε στις περυσινές ενωσιακές εκλογές. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας και επί 35 χρόνια, συνεχώς εκλεγόμενος σύμβουλος της ΕΠΣ, ο Πάνος Κατσώλης είναι το πρώτο. Ενοχλούσε το περιβάλλον του προέδρου, διότι κρατούσε τα γκέμια από τις επιχειρούμενες εκάστοτε λανθασμένες επιλογές και καρατομήθηκε. Επίσης ο Γιώργος Καριώρης με λαμπρή θητεία στις μικτές, κι όχι μόνον, ομάδες. Υπήρξε θύμα του περιβάλλοντος κι αυτός, διότι προέβαλε τον εαυτό του στις εκλογές!

 

Οι μικτές ομάδες

ΠΟΥ βρέθηκαν άραγε φέτος οι μικτές ομάδες, Παίδων και Νέων;  Η Παίδων για πρώτη φορά έχασε από την αντίστοιχη της Ζακύνθου, ενώ πέρυσι είχε χάσει και η Νέων!

 

Οι παρατηρητές αγώνων

ΠΟΥ είναι οι παρατηρητές αγώνων εθνικών κατηγοριών. Έχουν πάρει ορισμό στη Β’ και Γ’ Εθνική; Απόρροια των σχέσεων ΕΠΣΗ-ΕΠΟ.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα