Menu
Ο Γιώργος Κανέλλης εξελέγη νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Ο Γιώργος Κανέλλης εξελέγ…

Eξαιτίας της παραί...

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ο Γιώργος Χήνος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ο Γι…

Τον οδοντίατρο και...

Τουλάχιστον 5.000 Ηλείοι θα ζητήσουν την ψήφο μας!

Τουλάχιστον 5.000 Ηλείοι …

Μπορεί να μειώθηκε...

Κάλλιο άνεργος!

Κάλλιο άνεργος!

Φοροεπιδρομή περιμ...

 Μια υπογραφή για ένα καταφύγιο

Μια υπογραφή για ένα κατ…

Άνοιξε χθες και θα σ...

Το πέρασμα του τρόμου… στην Αρχαία Ολυμπία

Το πέρασμα του τρόμου… στ…

Μια μακάβρια φάρσα...

Νέο, δροσερό και θηλυκό «αίμα» με την παράταξη Κατσιφάρα

Νέο, δροσερό και θηλυκό «…

Στην παρουσίαση του ...

Γ’ Εθνική-ΠΑΟ Βάρδας: «Κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Γ’ Εθνική-ΠΑΟ Βάρδας: «Κο…

  Η εντός έδρας ήττ...

Art of Speed: Πλούσιο θέαμα στο 4ο Drift Show & GP Tunning

Art of Speed: Πλούσιο θέα…

Με επιτυχία ολοκληρώ...

Η αυτοδιοίκηση και ο ρόλος της-Οι καιροί ου μενετοί…

Η αυτοδιοίκηση και ο ρόλο…

Του Δημήτρη ΝτοάΕν...

Οι «παράπλευρες απώλειες»…

Οι «παράπλευρες απώλειες»…

Με τέτοια «βουνά» ...

Ηλείας… εγκώμιον: Λαμπερή εκδήλωση για το νομό, τον πολιτισμό, την τέχνη

Ηλείας… εγκώμιον: Λαμπερή…

Συγκίνηση και θαυμ...

Ευκαιρία

Ευκαιρία

Στη σύσκεψη που θα γ...

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΕ…

Ας αφήσουμε αυτή τ...

3ο ΓΕΛ Πύργου: Γιορτή  ραδιοφώνου

3ο ΓΕΛ Πύργου: Γιορτή ρα…

Στο 1ο Πανελλήνιο ...

Η Δώρα με τον Αλέξη

Η Δώρα με τον Αλέξη

Στην εκδήλωση παρουσ...

Prev Next
A+ A A-

Διαπρέπει ο Άγγελος Χαντί

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΕΝΑΣ από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε το σύγχρονο ηλειακό ποδόσφαιρο είναι ο Άγγελος Χαντί.

Πέρασε από τις μικτές ομάδες και το 2006 ήταν πρωταγωνιστής στη μεγάλη εκείνη ομάδα των Νέων, επί του αειμνήστου Γ. Παπαγεωργίου, με προπονητή το Γιώργο Καβουρίνο. Η ομάδα εκείνη είχε έρθει πρώτη στον όμιλο της με Μεσσηνία, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο. Πέρασε στους «8» νικώντας στην Άρτα την Κοζάνη και έχασε στη Λειβαδιά από τη Λάρισα (2-1) εξαιτίας του Βοιωτού διαιτητή, Βασηλιά. Στην ομάδα εκείνη πριν του Χαντί ήταν ακόμη ο Μπέριος, ο Κοτσώνης, ο Παπαθεοδωρου, ο Σωτηρόπουλος, ο Μπράβος κι άλλοι. Σήμερα ο Χαντί είναι τρίτο χρόνο και βασικός στον Εργοτέλη.

 

Λάθη στη Β’ Εθνική

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, πως στο φετινό πρωτάθλημα έγιναν λάθη. Θα πρέπει, είπε, αυτά να διορθωθούν ενόψει της επόμενης χρονιάς, ώστε να μην υπάρχουν ομάδες που θα παίζουν μέχρι τον Ιούνιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει ένα πρωτάθλημα με 34 ομάδες! Και συμπλήρωσε: «Θα γίνει μία γενική συνέλευση κι εκεί θα αποφασιστεί τι θα γίνει…».

 

Ολυμπιάδα Γουμέρου (1)

ΑΥΤΑΝΔΡΗ υποβιβάστηκε στην Α2 η Ολυμπιάδα Γουμέρου. Δύο πράγματα συνετέλεσαν στον υποβιβασμό της νεοφώτιστης ομάδας. Πρώτος τα διοικητικά και δεύτερον η έλλειψη γηπέδου. Τα διοικητικά ανάγονται στις περυσινές εκλογές της ΕΠΣ. Η διοίκηση προκειμένου να κάνει της επιλογή της έγινε άνω- κάτω. Επικράτησαν εξωτερικές δυνάμεις και η κουμπαριά, ώστε να στηριχτεί συγκεκριμένο πρόσωπο, για το οποίο υπήρχαν αντιρρήσεις. Διασπάστηκε το συμβούλιο κι αποχώρησαν 2-3 ικανά στελέχη. Έφυγε ο πετυχημένος προπονητής και παίκτης, ο Χρήστος Αγγελόπουλος και οι διοικητικοί όπως πχ οι Γεωργόπουλος, Κομπορόζος. Εξάλλου το γηπεδικό έγινε γεφύρι της… Άρτας και η ομάδα έδωσε όλους τους αγώνες εκτός έδρας. Δεν έγιναν σωστές μεταγραφές εξάλλου και ο υποβιβασμός ήταν φυσιολογική εξέλιξη.

 

Ολυμπιάδα Γουμέρου (2)

ΠΑΡΑ το γεγονός ότι η Ολυμπιάδα πήρε καλό προπονητή, το Δημήτρη Κυριακόπουλο. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες εκτός έδρας, ο επερχόμενος υποβιβασμός φάνηκε πριν λήξει ο γύρος. Σύντομα παραιτήθηκε ο Κυριακόπουλος. Κάποιοι παίκτες αποχώρησαν. Ήρθε ο Σπ. Παναγιωτακόπουλος, αλλά κι αυτός μετολίγον αποχώρησε. Μία νίκη όλη- όλη επί της Αναγέννησης και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν ο συνολικός απολογισμός (7 βαθμοί). Πάλι καλά που άντεξαν ως το τέλος.

 

Όταν δε νικάς το… Γούμερο

ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ και ο ΠΑΟ Κακοβάτου. Ανέβηκε στο μπαράζ με τον Αλφειό στο γήπεδο Λατζόι, για όσους δε θυμούνται. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Μπατζάκας. Όμως η ομάδα δε στελεχώθηκε με παίκτες, όπως θα έπρεπε. Το χειρότερο δεν ενισχύθηκε ούτε το Γενάρη. Έτσι είχε μέτρια πορεία. Προσωπικά είχαμε προβλέψει τον υποβιβασμό. Καθ’ οδόν έγινε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, καθώς ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή ο Γιώργος Καριώρης που έκανε την ύστατη, αλλά ανεπιτυχή προσπάθεια. Η πορεία του ήταν ανάλογη σε κάθε γύρο. Δέκα βαθμοί στον πρώτο, έντεκα στο δεύτερο. Στα αξιοπερίεργα είναι ότι νίκησε δύο φορές την Προοδευτική. Νίκησε και τον Ξενοφώντα, από τον οποίο δεν έχασε στο β’ γύρο. Όμως όταν δε νικάς το Γούμερο, δε μπορείς να πας πουθενά!

 

Παρά την παρουσία του Αλέξη

ΑΥΤΑΝΔΡΗ εξόκειλε στα ρηχά της Α’ τοπικής και η Αναγέννηση. Παρά την παρουσία του Αλέξη Γαβριλόπουλου που βοήθησε κι αγωνιστικά την ομάδα του Παλαιοχωρίου, δεν κατόρθωσε να ανανεώσει η ομάδα την παρουσία της για τρίτη χρονιά στην Α’ τοπική. Με συγκομιδή δέκα πόντων στον πρώτο γύρο δε πας πουθενά. Έκανε συνολικά μόνον πέντε νίκες. Υπήρξαν και διοικητικά προβλήματα στην ομάδα και τιμωρίες παικτών. Πάντως μ’ έναν παράγοντα που έτυχε τελευταία να μιλήσω, ήταν καταπέλτης κατά της ΕΠΣ. Την αποκάλεσε «μικρομάγαζο». Ακόμη μου είπε, πως το πρωτάθλημα ήταν ένα… μπάχαλο. Προσθέτω πάντως εγώ, πως σε μια ακτίνα λίγων χιλιομέτρων είναι αδύνατο να λειτουργήσουν τρεις ομάδες Α’ τοπικής.

 

Απίστευτοι

ΕΙΝΑΙ απίστευτοι οι άνθρωποι της Πειθαρχικής. Ενώ είχαν ΦΑ κι έκθεση παρατηρητή, ζήτησαν από το Γιάννη Δανίκα να τους προσκομίσει την έκθεση… ιατροδικαστή, για το επεισόδιο πριν από κάμποσο καιρό (αγώνας Δάφνη- Αναγέννηση). Αυτές οι υποθέσεις πάνε κατευθείαν… αρχείο, όπως λέει η δεοντολογία.

 

Η συμμορία

ΓΙΑ ποια «συμμορία της αρκούδας» μίλησε στην ΟΡΤ γνωστός παράγοντας πυργιώτικης ομάδας;

 

Φίφτι- φίφτι

ΣΕ προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η πορεία του Πανηλειακού της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου εχει καταθέσει τις προτάσεις του στους παίκτες και βρίσκεται σε αναμονή των απαντήσεων. Ο μεγαλομέτοχος προχωράει σταθερά και μεθοδευμένα. Ως προς το θέμα προπονητή, θεωρώ, πως η περίπτωση Παντελή είναι φίφτι- φίφτι!

Διακοπές

ΕΚΛΕΙΣΕ το «μαγαζί» της οδού Δραγατσανίου. Πάει διακοπές…

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα