Menu
Άρχισαν να μοιράζουν κουκούλες

Άρχισαν να μοιράζουν κουκ…

Δεν υπάρχει συγκεκρι...

Α2 Κατηγορία- ACS: Πολύτιμη νίκη για Καβάσιλα

Α2 Κατηγορία- ACS: Πολύτι…

Σε εξ αναβολής αγώ...

Οι δικαιούχοι για το κοινωνικό μέρισμα

Οι δικαιούχοι για το κοιν…

Ανοίγει ίσως και σήμ...

Πάλεψε όσο μπορούσε

Πάλεψε όσο μπορούσε

ΣΤΗ συνέχεια των ό...

Πύργος: Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονος θύμα τροχαίου

Πύργος: Σε κρίσιμη κατάστ…

Του Γιάννη Σπυρούν...

Με χιονιά η Πασχαλινή  η έξοδος !

Με χιονιά η Πασχαλινή η …

Βροχές καταιγίδες κα...

Πανελλήνιο Πρωτ. Προεπιλογής Ε.Ο. Παίδων: Πρωταθλήτρια η Νότια Ζώνη με σκόρερ τον Ρούνη!

Πανελλήνιο Πρωτ. Προεπιλο…

  Η Νότια Ζώνη κατέ...

Η Ελλάδα ήταν το δείπνο στο «πάρτι της εξόδου»!

Η Ελλάδα ήταν το δείπνο σ…

  Αποκλειστικό άρθρ...

"Tελευταίο" μάθημα… ήθους από καθηγήτρια

"Tελευταίο" μάθ…

Συγκινεί και προβλ...

  Περαστικά

Περαστικά

Η  έντονη προεκλογικ...

Παραδίδεται ολοκληρωμένο το μουσείο Πύργου

Παραδίδεται ολοκληρωμένο …

Ανοίγει από σήμερα...

«Τα παιδιά, νοιάζονται…»

«Τα παιδιά, νοιάζονται…»

Ένα υπέροχο απόγευ...

Κόροιβος Αμαλιάδας- Η κριτική με ΟΦΗ

Κόροιβος Αμαλιάδας- Η κρι…

Α2 Εθνική Μπάσκτετ...

Αφιέρωμα της ΟΓΕ ΣΤΟΝ Γιάννη Ρίτσο

Αφιέρωμα της ΟΓΕ ΣΤΟΝ Γιά…

Εξαιρετική η εκδήλ...

Πακέτα αγάπης από τους μαθητές του 1ου Λυκείου Πύργου

Πακέτα αγάπης από τους μα…

Προσέφεραν είδη δι...

Απ. Κατσιφάρας: «Η τελετή  της αφής  να γίνει στην Αρχαία Ολυμπία»

Απ. Κατσιφάρας: «Η τελετή…

Την αντίθεσή του σ...

Prev Next
A+ A A-

Μπίρμπας και Ρούνης

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μπίρμπας του Πανηλειακού κι ο Ανδρέας Ρούνης του Ολυμπιακού Σαβαλίων, είναι οι δύο επίλεκτοι παίκτες της ΕΠΣ Ηλείας που επελέγησαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη γεωργόπουλο, για να μετάσχουν στα τελικά του ενωσιακού πρωταθλήματος.

Πολύ τιμητική επιλογή για τους δύο. Ο πρώτος, ο Μπίρμπας είναι 16 χρονών, κεντρικός επιθετικός μέσος, κι αγωνίζεται με τη Θύελλα Πύργου στη Β’ τοπική. Έχει εξαιρετικά προσόντα κι έχει δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο δεύτερος είναι στέλεχος της παιδική ομάδας του Ολυμπιακού Σαβαλίων, 14 χρονών και είναι χαφ. Αμφότεροι μετείχαν στις Μικτές Νέων και παίδων της ΕΠΣ. Στην ομάδα του 3ης ζώνης μετέχουν επίλεκτοι παίκτες από όλη την Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα και Πειραιά. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα γίνουν το Πάσχα στην Πιερία.

 

Ο Σταματίου κοντά μας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κίνηση του ΠΑΟΒ να προσλάβει ως τεχνικό τον Κώστα Σταματίου είναι πολύ αξιόλογη. Ο Βολιώτης προπονητής έχει δώσει απτά δείγματα της αξίας του. Πέρασε από τον Πανηλειακό ως βοηθος του μεγάλου Βασίλη Δανιήλ (1997-98). Μάλιστα τότε, αν θυμάμαι καλά του είχα πάρει συνέντευξη στο «Μοντάνα» Καρπενησίου, όπου έκανε προετοιμασία ο Πανηλειακός και είχε δημοσιευτεί σε άλλη τοπική εφημερίδα. Ο Κώστας πέρασε και παίκτης του ΠΑΟ Βάρδας, όταν διορίστηκε εκεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής. Σήμερα καλείται να σηκώσει το βάρος της σωτηρίας του ΠΑΟΒ. Θα χρειαστεί η πράσινη ομάδα να κάνει τέσσερις νίκες. Να μη χάσει στη Νέα Μανολάδα και να τα παίξει όλα εδώ με την Κόρινθο στο τελευταίο παιχνίδι! Να με θυμηθείτε…

 

Νέο σκάνδαλο της Πειθαρχικής

ΝΕΑ σκανδαλώδης απόφαση πήρε η Πειθαρχική της ΕΠΣ. Αφορά την μη επιβολή ποινής στον παράγοντα της Προοδευτικής, Σάκη Πέρδικα, που αναφέρθηκε στο ΦΑ Προοδευτικής- ΠΑΟΚ. Οι κατηγορίες είναι βαριές. Βρήκαν, λοιπόν, την έωλη δικαιολογία, ότι τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή και δεν του επέβαλαν ποινή! Μη νομίζουν όμως πως απευθύνονται σε… κάφρους.

 

Οι γκέλες!

ΣΤΗΝ ημερήσια διάταξη οι γκέλες της πειθαρχικής του κ. Βλάσση Κερπενιωτη. Απήλλαξαν τον παράγοντα της Προοδευτικής, ενώ στον υπεύθυνο πάγκου του ΑΟ Μακρισίων που είπε στο διαιτητή: «Τι σφυρίζεις, ρε βλάκα!» επέβαλαν ποινή στέρησης του δικαιώματος να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο για 2 μήνες και 100 € πρόστιμο, γιατί ήταν υπότροπος! Όμως να ξέρετε, πως υπότροπος ήταν και ο Πέρδικας. Και επειδή στην πειθαρχική διερωτώνται πού μαθαίνουμε ή ποιος μας τα λέει, ας μάθουν ότι ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου.

 

Οι διαβουλεύσεις

ΕΒΔΟΜΑΔΑ διαβουλεύσεων η περασμένη και η παρούσα για τον Πανηλειακό. Στο επίκεντρο αυτών των διαβουλεύσεων βρίσκονται ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Παπαγεωργίου κι ο προπονητής Νίκος Παντελής. Οι συζητήσεις σαφώς έχουν προχωρήσει αρκετά. Ίσως και σήμερα να υπάρχουν εξελίξεις. Ο κ. Παντελής έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις. Εκείνος δε που θα αποφασίσει είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Φυσικά και υπάρχει μια αγωνία για το άμεσο μέλλον της ομάδας.

 

Οι γιατροί στα γήπεδα

ΕΨΑΞΕ αρκετά ο ΣΦ και βρήκε ένα σάιτ βολιώτικο, όπου εξυμνείται και γεραίρεται η ΕΠΣ Ηλείας που έχει γιατρούς στα γήπεδα της Α’ τοπικής. Ξέχασε όμως, πως τους έβγαλε από τη Γ’ και τους έβαλε στην Α’ και με το αζημίωτο δηλ. πληρώνουν οι ομάδες, οι οποίες από πάνω πληρώνουν και παρατηρητές διαιτησίας! Οι άλλοι δε το έβαλαν το δημοσίευμα στο σάιτ της Ενωσης για να καμαρώνουν.

 

Το καπέλο

ΒΓΗΚΕ ο γιατρός της Βάρδας, ο Γιάννης Λέντζας και ξεκαθάρισε, πως δεν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές. Μια χαρά. Αν είχε κάνει το ίδιο και στις εκλογές της ΕΠΣ θα του είχα βγάλει το καπέλο.

 

Διαδημοτικά

ΥΠΗΡΧΕ εδώ και καιρό η πληροφορία πως ο Άρης Κουλούρης προτίθετο να κατεβει ως υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού. Δεν επαληθεύτηκε. Απλως κατεβαίνει, όπως έμαθα, ως υποψήφια με τη Μαρινοπούλου (κόντρα στον Καστρινό) η ειδική σύμβουλός τους, η κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου.

 

Με παρέμβαση του Κώστα

Ο ΚΩΣΤΑΣ Φωτόπουλος παραμένει ενεργός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. Με δική του προσωπική παρέμβαση στον υπάλληλο της ΕΠΣΗ κ. Λαμπρόπουλος, διορθώθηκε ένα λάθος που επαναλαμβανόταν εδώ και καιρό στο διαδίκτυο, σχετικά με τον πρόεδρο της Πειθαρχικής και το ένα μέλος της. η ΕΠΣ έσπευσε και διόρθωσε ότι πρόεδρος είναι ο Κερπινιώτης και μέλη οι Μαραθιάς, Φωτόπουλος (άλλος αυτός ο Φωτόπουλος).

 

Οι ταλαντούχοι ερυθρόλευκοι

ΤΩΡΑ που γίνονται οι συζητήσεις γύρω από τον Πανηλειακό της νέας περιόδου καλό είναι να δοκιμαστούν τη νέα σεζόν και ορισμένοι ταλαντούχοι παίκτες από την εξαιρετική ομάδα των Νέων. Ονόματα δεν αναφέρουμε. Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι γι’ αυτό!

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα