Menu
Σεισμός 5.4R κοντά στην Ύδρα

Σεισμός 5.4R κοντά στην Ύ…

Σεισμική δόνηση 5.4 ...

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Σύσκεψη για την οδική ασφάλεια υπό την προεδρία του Ε. Μπαλκάμου

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα…

Η πρώτη φάση του Σ...

Συνεχίζεται η πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο

Συνεχίζεται η πτώση του τ…

Η Ελληνική Στατιστ...

Νοσοκομείο Κρεστένων: Δέσμευση Άδωνι ότι «θα» το εξετάσει

Νοσοκομείο Κρεστένων: Δέσ…

Στο Υπουργείο Υγείας...

"Τούρκοι πράκτορες έβαλαν τις φωτιές το 2007 στην Ηλεία!"

"Τούρκοι πράκτορες έ…

Στην αποκάλυψη ότι...

Συνελήφθη 42χρονος για καλλιέργεια ναρκωτικών στον Βούναργο

Συνελήφθη 42χρονος για κα…

Σ υνελήφθη, σήμερ...

Έφη Γεωργοπούλου–Σαλταρη: Αρνείται να απαντήσει το Υπ. Παιδείας για τις απλήρωτες καθαρίστριες

Έφη Γεωργοπούλου–Σαλταρη:…

"Να απαντήσει επιτέλ...

Τρελός ο κόσμος

Τρελός ο κόσμος

Δε θέλω να σταθώ ο...

Νοσοκομείο Πύργου: «Στοπ» στη μεταφορά ασθενών

Νοσοκομείο Πύργου: «Στοπ»…

Νέα ταλαιπωρία για...

 Γ. Χήνος: «Πρόκειται για πολιτική αλητεία»

Γ. Χήνος: «Πρόκειται για…

Ο πρόεδρος της ΝΟΔ...

Β ΤΟΕΒ: Σε απόγνωση οι αγρότες

Β ΤΟΕΒ: Σε απόγνωση οι αγ…

Χιλιάδες στρέμματα...

Αντιμέτωπος ξανά με τον εφιάλτη των σκουπιδιών ο δήμος Πύργου

Αντιμέτωπος ξανά με τον ε…

Τέλος ο ΧΥΤΑ Φυλής- ...

ΠΟΕΣΥ: Εδώ και τώρα επαναλειτουργία της ΕΡΤ

ΠΟΕΣΥ: Εδώ και τώρα επανα…

Οι αποκαλύψεις ότι...

Αναζητά… ισοδύναμα μέτρα

Αναζητά… ισοδύναμα μέτρα

Γράφαμε τις προάλλες...

Εκδήλωση της ΠΕ Ηλείας: «Ανθρώπινα δικαιώματα, φτώχεια και ρατσισμός»

Εκδήλωση της ΠΕ Ηλείας: «…

Εκδήλωση στο Λάτσε...

Ασθενοφόρα Νοσοκομείων, τέλος!

Ασθενοφόρα Νοσοκομείων, τ…

Σαν να μην έφταναν τ...

Prev Next
A+ A A-

Η αρχή του τέλους

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Η ΑΡΧΗ της ρήξης των σχέσεων Κωσταριά- Κουλούρη ανάγεται στο μήνα Γενάρη, όταν ο τέως Γενικός έκανε μια σωστή πρόταση στο συμβούλιο.

Πρότεινε να τροποποιηθεί το Καταστατικό, ώστε στις εκάστοτε γενικές συνελεύσεις της ΕΠΣ, οι αντιπρόσωποι να είναι μέλη του ΔΣ. Ο πρόεδρος Άρης είπε, αυτό θα συζητηθεί ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ! Παρέπεμψε δηλ. το θέμα στις… καλένδες. Η πρόταση του Γενικού απορρίφθηκε. Η αρχή του τέλους ξεκίνησε.

 

Τα αίτια

ΤΑ αίτια της παραίτησης Κωσταριά από τη θέση του γεν. γραμματέα της ΕΠΣ, αλλά και από αυτή τη θέση του συμβούλου, ήταν μια «γενναία» απόφαση που έχει βαθιές ρίζες. Ειπώθηκε, πως η ειδική σύμβουλος του προέδρου Άρη, προ καιρού απαίτησε να μπει ως αναπληρωματικός στην Πειθαρχική. Όμως αντέδρασε σαφώς ο Κωσταριάς και τη θέση αυτή πήρε ο έτερος ειδικός σύμβουλος. Ο κ. Μαραθιάς. Αυτό ήταν το αίτιο της παραίτησης. Η αφορμή ήταν άλλη και την έχουμε καταγράψει.

 

Το κυπελλάκι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ, πως ο πρόεδρος Άρης, άκουσε τη συμβουλή μου από τη στήλη. Έστειλε στον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας το κυπελλάκι του φιναλίστ. Έτσι έκλεισε η εκκρεμότητα που τόσο σάλο προκάλεσε.

 

Ο κόσμος κι ο Κοσμάς

Διασαλεύτηκαν τα θεμέλια με τη χαριστική απόφαση της Πειθαρχικής. Συνταράχτηκε ο ποδοσφαιρικός κόσμος για του χατίρι στον Κοσμά.

 

Η ερμηνεία του Πειθαρχικού κώδικα

ΘΑ προτιμούσαμε να μπει ως πρόεδρος στην πειθαρχική η ειδική σύμβουλος κ. Βίκυ Δημητρακόπουλου στη θέση του παραιτηθέντος κ. Θέμη Μαντά. Παρότι η κυρία δεν έχει νομικές γνώσεις, καλύτερα θα ερμήνευε τον πειθαρχικό Κώδικα από το Βλάσση Κερπινιώτη και δε θα γινόταν το ΛΑΘΟΣ με την περίπτωση της τιμωρίας των παικτών του Άρη Δήμητρας, η οποία έχει δημιουργήσει σάλο…

 

Γράψτε την αλήθεια

ΣΤΟ σάιτ της ΕΠΣ υπάρχει ένα θέμα με την ιστορία  του Ενωσιακού γηπέδου. Επειδή με αυτή την ιστορία στο παρελθόν ο υποφαινόμενος έχει ασχοληθεί με τρία συνεχόμενα δημοσιεύματα, θεωρώ, πως στο σάιτ υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Το χειρότερο ολων, δεν υπάρχει καμιά αναφορα για την πρωτη προσπάθεια που έγινε και στο δρόμο εγκαταλείφθηκε. Καμιά αναφορά στις προσπάθειες του αείμνηστου προέδρου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, στον οποίο οφείλεται στην τελική η δημιουργία του. Θεωρώ, πως όταν κάνουμε μια προσπάθεια πρέπει να είναι σωστή και πάνω απ’ όλα να λέμε και να γράφουμε την αλήθεια.

 

Έωλη δικαιολογία

ΣΤΟ συμβούλιο της ΕΠΣ που έγινε αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου, ο Βασίλης Παναγόπουλος ρώτησε τον πρόεδρο Άρη, γιατί δε δόθηκε κυπελλάκι στη φιναλίστρια ομάδα. Η απάντηση που πήρε ήταν καταπληκτική: «Την απόφαση να μη δοθεί κύπελλο την πήρε η Επιτροπή πρωταθλήματος. Πλέον σε όλες τις διοργανώσεις δε γίνεται κάτι τέτοιο! Δίνουν μόνον μετάλλια!». Τον παραπέμπουμε όχι απλώς στην προκήρυξη που έφτιαξε ο ίδιος, αλλά και στους τελικούς των γειτονικών Ενώσεων, όπου δόθηκε κύπελλο στη φιναλίστρια ομάδα.

 

Καλός ο Ζακυνθιακός

ΤΑ πρωταθλήματα των Ενώσεων οσονούπω λήγουν. Ο Απρίλιος θα είναι ο καταληκτικός μήνας. Εδώ έχουμε ακόμη μία αγωνιστική. Στην Αχαϊα ακόμη πέντε. Στην Κεφαλλονιά έχουν μείνει λίγο πίσω, λόγω του σεισμού και προηγείται η ΑΕ Κεφαλληνίας. Στη Ζάκυνθο απομένει μία αγωνιστική κι ο Ζακυνθιακός είναι ήδη πρωταθλητής. Στην Αχαϊα δεν το χάνουν τα Βραχνέικα. Θέλω εδώ να επισημάνω, πως ο Διαγόρας δεν είναι το ακλόνητο φαβορί. Είναι καλή ομάδα και ο Ζακυνθιακός. Προχτές απέκλεισε τον ΑΟ Κυπαρισσίας με 4-0.

 

Διέκοψε για να… ηρεμήσει ο καιρός!

ΕΝΑ ολοκληρο γύρο είχε να σφυρίξει στη Σουπερλίγκα ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Περίμενε στωικά να πάρει τον ορισμο του έκτου παιχνιδιού για να δείξει πως υπάρχει. Το έκανε εμφαντικά στους Ζωσιμάδες (Γιαννινα- Πανθρακικός). Παρά τα βροχή και τη χαλαζόπτωση έφερε σε πέρας το παιχνίδι, κάνοντας και τετράλεπτη διακοπή. Μαζί του είχε και τον Πάνο Σταθόπουλο που, επίσης, πήγε καλά. Έδειξε μόνον τέσσερις κίτρινες απόλυτα σωστές. Ο υπογράφων δεν είναι παρατηρητής διαιτησίας. Κρίνω με διαφορετικό μάτι, αλλά πιστεύω πως η κρίση μου είναι δίκαιη. Έτσι πιστεύω, πως ο Μπερσής (Αρκαδίας) θα αποδώσει δικαιοσύνη.

 

Νέα αλλαγή ώρας

ΠΟΣΕΣ φορές έχεε αλλάξει φέτος από την Επιτροπή η ώρα έναρξης των αγώνων δε λέγεται. Έσπασαν όλα τα ρεκόρ οι άνθρωποι. Καταρράκωσαν τα προγράμματα που έβγαλαν οι ίδιοι!

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα