Menu
Σεισμός 5.4R κοντά στην Ύδρα

Σεισμός 5.4R κοντά στην Ύ…

Σεισμική δόνηση 5.4 ...

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Σύσκεψη για την οδική ασφάλεια υπό την προεδρία του Ε. Μπαλκάμου

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα…

Η πρώτη φάση του Σ...

Συνεχίζεται η πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο

Συνεχίζεται η πτώση του τ…

Η Ελληνική Στατιστ...

Νοσοκομείο Κρεστένων: Δέσμευση Άδωνι ότι «θα» το εξετάσει

Νοσοκομείο Κρεστένων: Δέσ…

Στο Υπουργείο Υγείας...

"Τούρκοι πράκτορες έβαλαν τις φωτιές το 2007 στην Ηλεία!"

"Τούρκοι πράκτορες έ…

Στην αποκάλυψη ότι...

Συνελήφθη 42χρονος για καλλιέργεια ναρκωτικών στον Βούναργο

Συνελήφθη 42χρονος για κα…

Σ υνελήφθη, σήμερ...

Έφη Γεωργοπούλου–Σαλταρη: Αρνείται να απαντήσει το Υπ. Παιδείας για τις απλήρωτες καθαρίστριες

Έφη Γεωργοπούλου–Σαλταρη:…

"Να απαντήσει επιτέλ...

Τρελός ο κόσμος

Τρελός ο κόσμος

Δε θέλω να σταθώ ο...

Νοσοκομείο Πύργου: «Στοπ» στη μεταφορά ασθενών

Νοσοκομείο Πύργου: «Στοπ»…

Νέα ταλαιπωρία για...

 Γ. Χήνος: «Πρόκειται για πολιτική αλητεία»

Γ. Χήνος: «Πρόκειται για…

Ο πρόεδρος της ΝΟΔ...

Β ΤΟΕΒ: Σε απόγνωση οι αγρότες

Β ΤΟΕΒ: Σε απόγνωση οι αγ…

Χιλιάδες στρέμματα...

Αντιμέτωπος ξανά με τον εφιάλτη των σκουπιδιών ο δήμος Πύργου

Αντιμέτωπος ξανά με τον ε…

Τέλος ο ΧΥΤΑ Φυλής- ...

ΠΟΕΣΥ: Εδώ και τώρα επαναλειτουργία της ΕΡΤ

ΠΟΕΣΥ: Εδώ και τώρα επανα…

Οι αποκαλύψεις ότι...

Αναζητά… ισοδύναμα μέτρα

Αναζητά… ισοδύναμα μέτρα

Γράφαμε τις προάλλες...

Εκδήλωση της ΠΕ Ηλείας: «Ανθρώπινα δικαιώματα, φτώχεια και ρατσισμός»

Εκδήλωση της ΠΕ Ηλείας: «…

Εκδήλωση στο Λάτσε...

Ασθενοφόρα Νοσοκομείων, τέλος!

Ασθενοφόρα Νοσοκομείων, τ…

Σαν να μην έφταναν τ...

Prev Next
A+ A A-

Στους κορυφαίους ο Καίσαρης

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΑΝΑΜΕΣΑ στους κορυφαίους στιβικούς της Χώρας, οι οποίοι βραβεύτηκαν πρόσφατα ήταν και ο Επιταλιώτης γυμναστής- συνταξιούχος πλέον- Σάκης Καίσαρης.

Στην εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της Αθήνας τιμήθηκαν αθλητες κι αθλήτριες, προπονητές, άνθρωποι του στίβου. Ο Σάκης εξακολουθεί να προπονεί αθλητές στο στίβο. Είναι συμπαθέστατη φιγούρα που έχει συνδέσει τη ζωή του με το στίβο και το στάδιο. Υψίστη τιμή η βράβευσή του! Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε ως διακριθείσα αθλήτρια και η, επίσης Επιταλιώτισσα, Αθανασία Πέρρα. Να είναι καλά και οι δύο τους και να προσφερουν στον ελληνικό στίβο.

 

 

 

Μεγάλη η προσφορά του

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Κωσταριά και ξέρει γιατί. Όμως στον περίπου ένα χρόνο που άσκησε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΗ προσπάθησε κι έβαλε σειρά σε πολλά πράγματα. Στη διακήρυξη της «Φωνής των Σωματείων», ο πρόεδρος Άρης παρουσίασε το πρόγραμμά του. Απ’ όσα έγραψε τίποτε δεν έχει γίνει ως τώρα. Ο Δημ. Κωσταριάς όμως παρουσίασε ανανεωμένη ιστοσελίδα με ποικιλία θεμάτων. Έβαλε σειρά στα διοικητικά συμβούλια. Επεμελείτο τα πρακτικά του ΔΣ. Η Πειθαρχική πήρε σε μεγάλο ποσοστό δίκαιες αποφάσεις. Όμως αντιμετώπισε το περιβάλλον του προέδρου που ήταν «τροχοπέδη» στο έργο του!

 

Το κρίσιμο τελευταίο δίμηνο

Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ του Άρη με το Δημήτρη Κωσταριά ξεπέρασε κάθε όριο. Τα πράγματα του πήγανε καλά του Προέδρου Άρη στις τελευταίες εκλογές. Ακόμη και στην ισοψηφία δύο συμβούλων, κατά την εκλογική διαδικασία, ευνοήθηκε δικός του κι έμεινε έξω ο Σάκης Βουρτσάνης. Ο κ. Κωσταριάς, όπως λέει το ρεπορτάζ, το τελευταίο δίμηνο ήταν δυσαρεστημένος με το περιβάλλον του προέδρου, στην κοπή της πίτας δε σηκώθηκε από τη θέση του, ενώ δε κλήθηκε για κάποια βράβευση! Τα ίδια έγιναν και στον τελικό κυπέλλου. Μάλιστα του «φόρτωσαν» το γεγονός ότι δεν απονεμήθηκε κύπελλο στους φιναλίστ! Θέλω να πιστεύω, πως η οριστική ρήξη επήλθε για την ποινή των παικτών του Ηρακλή Π/Β. Το περιβάλλον του Κουλούρη ήθελε ποινή μιας αγωνιστικής! Κάτι τέτοιο ο Κωσταριάς ποτέ δεν θα το επέτρεπε. Κι έφυγε…

 

Να την εμπιστευθούν

ΣΤΟ νέο Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, κ. Παρασκευόπουλο, θα δώσω μια συμβουλή κι αν θέλει την ακολουθεί, αν αποφασίσει ως Γενικός να κάνει κουμάντο στα Γραφεία, τότε πρέπει απόλυτα να εμπιστευτεί την υπάλληλό του, κ. Βίκυ Λουμιώτη. Όσα γνωρίζει αυτή δεν τα γνωρίζει κανένας τους εκεί μεσα. Εδώ και τριάντα χρόνια ασχολείται με το αντικείμενο. Αν ο προηγούμενος δεν την είχε βάλει στο περιθώριο, θα είχαν αποφευχθεί τα τόσα λάθη που έχουν κάνει όλοι τους εκεί μέσα. Κυρίως θα πρέπει αυτό να το καταλάβει και το «περιβάλλον» του «Κανένα». Ο νοών νοείτω!

 

Εξώδικο

ΤΙ ΕΓΙΝΕ εκεί στην ΕΠΣ, ρε παιδιά, ακόμη και ποδοσφαιριστής έστειλε εξώδικο στη διοίκηση! Ίσιο παϊδι που λέει κι ο λαός δεν υπάρχει πουθενά; Το ωραίο είναι ότι ο «ΚΑΝΕΙΣ», αντί να είναι έτοιμος να προτείνει λύση, πήγε το θέμα στις… Καλένδες!

 

Καμιά νύξη

ΚΑΜΙΑ νύξη δεν έγινε στην ιστοσελίδα της Ένωσης για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέας, Δημήτρη Κωσταριά! Καμιά νύξη για το νέο Γενικό. Απόλυτο σκοτάδι ωσότου να συνέλθουν όλοι τους από το σοκ!

 

Διαφωνούν από το 2005

Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ συνεργατών του Άρη Κουλούρη σε καίρια θέματα είναι παλαιά. Ξεκίνησε το 2005, όταν στις αρχαιρεσίες του Φλεβάρη εκλεχτηκε ο ίδιος, ο ιδρυτής της «Φωνής των σωματείων» και οι Πλευριάς, Παπαθεοδώρου και Μπράτης, Φωτόπουλος. Τότε διαφώνησαν με την επιλογή του Άρη να πάει σε νέες εκλογές και αποχώρησαν ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Μπράτης.

 

Διαδοχικές αποχωρήσεις

ΤΟ έτος 2009 ο Άρης Κουλούρης πήρε τις εκλογές κι έκανε διοίκηση. Από εκείνη τη διοίκηση αποχώρησαν διαδοχικά ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Φωτόπουλος, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος κι ο Χρηστος Πλευριάς. Τότε ο Κουλούρης σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει το περίφημο «θα διοικήσω μόνος μου την ΕΠΣ»!

 

«Έφαγε» δύο συνεργάτες του

ΣΤΙΣ εκλογές του 2013 ο πρόεδρος Αρης, ενώ αρχικά ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του τους Πάνο Κατσώλη και Γιώργο Καριώρη, τους «έφαγε» κατά την εκλογική διαδικασία, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι κι όπως όλοι διαπιστώσαμε, όσοι τελοσπάντων ασχοληθηκαμε με τις εκλογές. Αποτέλεσμα καταβαράθρωση των μικτών ομάδων, αλαλούμ με τους αγώνες μπαράζ το περυσινό καλοκαίρι, προκηρύξεις πρωταθλημάτων στο πόδι, πρωτοφανής βία στα γήπεδα!

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα