Menu
ΒΙΝΤΕΟ-Πρεμιέρα 13ης Camera Zizanio-Παρουσίαση "Label's Society"

ΒΙΝΤΕΟ-Πρεμιέρα 13ης Came…

Παρακολουθήστε το ...

TA ΖΙΖΑΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΟΥΝ

TA ΖΙΖΑΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΟΥΝ

Το 16ο Διεθνές Φεσ...

Αναμονή

Αναμονή

Λίγες ώρες έμειναν...

Καλωσορίσατε στο … σκουπιδότοπο!

Καλωσορίσατε στο … σκουπι…

Στην πόλη μας, τον...

Κινδυνεύουμε!

Κινδυνεύουμε!

Τραγική είναι η κα...

Εύκολη νίκη με 100άρα ο Κόροιβος τον Ηρακλή!

Εύκολη νίκη με 100άρα ο Κ…

Εύκολη νίκη σημείω...

80.000 λιγότεροι οι Έλληνες σε δυο χρόνια μνημονίων...

80.000 λιγότεροι οι Έλλην…

Του Δημήτρη Καζάκη ...

Φρέσκο, φρεσκότερο, φρεσκότατο …

Φρέσκο, φρεσκότερο, φρεσκ…

« Η φρεσκάδα δεν μπο...

Αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού

Αλλά ρύσαι ημάς από του π…

–Τι τρέχει; Τι ξετ...

Πρωί- απόγευμα το ΚΕΠ Πύργου

Πρωί- απόγευμα το ΚΕΠ Πύρ…

Τα γραφεία τους και ...

Και να θέλουν ν’ απεργήσουν, δεν μπορούν!

Και να θέλουν ν’ απεργήσο…

Μετρημένοι στα δάχτυ...

Διαμαρτυρία για τα σκουπίδια του Κατακόλου στα Λεχαινά

Διαμαρτυρία για τα σκουπί…

Τι αναφέρει ο δήμαρχ...

Πρεμιέρα σήμερα για το σινεμά «παράδεισος» των παιδιών

Πρεμιέρα σήμερα για το σι…

Διεθνές Φεστιβάλ Κιν...

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην είσοδο Αμαλιάδας

Με εντατικούς ρυθμούς οι …

Στόχος είναι να πα...

Γαστούνη: Συνελήφθη 39χρονη για χρέη στο δημόσιο

Γαστούνη: Συνελήφθη 39χρο…

Εκκρεμούσαν σε βάρος...

Prev Next
A+ A A-

Ανοιχτό γήπεδο- Αν έπαιζε ο Χαρισμίδης

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ πολύ ο Κολοσσός το Σάββατο  στο κατάμεστο «κλειστό» της Αμαλιάδας για ν’ αποκλείσει τους «μπλε» από το κύπελλο.

 Αυτό έγινε στο τελευταίο δίλεπτο, όπου η ροδίτικη ομάδα έκανε ένα 10-0 και μετέτρεψε το 59-57 σε 59-67. Καταπληκτικός ο Κακλαμάνος με 7 τρίποντα, ενώ άρεσαν και οι Καρύδας, Νοέας. Να σημειώσουμε, πώς αν αγωνιζόταν ο τραυματίας Χαρισμίδης οι Ροδίτες δε θα γλίτωναν. Εξαιρετικός από τους «θαλασσί» ήταν ο πατριώτης μας, Άγγελος Τσάμης.

 

Πρωτόγνωρη νίκη της «Μπάρτσα»

ΑΝΩΜΑΛΗ προσγείωση της «Μαύρης Θύελλας» (χαρά οι Πανηλειακοί) στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Μεγάλη, πρωτόγνωρη, ανέλπιστη και ιστορική νίκη της «Μπάρτσα», με… μισό μηδέν. Μια νίκη που δίνει χρώμα στον 4ο όμιλο τα Γ’ Εθνικής. έπειτα εκείνο το 3-1 της Αχαϊκής επί του Λάππα ήταν η δεύτερη αξιολογικά ανώμαλη προσγείωση. Βλέπετε ότι ο δρόμος είναι μακρύς ως τις 25 του Μάη.

 

Ένα διπλό

«ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» οι γηπεδούχοι στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. στα οκτώ παιχνίδια πήραν έξι νίκες. Ήρθε ένα διπλό (η Βάρδα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα), μια ισοπαλία (στη Νέα Μανολάδα), ενώ μπήκαν 17 γκολ. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

 

Εξωπραγματικό σκορ

ΔΕΝ είναι έκπληξη η νίκη του Αίαντα. Έκπληξη είναι η έκταση του σκορ, του οποίου ο δείκτης σταμάτησε στο 6-0. Με το αριστερό η Προοδευτική. Η βροχή εξάλλου που ξέσπασε στις 4 το απόγευμα, χάλασε την πρεμιέρα κι έπαιξε το ρόλο της στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Χάθηκε ο Ενιπέας, ενώ ο Άρης αρκέστηκε σ’ ένα γκολ στο Στρέφη. Ευτυχώς δε που στο Τραγανό μπήκε στο 80’ ο Φάσκο κι έκανε το 2-1, αλλιώς θα μιλούσαμε για… ιστορίες.

 

Δύσκολες οι πρεμιέρες

ΈΤΣΙ ή αλλιώς όμως οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και η έκπληξη ελλοχεύει. Είδατε τι έγινε στο Χειμαδιό, αλλά και στο Χάβαρι, ενώ και η Δάφνη ίδρωσε στο Κουρτέση. Στο Λατζόι εξάλλου η μπόρα που για μια ώρα μετέτρεψε το γήπεδο σε λίμνη, ανέδειξε σε ηρωικές μορφές τους παίκτες του Ενιπέα και της Μαγούλας που τα έδωσαν όλα για τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε την κίνηση του Αρη Ρουμελιώτη, ο οποίος στο 29’ έμεινε με ΔΕΚΑ κι έβγαλε επιθετικό, για να βάλει μέσο. Κίνηση ματ για τον έμπειρο τεχνικό.

 

Έλλειψη προγραμματισμού

ΠΑΝΤΕΛΗΣ έλλειψη προγραμματισμού στην Ένωση. Πραγματικό εξάμβλωμα η απόφαση για το μπαράζ της Γ’ Κατηγορίας. Στέλνουν ένα σωματείο δέκα χιλιόμετρα δώθε στον όμιλο του κάμπου! Με ετσιθελική απόφαση, γιατί το Καπελέτο ποτε δε θα μπορούσε να πάει στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Ας πάει, λοιπόν, η ομάδα της Σαλμώνης! Την περασμένη Παρασκευή μέσα σε λίγη ώρα τακτοποίησαν όλα τα θέματα. Αυτά για τα οποία έκαναν τα μπαράζ! Το πλέον αστείο κι ευτράπελο ήταν που ήθελαν να προαγάγουν το Καπελέτο στη Β’ Εθνική!

 

 Τα λόγια

ΜΗΝ ασχολείστε. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Στην Ελλάδα το μόνο που δε φορολογείται είναι τα λόγια. Γι’ αυτό σας λέω, ποιος ο λόγος να υπάρχει ενδιαφέρον στο τι λέει ο καθένας.

 

Άριστα

ΕΚΑΝΕ τον αγιασμό ο Μαρίνος μόλις χτες. Για να φύγουν τα κατσιμπουχέρια από το Συνδέσμου. Όσο για τις εκλογές ο πρόεδρος έχει βάλει το χεράκι του κι όλα είναι τακτοποιημένα. Οι δυο τους συνεννοούνται άριστα.

 

 

 

***

ΕΠΣ Ηλείας

Κάρτα Υπεύθυνου Πάγκου για τα Πρωταθλήματα 

 

Από την Ε.Π.Σ. Ηλείας ανακοινώνεται ότι όλα τα σωματεία , που δεν έχουν σύμβαση με διπλωματούχο Προπονητή σύμφωνα με το Άρθρο 7§1 του κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο , ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να έχουν ταυτότητα «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΓΚΟΥ» για τον εκτελούντα χρέη προπονητή που εκδίδει η Διοργανώτρια.

Ιδιαίτερα εφιστούμε την προσοχή στα σωματεία της Α1΄ Βέρροιος ερασιτεχνικής κατηγορίας , που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη  τη συγκεκριμένη ταυτότητα, το Σαββατοκύριακο για τη 2η  αγωνιστική, δε θα επιτραπεί σε κανένα να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο  

με την ιδιότητα αυτή χωρίς ταυτότητα, πόσο μάλλον να δίνει οδηγίες.

 

***

ΕΠΣ Ηλείας

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Υποδομών

 

Από την Ε.Π.Σ. Ηλείας ανακοινώνεται ότι όσα σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Παίδων με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το έτος 1999 και 2000, Προπαίδων που γεννήθηκαν το έτος 2001 και 2002 μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Υποδομών.

Την προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομών και τη δήλωση συμμετοχής οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να την βρουν και να την εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα της ( www.eps-ilia.gr ) «Προκηρύξεις-έντυπα» ή να τα προμηθευτούν από την Ένωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013.

Παράβολο συμμετοχής 50,00 ευρώ  ορίζεται για κάθε τμήμα σωματείου ανά κατηγορία που θα λάβει μέρος στα Πρωταθλήματα Υποδομών.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (με γεωγραφικά κριτήρια ) ή σε έναν όμιλο, ο σχηματισμός των οποίων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον συνολικό αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Τα πρωταθλήματα Παίδων και Προπαίδων έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και να ολοκληρωθούν 10-11 Μαΐου 2014.

Τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ένωσης θα γίνει η κλήρωση των αγώνων.

 

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα