Menu
Νεκρός 32χρονος σε απίστευτο δυστύχημα στο Λατίφι

Νεκρός 32χρονος σε απίστε…

Η μηχανή του εξετράπ...

Α1 Κατηγορία- Βέρροιος: Επικίνδυνες αποστολές για Νίκη, Άρη

Α1 Κατηγορία- Βέρροιος: Ε…

Της Μαρίας Καραντώνη...

ΣΥΡΙΖΑ Αμαλιάδας-Πηνείας: Δεύτερη συνέλευση για τη συγκρότηση αυτοδιοικητικής παράταξης

ΣΥΡΙΖΑ Αμαλιάδας-Πηνείας:…

Μετά την πρώτη γενικ...

Εντυπωσίασαν τα «αστεράκια» του 1ου ΓΕΛ Πύργου!

Εντυπωσίασαν τα «αστεράκι…

 Επετειακή εκδήλωση ...

Στην ΕΡΑ Πύργου η Ραχήλ Μακρή

Στην ΕΡΑ Πύργου η Ραχήλ Μ…

Πολύωρη περιοδεία ...

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΛΙΔΑΣ: Άνευ μείζονος μειοψηφίας για προϋπολογισμό… και αναβολές

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΛΙΔΑ…

Δύο ειδικές και μι...

Στις «Λίμνες» κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη

Στις «Λίμνες» κλιμάκιο το…

Μαζί με την βουλευτή...

Σοβαρά 21χρονος σε τροχαίο στην γέφυρα Αλφειού

Σοβαρά 21χρονος σε τροχαί…

Τραυματίστηκε σε σύγ...

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος χωρίς περιοριστ…

Ο διευθυντής του νοσ...

Κλιμάκιο των ΑΝ.ΕΛ με επικεφαλής την Ραχήλ Μακρή στην Ηλεία

Κλιμάκιο των ΑΝ.ΕΛ με επι…

Οι προτάσεις του κόμ...

Το 4ο Λύκειο Πύργου τίμησε το Πολυτεχνείο!

Το 4ο Λύκειο Πύργου τίμησ…

Με επιτυχία πραγματο...

Μεγάλη νίκη της Ελλάδας – Νίκησε τη Ρουμανία 3-1

Μεγάλη νίκη της Ελλάδας –…

Πραγματοποιώντας πολ...

Νέα πρωτοβουλία του δημάρχου Πύργου για την άρση του αδιεξόδου στο θέμα των απορριμμάτων

Νέα πρωτοβουλία του δημάρ…

Νέα πρωτοβουλία γι...

ΠΑΜΕ:   Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση και π…

 Συγκέντρωση και π...

Είδαν την κατάντια μας

Είδαν την κατάντια μας

Βουλευτές και επιστή...

Κατέρρευσε τμήμα της πέτρινης εισόδου σε μοναστήρι στη Ν. Φιγαλεία

Κατέρρευσε τμήμα της πέτρ…

Αιτία η κακοκαιρία ...

Prev Next
A+ A A-

Ανοιχτό γήπεδο: Ξάφνιασε κι εντυπωσίασε

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

* ΤΟ ρεπορτάζ του Σινάνογλου στο «ΦΩΣ για τον Πανηλειακό ξάφνιασε πολλούς, κυρίως, γιατί μπήκε πρωτοσέλιδο. Έλυσε πολλές απορίες και μάθαμε από τους Γκάμαρη, Καλλιντζάκη, Δημητρίου, αλλά και το Σάκη Σταυρόπουλο αρκετά.

Ο «πόνος» του δημοσιογράφου είναι ποιος κρύβεται πίσω από τους ανθρώπους που διοικούν. Δεν κρύβεται, λοιπόν, κανένας. Υπάρχει όραμα. Αν υπάρχει και χρήμα, τότε ο στόχος για την τετράδα θα είναι εφικτός!

 

Πρεμιέρα με κύπελλο

* ΠΡΕΜΙΕΡΑ κυπέλλου αύριο όχι μόνον για τον Πανηλειακό, αλλά και για τους τρεις της Γ’ Εθνικής. οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δύο φιλικά θα παίξουν με το Φωστήρα, ο οποίος λογικά είναι του… χεριού τους. Θα είναι θετική μια πρόκριση, ώστε να πάνε σε διπλούς αγώνες με τον Ατρόμητο Περιστερίου. Η προσδοκία της διοίκησης είναι να βρεθεί κόσμος στο γήπεδο.

* ΑΠΟ τους τρεις της Γ’ Εθνικής θεωρώ βέβαιη την πρόκριση της Δόξας με τους Σαγαίους, έστω και στα πέναλτι. Η συνάντηση ΠΑΟΒ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ θα είναι δύσκολη, καθώς οι Αργείτες με τον προπονητή τον παλιό τους παίκτη, Γιάννη Δουβίκα έχουν την εμπειρία της πολύχρονης παρουσίας στη Δ’ Εθνική και διατήρησαν το βασικό κορμό 7-8 παικτών. Δυσκολότατη και η έξοδος του Αστέρα- Πανόπουλου στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό που είναι ενισχυμένος φέτος. Η προσδοκία μας είναι πρόκριση για τους τρεις.

 

Εντυπωσίασε ο Άρης

* ΤΙΣ απεριόριστες δυνατότητες που έχει φέτος έδειξε ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας (Στρέφη) στο σημαντικό φιλικό με το Βύζαντα Μεγάρων. Ιδιαίτερα σον αμυντικό τομέα η ομάδα του Βασίλη Καλογερόπουλου φάνηκε πολύ δυνατή με Πανάκη- Καρύδη στο κέντρο και Γαλανόπουλο- Οικονομίδη στα άκρα. Πίσω απ’ αυτούς υπάρχουν δυο μεγάλοι κήπερ (Αλεξανδρόπουλος Καμπάς), ενώ και ο Αντωνης Μουζής είναι σπουδαίο κεφάλαιο για τους «κιτρινόμαυρους» και όπως μάθαμε ξεκίνησε ήδη προπονήσεις. Το 0-0 τελικό σκορ τα λέει όλα. Η αναφορά μου σε παίκτες έγινε σύμφωνα μ’ όσα είδα στον αγώνα με το Βύζαντα και να μην παραλείψω ν’ αναφέρω και τον εξαιρετικό αμυντικό Αναμουρλίδη.

* ΕΝΥΠΩΣΙΑΚΟ από το γήπεδο Στρέφη στο φιλικό με το Βύζαντα. Στην είσοδο υπήρχαν δυο πορτιέρηδες ευγενείς. Όταν ρώτησα πόσο στοιχίζει η είσοδος μου απάντησαν: «Ό,τι θέλετε για οικονομική ενίσχυση»! Αντί για εισιτήριο έδιναν φωτό της ομάδας. Αν μη τι άλλο, πολύ πρωτοποριακή σκέψη.

 

Χωρίς δεύτερο ενωσιακό προπονητή

* ΠΑΝΩ από 20 χιλιάρικα θα εισπράξει η ΕΠΣ από τις συμμετοχές των ομάδων στα πρωταθλήματα. Βάλτε μέσα και το κύπελλο και πάμε κάπου στα 23 χιλιάρικα. Ε! δεν περίσσευαν τρία χιλιάρικα για δεύτερο ενωσιακό προπονητή; Να μην υπολογίσουμε μέσα τα χρήματα από τις χορηγίες και το γεγονός, πως η ΕΠΟ ο κόσμος να χαλάσει δίνει χρήματα ειδικά για τις μικτές. Εδώ φέτος ούτε χάλασαν ευρώ για τους πρώτους σκόρερς, πως λοιπόν θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός;

 

Τον θυμήθηκαν!

ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ Δημητρόπουλο, πρώην ρέφερι και νυν γιατρό ποδοσφαιρικών αγώνων της περιοχής, τον τοποθέτησε η ΕΠΣ συντονιστή στην επιτροπή γιατρών αγώνων. Τον θυμήθηκαν, γιατί στην ημερίδα που έκαναν τον παρέλειψαν.

 

Μήλο της… έριδος

ΟΠΩΣ γράψαμε και την Τετάρτη, ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος, έγινε το μήλο της έριδος μεταξύ ΠΑΟ Κακοβάτου- Ολυμπιακού Ζαχάρως. Η υπόθεση συζητήθηκε στην Επιτροπη Μεταγραφών της ΕΠΟ μέσα σε ένταση, όπως μάθαμε. Μάλιστα οι δύο δικηγόροι Λίβας και Βαγιάκος αντάλλαξαν νομικά… πυρά κι όχι μόνο.

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα