Menu
 Τροχαίο - μυστήριο με νεκρό 30χρονο

Τροχαίο - μυστήριο με νε…

 Συνεχείς έρευνες απ...

ΕΦΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Ομιλία  στη βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΦΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Ομιλία…

  (που δεν εκφωνήθηκ...

Πανηλειακός- Παναχαϊκή 1-0 «Αφεντικό» της Πελοποννήσου με γκολάρα Χαλούλου

Πανηλειακός- Παναχαϊκή 1-…

Το πάθος και η ψυχ...

Μια απόφαση με «άρωμα» ρατσισμού

Μια απόφαση με «άρωμα» ρα…

Μάθαμε ότι οι Μπαγκλ...

Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας: Αυτές είναι οι οδηγίες για την κακοκαιρία που έρχεται

Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας:…

Η Γενική Γραμματεία ...

Στο δόγμα «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» η απάντηση μας είναι  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ

Στο δόγμα «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ…

Του Χρήστου Γιάνναρο...

Βελτιώσεις αγροτικής οδοποιίας και καθαρισμοί στο Τραγανό

Βελτιώσεις αγροτικής οδοπ…

Σε βελτιώσεις της αγ...

Έκκληση  στους δήμους να συμβάλλουν στον καθαρισμό του αποστραγγιστικού δικτύου

Έκκληση στους δήμους να …

ΟΡΑΤΟΣ  Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ Α...

	Δυο σενάρια για το Δήμο Αρχ. Ολύμπιας που μοιάζουν σαν τα δυο «τελευταία ανέκδοτα»

Δυο σενάρια για το Δήμο …

           Του Σωτήρ...

SuccEΡΤ story : Στη χώρα μου έχουμε Δημοκρατία

SuccEΡΤ story : Στη χώρα …

Του Νίκου Μπογιόπο...

Το Πραξικόπημα της Μπιραρίας

Το Πραξικόπημα της Μπιραρ…

    Στην ιστορία βρί...

 Κινηματογραφικές Βραδιές ΕΛΜΕ Ηλείας

Κινηματογραφικές Βραδιές…

Συνεχίζονται οι κινη...

Aν εκείνο το μαύρο ξημέρωμα…

Aν εκείνο το μαύρο ξημέρω…

Του Γιώργου Μαρινόπ...

Τσίπρας: Η κυβέρνηση τορπιλίζει τη Δημοκρατία

Τσίπρας: Η κυβέρνηση τορπ…

Προπηλακισμό βουλε...

Πρώτη  ήττα για τον Κόροιβο

Πρώτη ήττα για τον Κόροι…

Ο Κόροιβος στο μεγ...

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσε…

Η Πολεμική Αεροπορία...

Prev Next
A+ A A-

Ανοιχτό γήπεδο : Μπαμ με Εντζιοντό ο Πανηλειακός

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΕΚΑΝΕ το μπαμ ο Πανηλειακός με την απόκτηση του Καμερουνέζου Εντζιοντό που έχει παίξει με την Παναχαϊκή. Καλή κίνηση  με προοπτική. Πασχίζει το δίδυμο Χριστόπουλου- Γκάμαρη και ο προπονητής Δημητρίου. Έχω να σχολιάσω, πως γίνεται σοβαρή δουλειά κι εργώδης προσπάθεια από τη διοίκηση. Το γεγονός ότι ο Πανηλειακός διαμένει στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» του Καρπενησίου, πάνω στο Βελούχι είναι σπουδαίο γεγονός. Θυμίζω ότι εκεί διέμεναν οι «ερυθρόλευκοι» επί Σάκη Σταυρόπουλου!

 

«Θέατρο του παραλόγου»

ΤΟ «θέατρο» του παραλόγου παίχτηκε στα δύο παιχνίδια μπαράζ. Τα πολυθρύλητα μπαράζ, που δεν έπρεπε να γίνουν, ωστόσο η αγνωσία περί το θέμα αρχικά της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αλλά κι ολόκληρης της διοίκησης της Ένωσης, όρισε τα παιχνίδια. Αν είναι δεδομένο, πως ο ΑΠΟ Κουρτέση παίρνει τη θέση του Αστέρα, τότε προς τι ορίστηκαν οι αγώνες, αφού τα κενά στην Α2 ήταν δύο, άρα δυο και τα κενά στη Β’ τοπική.

* ΑΝαυτό δεν είναι δεδομένο για λόγους πρακτικούς, επειδή η προθεσμία δήλωσης του Αστέρα λήγει τυπικά στις 29 Αυγούστου (ανήμερα τ’ Αη Γιαννιού του Νηστευτή), τότε προς τι η σπουδή της ΕΠΣ. Αν οι «βυσσινί» ήταν τόσο αμέριμνοι ή ήθελαν να κάνουν… πλάκα, ας όριζαν τα παιχνίδια την επόμενη Κυριακή!

 

Θα… νύχτωνε!

ΑΝ το παιχνίδι ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ- ΑΕΤΟΣ πήγαινε σε παράσταση και πέναλτι, ασφαλώς θα… νύχτωνε. Έληξε ακριβώς στις 8 το βραδάκι, γιατί αντί για τις 6μμ ξεκίνησε 13 λεπτά αργότερα, ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 5.30μμ. κι εδώ λάθος έκανε η Επιτροπή.

 

Φωνές επιδοκιμασίες αλλά και αποδοκιμασίας

ΠΑΡΟΛΑ αυτά μαζεύτηκαν στο γήπεδο Στρέφη καμιά διακοσαριά φίλοι των ομάδων Χελιδονίου και Αλποχωρίου, να δουν τον αγώνα. Περισσότεροι Χελιδονιώτες που ήρθαν συν γυναιξί και τέκνοις κι ευχαριστήθηκαν τη νίκη τους.

* ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ και κάποιες αποδοκιμασίες εκατέρωθεν, κυρίως δε από πλευράς Αετού, γιατί δεν έπαιξαν οι Τάκης, Χρήστος και Ηλίας Μπουτσικάκης. Κατά το κοινώς λεγόμενο τους «έκραξαν».

* ΟΙ παίκτες ήταν σαφώς απροετοίμαστοι με 3-4 προπονήσεις και κανένα φιλικό. Μιλάμε για αγώνα παρωδία… που, επαναλαμβάνουμε, δεν έπρεπε να γίνει!

 

Απίθανο ματς

* ΙΣΤΟΡΙΚΟ κι απίθανο σ’ εξέλιξη παιχνίδι στο γηπ. Μαλαπασίου, ανάμεσα στον Άρη Λάνθι και τον Πήγασο Πρασίνου, υπό τα βλέμματα του προέδρου της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη. Ο πρό

εδρος είδε ιδίοις όμμασι την αυγουστιάτικη ταλαιπωρία των δύο ομάδων, που ανήκουν και οι δύο στη Β’ τοπική ούτως ή άλλως.

* ΤΟ απίθανο του αγώνα είναι ότι ο Άρης Λάνθι, πριν ο Πήγασος προηγηθεί είχε μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Πρασίνου προηγήθηκε 4-0 με τους Γιούρτα, Θ. Βλασσόπουλο (2), Κ. Βλασσόπουλο. Όμως οι Λανθαίοι, με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχαν το απίθανο να βάλουν πέντε γκολ, με τους Δημήτρη Δημητρόπουλο (πεν.), Αρίστο Δημητρόπουλο, Σταθόπουλο, Γεωργόπουλο και αυτογκόλ σε φάουλ του Τριχάκη, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για διπλάσιο σκορ. Δίκαιη επιβράβευση των παικτών του προπονητή Νίκου Δημητρόπουλου και του προέδρου Σπύρου Καραγκούνη.

 

Απούσα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

ΑΠΟΡΙΑ δημιουργεί το γεγονός ότι από το κυριακάτικο σεμινάριο διαιτησίας απουσιάζουν εκπαιδευτές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί, πως έγινε λόγω οικονομικής κρίσης, επειδή αυτοί αποζημιώνονται ή διότι (καίτοι υπήρξε πρόσκληση) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αδιαφόρησε. Όπως και να έχει το πράγμα οι απορίες υπάρχουν. Πού πέρυσι τέτοια εποχή (επί προέδρου Πιλάβιου) που είχαν πλακώσει ξένοι εκπαιδευτές.

* ΕΤΣΙ εκ των ενόντων θα γίνει η διδασκαλία με Γιαννόπουλο, Ρουμπάνη από πλευράς διαιτησίας και Γενικό, Μαρίνο να καλύπτουν τα υπόλοιπα γνωστικά- γενικά αντικείμενα.

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα