Menu
Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στον Πύργο

Μεγάλη αντιφασιστική πορε…

Υπό ισχυρό αστυνομικ...

Ο «απασχολήσιμος» (επιτέλους!) κ. Σημίτης

Ο «απασχολήσιμος» (επιτέλ…

Του Στάθη στον eni...

Η τετράχρονη που η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί πληροφορίες

Η τετράχρονη που η ΕΛ.ΑΣ.…

Τις φωτογραφίες κα...

Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών

Διακοπή κυκλοφορίας στην …

Κλειστά θα παραμεί...

      «Ε ρε έρμε Καβάφη…»

«Ε ρε έρμε Καβάφη…»

Θα το πω δίχως περισ...

«Κόπηκε» ο δρόμος Αμαλιάδας – Κρυονερίου…

«Κόπηκε» ο δρόμος Αμαλιάδ…

Σημαντικά προκλήθη...

Δυτ. Ελλάδα: Οι υποψήφιοι για τις εκλογές του ΤΕΕ

Δυτ. Ελλάδα: Οι υποψήφιοι…

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ...

Ο Μητρόπουλος για το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Ο Μητρόπουλος για το Νομι…

Με αφορμή την επίκ...

Τα μποφόρ έδιωξαν τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο

Τα μποφόρ έδιωξαν τα κρου…

Με το ζόρι τα δρομολ...

Δείτε εδώ την ΕΡΤ

Δείτε εδώ την ΕΡΤ

Η μετάδοση της ΕΡΤ κ...

 Καταφθάνουν!

Καταφθάνουν!

Μπορεί να πέρασαν αρ...

Εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της Ηλείας

Εισοδηματική ενίσχυση οικ…

Την διαδικασία αλλ...

Στον Καϊάφα για τον Ιαματικό τουρισμό

Στον Καϊάφα για τον Ιαματ…

Τα λουτρά του Καϊά...

Rally Sprint Αλφειούσας 3s" - Art Of Speed

Rally Sprint Αλφειούσας 3…

Ολοκληρώνονται σήμ...

Εκδήλωση στο ΣΠΑΠ  από τη Ζ’ ΕΠΚΑ με τον αρχιμανδρίτη Γερβάσιο Ραπτόπουλο

Εκδήλωση στο ΣΠΑΠ από τη…

«Πρόλαβε να κάνεις...

Prev Next
A+ A A-

Ανοιχτό γήπεδο

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Σε ντελίριο ενθουσιασμού

 

* ΑΡΧΙΣΕ προχθές η περιπέτεια του Πανηλειακού στη Β’ Εθνική. Προχθές ήταν η επίσημη πρώτη στο στάδιο Πύργου, όπου οι ποδοσφαιριστές νέοι στο σύνολό τους, έχυσαν τους πρώτους ιδρώτες. Η διοίκηση και ο προπονητής καλούνται τώρα, μετά τις μεταγραφές να φτιάξουν ένα καινούριο σύνολο, μια ομάδα.

Μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως υποστηρίζουν όλοι τους. Αυτά, βέβαια, θα τα δούμε στην πράξη.

* ΕΙΧΕ προηγηθεί η μετατροπή του σωματείου σε ΠΑΕ στο «Λάτσειο» μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Σε ντελίριο ενθουσιασμού το περασμένο Σάββατο, όπου παράγοντες, φίλαθλοι και οργανωμένοι έδωσαν το στίγμα τους στη διοίκηση Χριστόπουλου- Γκάμαρη. Ιδιαίτερα η παρουσία του Σάκη Σταυρόπουλου εντυπωσίασε τον κοσμάκη και του δίνει ελπίδες για κάτι καλό.

 

Υπάρχουν επιφυλάξεις

* ΩΣΤΟΣΟ οι επιφυλάξεις υπάρχουν πανταχόθεν. Και πέρυσι το ίδιο ντελίριο είχε γίνει. Και πέρυσι ήρθε ο STELIOS, μετά Βαΐων και κλάδων. Έκανε παρουσία και ο ηγέτης Σάκης Σταυρόπουλος. Όμως στους αγώνες μαζεύονταν μόνον 200 φίλαθλοι και η ομάδα τα έφερε βόλτα με δυσκολία. Πολλοί φοβούνται για το μέλλον της ομαδας το κοντινό. Η σκέψη για συγχώνευση με το Πανόπουλο ανήκει στο παρελθόν, ενώ τα χρέη εξακολουθούν να υπάρχουν. Το χειρότερο οι Πυργιώτες παράγοντες είναι στο περιθώριο.

 

Γκαγκάτσης και Κουλούρης

* Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο ντελίριο του περασμένου Σαββάτου του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, Βασίλη Γκαγκάτση, ανάγκασε και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να δώσει παρουσία στο Λάτσειο. Ο επί χρόνια πρόεδρος της ΕΠΟ είναι μια σημαντική προσωπικότητα με προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε επί προεδρίας του ήρθε το 2004 το Ευρωπαϊκό. Την περίοδο 2005-2007 που βασίλευε ο Γκαγκάτσης ο πρόεδρος Άρης έβγαζε… μπιμπίκια στο άκουσμά του. Τώρα όμως είναι κολλητοί, γιατί οι εποχές αλλάζουν. Ο Γκαγκάτσης σε δύσκολες εποχές επί προεδρίας αείμνηστου Γ. Παπαγεωργίου είχε βοηθήσει την ΕΠΣ ποικιλοτρόπως.

* ΑΛΛΩΣΤΕ η δημιουργία του Ενωσιακού για το οποίο καυχιέται ο πρόεδρος Άρης, οφείλεται στη φιλία Παπαγεωργίου- Γκαγκάτση, γιατί το πακέτο της ΦΙΦΑ ήταν να μοιραστεί το 2007 στους πυρόπληκτους νομούς. Δόθηκε όμως όλο το ποσό στην Ηλεία. Αυτό να μην το ξεχνάμε.

 

Συνταξιοδότηση και απαξίωση

* ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ, λοιπόν, επήλθε η φιλία Γκαγκάτση- Κουλούρη, αφού οι εκλογές της ΕΠΟ το 2012, έδωσαν την ευκαιρία στον πρόεδρο της ΕΠΣ και τη γυναίκα του να βάλει υποψήφια κι ο ίδιος να στήριξη Γκαγκάτση κι έτσι να περάσει στο στρατόπεδο των ηττημένων μ’ όλα τα συνεπακόλουθα για την Ένωση.

* ΚΙ όπως ο ίδιος ο πρόεδρος Άρης διατείνεται από τηλεοράσεως ΟΡΤ, πως έστειλε τους αντιπάλους του στις εκλογές τ’ Απρίλη σε πρόωρη συνταξιοδότηση, παρόμοια και η ΕΠΣΗ έχει περάσει στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης και στην πλήρη απαξίωση από πλευράς Ομοσπονδίας. Αυτό είναι σαφές. Το έχουν νιώσει στο πετσί τους οι προηγούμενοι σύμβουλοι. Θα το νιώσουν και οι τωρινοί. Για να το κατανοήσουν καλύτερα ας ρωτήσουν τον Κούλη και τον ταμία.

 

Τα χρήματα των τραυματισθέντων

* ΜΕΤΑΦΕΡΩ παράπονα σωματείων στους οποίους η ΕΠΣΗ οφείλει αποζημιώσεις τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών. Η νέα διοίκηση έχει συνεδριάσει πολλάκις από της εκλογής της, όμως το προεδρείο δεν έχει ακόμη φέρει προς συζήτηση το θέμα τους. Τεράστια κωλυσιεργία της διοίκησης, η οποία τον περασμένο Αύγουστο πήρε από τα σωματεία το «χαράτσι» των 8700€ και δεν έχει αποδώσει στα σωματεία ούτε τα μισά!

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα