Menu
Κρέστενας: Σφοδρή χαλαζόπτωση έβαλε ταφόπλακα στις ελιές

Κρέστενας: Σφοδρή χαλαζόπ…

Απίστευτο… Και αυτή ...

                 Η    ΟΕΒΕ Ηλείας για την Ολυμπία οδό:   «Δημόσιες επενδύσεις σημαίνει καλένδες»

Η ΟΕΒ…

Από την Ομοσπονδία Ε...

 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ:  Αξιοποίηση ψηφιακής τεχνολογίας και Ηλεκτρονική και Τουριστική αγορά

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ: Αξ…

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣ...

Είχε χρέη πάνω από 10 εκατ. ευρώ

Είχε χρέη πάνω από 10 εκα…

Συνελήφθη, σήμερα στ...

Ανδρέας Μαρίνος:  «Όχι  πανηγυρικές δηλώσεις για την Ολυμπία οδό»

Ανδρέας Μαρίνος: «Όχι π…

Στην σύσκεψη που πρα...

Πάμε για τάγματα εργασίας…

Πάμε για τάγματα εργασίας…

Είναι να απορεί κα...

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ « Καθοριστική για τη στάση που θα κρατήσω  στη Βουλή η συνάντησή μου με τον Ράιχενμπαχ»

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ « Καθορισ…

«Όπως είναι γνωστό...

Ασθενείς- οδηγοί!

Ασθενείς- οδηγοί!

Καταργούνται και ο...

Ηλεία: Ο κύκλος των χαμένων διεκδικήσεων…

Ηλεία: Ο κύκλος των χαμέν…

  Το «κούρεμα» τη...

Εξελέγησαν οι νέοι τομεάρχες στη ΝΔ

Εξελέγησαν οι νέοι τομεάρ…

Την επόμενη Κυριακ...

S.O.S. από τον Ιατρικό Σύλλογο για τα σκουπίδια

S.O.S. από τον Ιατρικό Σύ…

Απειλείται η δημόσ...

Αξιοθαύμαστος!

Αξιοθαύμαστος!

      –Ξέρεις Λ...

Αστέρας Αμαλ.:«Πλήρωσε» τα λάθη του!

Αστέρας Αμαλ.:«Πλήρωσε» τ…

Σε δυσχερέστατη βα...

«τσόντα»  στην « Ολύμπια Οδό»

«τσόντα» στην « Ολύμπια …

Με νομοθετική ρύθμ...

Prev Next
A+ A A-

Ανοιχτό γήπεδο

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

Τα περί τα ασφαλιστικά της ΕΠΣΗ

 

* ΕΙΜΑΣΤΕ η μόνη τοπική εφημερίδα που ασχοληθήκαμε με τα εκλογικά και μετεκλογικά ενωσιακά θέματα. Παρακολουθήσαμε εκ του σύνεγγυς τα δικαστικά και παραδικαστικά γεγονότα. Είμαστε σ’ όλες τις περιπτώσεις εντός της αιθούσης. Άρα έχουμε το πρώτο λόγο ν’ ασχοληθούμε και με τα μετεκλογικά, τα αφορώντα τα μετά την απόφαση της δικαστή κ. Σαλάππα.

* ΒΕΒΑΙΑ ασχολήθηκε κι άλλος όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα μονόμπαντα. Είναι η γνωστή τοπική που είναι- ήταν και θα είναι απέναντι στην παράταξη Παναγόπουλου. Αυτή που κατά κόρο δε δημοσιεύει τίποτε που αφορά αυτή την παράταξη την ηττημένη των εκλογών- έκτρωμα της 27/4. Μόνο που δεν αναφώνησε «ΟΥΑΙ τοις ηττημένοις!». Βάζει δε πάντα και δίπλα από την παράταξη Παναγόπουλου κι ολίγον Πλευριά για να… δένει το γλυκό! Γιατί, αν δεν το έχετε καταλάβει, γίνεται ένας αόρατος εκδοτικός πόλεμος και μοιραία την πληρώνουν τα… βατράχια, όταν τσακώνονται τα βουβάλια.

 

Δε δύναμαι να κρίνω την απόφαση!

 

* ΝΑ κρίνω την απόφαση της Δικαστίνας δε δύναμαι. Γιατί δεν έχω όρεξη να μπλέξω σε τίποτε ιστορίες. Απλώς θα γράψω, πως δε συμφωνω. Αυτό μπορώ να το κάνω. Γιατί παρακολούθησα όλη τη φρικτή διαδικασία. Με δύο αναβολές, χωρίς (κατά τη γνώμη μας) αποχρώντα λόγο. Μια διακοπή την οποία δεν κατάλαβα, γιατί έγινε και μια εξάωρη διαδικασία που πάλι δεν κατανοώ, γιατί κράτησε τόσο!

* ΠΟΙΟΣ είναι ο λόγος της απόρριψης των ασφαλιστικών; Το γεγονός ότι ο Κουλούρης συνεδρίασε πέντε φορές εντός του Μαΐου, το γεγονός ότι έγιναν κάποιοι αγώνες, το γεγονός ότι ψηφίστηκε εκπρόσωπος στη συνέλευση της ΕΠΟ, άσχετα αν δεν πήγε ποτέ. Άρα η διοίκηση πρόλαβε να νομιμοποιηθεί κατά το σκεπτικό της απόφασης. Αν θυμάστε είχαμε σχολιάσει τις συνεχείς συνεδριάσεις… από το δασκαλεμένο πρόεδρο.

* ΝΑ προσθέσω και κάτι άλλο που είπε ο συνήγορος του Κουλούρη ο κ. Δημητρουλόπουλος: «Οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες!». Ήταν κάτι που… αγνοούσα. Και πώς θα ζούσαν οι δικηγόροι αν δεν υπήρχαν εκείνοι που πάνε στα δικαστήρια να βρουν το δίκιο τους. Άξιος ο μισθός σας!

 

Προηγμένοι… ποδοσφαιρικά

* ΑΥΤΟΙ οι παράγοντες και τα μέλη της Ολυμπιάδας Γουμέρου είναι πολύ προηγμένοι ποδοσφαιρικά. Έτσι, αφού γιόρτασαν την άνοδο προ καιρού «εν χορδαίς κι οργάνοις», τώρα δε μπορούν να φτιάξουν διοίκηση. Ετσι η άνοδος στην Α’ τοπική, αντί να τους ωθήσει να ετοιμαστούν «τρώγονται» μεταξύ τους. Προσπαθούν να βρούνε άκρες. Τα ίδια έκανε το συμβούλιό τους στις ενωσιακές εκλογές. Μέχρι την τελευταία μέρα προσπαθούσε να βρει άκρη και να ορίσει αντιπροσώπους. Όρισε έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα να ψηφίσει και κάποιον άλλον, τον οποίο δεν έχω δει στο γήπεδο!

* ΑΡΑ έχει πολύ δίκιο ο Χρήστος Αγγελόπουλος που τους αποχαιρέτησε. Να δούμε τώρα πότε θα κάνουν διοίκηση και πώς θα πορευτούν σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα, απείρως δυσκολότερο αυτού της Α2.

 

Οι πίνακες διαιτητών

* ΓΙΑ αρχές Αυγούστου πάνε οι πίνακες διαιτητών της Σουπερλίγκα. Είχαμε γράψει, πως θα ανακοινώνονταν τέλος Ιουλίου. Όμως η αγωνία θα παραταθεί. Στις 2 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ, οπότε ξ ΚΕΔ θα παραδώσει τους πίνακες στο συμβούλιο για έγκριση. Ο Μάριος Λαμπρόπουλος κι ο Πάνος Σταθόπουλος επομένως προς το παρόν ας ηρεμούν κι ας προετοιμάζονται για τα αγωνιστικά τεστ που είναι προγραμματισμένα για τις 9 και 10 Αυγούστου.

* Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του Μάριου είναι σίγουρη, παρά το γεγονός ότι ορίστηκε μόνο σε 6 αγώνες πρωταθλήματος. Όμως ο ορισμός του στον αγώνα πλέι οφ ΠΑΟΚ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1, έπαιξε μεγάλο ρόλο για το μέλλον του στη Σουπερλίγκα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν «πεπονόφλουδα», αλλά ο Ηλείος ρέφερι δεν την πάτησε. Ήταν αλάνθαστος και δεν έδωσε αφορμή σε κανέναν να ασχοληθεί μαζί του. Περιμένουμε έτσι την επαναξιολόγησή του.

 

Ένα θετικό βήμα

* ΑΥΤΗ η σημερινή συγκέντρωση που πραγματοποιεί η ΕΠΣΗ, ώστε να συζητηθούν θέματα των πρωταθλημάτων υποδομής είναι ένα θετικό βήμα. Είναι πρωτοποριακό και μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον, γιατί τα παιδικά πρωταθλήματα έχουν βαλτώσει!

Π.Κ.Τ.

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα