Menu
Έφυγε ο Σάκης Μπουλάς

Έφυγε ο Σάκης Μπουλάς

«Έφυγε» από τη ζωή ο...

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στο Λευκοχώρι Γαστούνης, για κλοπή ρεύματος

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες…

 Συνελήφθησαν χθες...

Μυστήριο με πτώμα που ξεβράστηκε στο Καβούρι

Μυστήριο με πτώμα που ξεβ…

Άγνωστη η ταυτότητ...

Τσίκνισε ο Πύργος με τον καιρό σύμμαχο και … καλή καρδιά

Τσίκνισε ο Πύργος με τον …

Του Γιάννη Σπυρούν...

4ο Γυμνασίου Πύργου: Η ανακύκλωση στα … χέρια των παιδιών!

4ο Γυμνασίου Πύργου: Η αν…

Οι μαθητές του 4ου...

Που θα λειτουργούν «7» ιατρεία ΠΕΔΥ στην Ηλεία

Που θα λειτουργούν «7» ια…

Ξεκίνησε η αντίστρ...

Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο

Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο

Λογικά θα περίμενε...

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη:   «Να ανακληθούν αμέσως οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων»

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη:…

Ερώτηση προς τρία αρ...

«Αριστερά στην Ήλιδα» υποψήφιος Δήμαρχος Σμέρος ή  Σκάβδη;

«Αριστερά στην Ήλιδα» υπο…

Έκλεισε αργά το βράδ...

Πανηλειακός: Τρεις αγωνιστικές σε Φλίγκο!

Πανηλειακός: Τρεις αγωνισ…

Μεγάλο πλήγμα για ...

Τσίκνισε η Αμαλιάδα!

Τσίκνισε η Αμαλιάδα!

Το πατροπαράδοτο έ...

Σε δύο μήνες η μελέτη για τον σιδηρόδρομο!

Σε δύο μήνες η μελέτη για…

ΜΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΡΟΣ: ΚΑΤ...

Το τσίκνισαν και στο ΕΕΕΕΚ Πύργου

Το τσίκνισαν και στο ΕΕΕΕ…

Το τσίκνισαν χθες ...

Παιδιαρίσματα με τη φωτιά

Παιδιαρίσματα με τη φωτιά

Του Στάθη στον eniko...

Σύλλογος Γονέων Πύργου: Αποκριάτικο πάρτι την Κυριακή

Σύλλογος Γονέων Πύργου: Α…

Αποκριάτικο παιδικ...

O  Καστρινός ανακοινώνει την υποψηφιότητας του

O Καστρινός ανακοινώνει …

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Συνδημ...

Prev Next
A+ A A-

Ζεματούρας - Τσάμης «καθάρισαν» στο τέλος

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

ΑΚΑΘΕΚΤΗ η Δόξα Ελαιώνα συνεχίζει αήττητη την πορεία της.

Αυτή τη φορά λίγο δύσκολα, αφού υπέταξε στο Γιαννιτσοχώρι το Νέδα στο τελευταίο τέταρτο με σκορ 2-0. Η ομάδα των Τριγαζαίων αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και μόλις στο 75’ ο πανύψηλος Ζεματούρας άνοιξε το σκορ και το θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Τσάμης στο 90’. Το άξιο αναφοράς είναι ότι η ομάδα του Ηρακλή Τσίπη αποσπάστηκε κατά 6 βαθμούς μετά την ισοπαλία που έφερε ο Πανωλενιακός. Κάτι πολύ σημαντικό ακόμη για την ιστορική ομαδα του Μαλαπασίου. Την προσεχή αγωνιστική θα παίξει μέσα με τον Ολυμπιακός Ζαχαρως που ήδη είναι κι αυτός δεύτερος. Παιχνίδι κομβικής σημασίας.

* ΣΥΝΕΧΙΣΕ τις επιτυχίες του και ο Ολυμπιακός που νίκησε τη Ζαχάρω την ΑΕ Κανουλίων με 3-1. Μια εβδομάδα πριν το οριακό ντέρμπι στον Ελαιώνα, η ομάδα του Γρηγόρη Κουλόπουλου, πολύ καλή, δάμασε την πυργιώτικη ομάδα και την άφησε 4 βαθμούς πίσω. Οι Κόσσυφας, Ρουμελιώτης έδωσαν προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ μείωσε και στο 90’ ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του.

 

Σκόραρε ο τερματοφύλακας!

ΑΠΟ τα ασυνήθιστα και σπάνια στα γήπεδα ήταν αυτό που συνέβη προχτές στο γήπεδο Βροχίτσας. Στον αγώνα ΑΟ Αγ. Γεωργίου – Πανωλενιακού 3-3 για τους «Αγίους» ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα ο τερματοφύλακας Κωνσταντόπουλος! Το ματς ήταν συναρπαστικό. Για τους Καρατουλαίους δεν εφτασαν τα γκολ του Θεόφιλου Νανόπουλου και του Στροφύλλα, καθώς οι μαχητικοί παίκτες του Αγ. Γεωργίου βρέθηκαν σε καλή μέρα και ισοφάρισαν. Όμως τα εκπληκτικά ξεκινάνε μετά το 2-2.

* ΣΤΟ 94’ ο Φάνης Δασκόπουλος έκανε το 2-3 για τον Πανωλενιακό. Όμως οι τυπικά γηπεδούχοι δεν είχαν πει τον τελευταίο τους λόγο. Στο 95’ κέρδισαν φάουλ. Μπήκαν όλοι στην περιοχή, όπου επικράτησε συνωστισμός και ο προωθημένος τερματοφύλακας πιο τυχερός, σούταρε και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα κι έγινε το αγγλικό σκορ 3-3! Το παιχνίδι δεν είχε καλή διαιτησία. Ο ρέφερι Πανδής απέτυχε, αδικώντας αμφότερες τις ομάδες!

Ένσταση ο Πανωλενιακός!

ΓΙΑ το κύρος του παραπάνω αναφερθέντος αγώνα ήδη υπέβαλε ένσταση ο Πανωλενιακός. Για έναν σπάνιο λόγο. Διότι ειδοποιήθηκε για το γήπεδο τέλεσης του αγώνα όχι πριν 24 ώρες αλλά πριν 15! Εδώ υπάρχει παράβαση του ΚΑΠ που είναι σαφής. Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Πανωλενιακού το γήπεδο τέλεσης του αγώνα άλλαξε από την ΕΠΣ τρεις φορές συνολικά!

* ΜΕΓΑΛΗΣ βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης Λάνθι στη Νέα Φιγαλεία επί του Απόλλωνα με 2-1. Ως το 60’ οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να πετύχουν με τους Γεωργόπουλο και Δημήτρη Δημητρόπουλο δύο γκολ και να πάρουν καθαρό προβάδισμα. Στο μεταξύ ο Απόλλων, που είχε κάποιες απουσίες, έχασε ευκαιρίες και κατόρθωσε να μειώσει με τον Πλακά. Όμως η αποβολή του Τζανέτου στη συνέχεια, δεν τους έδωσε την δυνατότητα να πιέσουν.

* ΣΠΟΥΔΑΙΑ η Θύελλα με δύο γκολ του 17χρονου φορ, Ηλία Κατελούζου, νίκησε το πρωί της Κυριακής του ΑΟ Νεοχωρίου και κατέχει πλέον την περίοπτη 5η θέση στον πρώτο όμιλο.

* ΣΤΟ ντέρμπι των ουραγών, ο Πήγασος Πρασίνου πέτυχε στο βοηθητικό γήπεδο Πύργου δεύτερη συνεχόμενη νίκη κι ανάπνευσε βαθμολογικά. Καθήλωσε τον Ατρόμητο Λαστεϊκων με 2-1 και τον βύθισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Οι Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος σκόραραν για τον Πήγασο και μείωσε ο Ζαχαρόπουλος με απευθείας φάουλ. Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο.

 

Διακοπή και ξύλο στον Αμπελόκαμπο

ΑΔΟΞΟ τέλος είχε το παιχνίδι ΕΘΝΙΚΟΥ- ΠΑΝΘΗΡΩΝ, αφού εξαιτίας της διαιτησίας το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 60’ του αγώνα και με το σκορ 1-1. Αιτία ο καταλογισμός ενός δεύτερου πέναλτι σε βάρος των Πανθήρων, το οποίο δεν εδέχοχντο οι φιλοξενούμενοι, αφού είχαν διαμαρτυρηθεί και για το πρώτο. Μάλιστα ο ρέφερι της συνάντησης Παπαδόπουλος δέχτηκε ομαδική επίθεση και σύμφωνα με πληροφορίες ξυλοκοπήθηκε!

* ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ αισθάνεται καθείς στο άκουσμα αυτών των γεγονότων. Όμως τα αίτια είναι βαθιά κι έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά της διαιτησίας σε βαρος της ομάδας «Παπακαυκά» κατ’ εξακολούθηση. Αυτό είναι γεγονός. Είμαστε γνώστες, αλλά βέβαια δε συμφωνούμε. Ουδείς εχέφρων μπορεί να μείνει απαθής σε τέτοια γεγονότα.

* ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ είναι βαριές, αφού ο ρέφερι πήγε στο Νοσοκομείο, που σημαίνει, πως τον τραυμάτισαν κιόλας! Όλα αυτά έχουν να κάνουνε με το επίπεδό μας ως λαού, αλλά και λαθών της Επιτροπής Διαιτησίας.

* ΗΔΗ το ΔΣ των Πανθήρων, όπως κατά κόρον εγράφη απέσυρε την ομάδα, αφού μ’ αυτά τα γεγονότα και τις ποινές που θα ακολουθήσουν δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν…

 

Νίκησε ο Αετός με ανατροπή

Ο ΑΕΤΟΣ Κέντρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Φίλιππο 2-1. Μάλιστα η ομάδα του «Φράγματος» νίκησε μ’ ανατροπή, αφού οι Ανδραβιδαίοι προηγήθηκαν στο σκορ. Ωστόσο η ομάδα του Φανούρη Λιγγόπουλου με γκολ δύο άλλων συνώνυμων, του Παναγιώτη και του Φανούρη έκαναν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το 2-1 και πήραν τη νίκη!

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ νίκες ακόμη πέτυχαν ο Εθνικός Αμαλιάδας στο Κατσαρού 3-0 το Νέο Κόροιβο και η Θύελλα Καρδαμά στο Βαρθολομιό επί της Ελπίδας 1-0, ενώ πρώτη νίκη- έκπληξη σημείωσε και ο Κένταυρος Σώστη επί του Άρη Δήμητρας με 3-2.

 

Τρεις κόκκινες!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ παιχνίδι έγινε στην Ξυλοκέρα ανάμεσα στον Ηρακλή Πύργου και τον Εθνικό Γερακίου, με τρεις κόκκινες κάρτες! Δύο παίκτες από το Γεράκι (Δημακόπουλος, Γκουβέρος) κι ένας από τον Ηρακλή (Χρονόπουλος) πήραν την άγουσα προς τα αποδυτήρια πριν τη λήξη του αγώνα. Σε κάποια στιγμή που άναψαν τα αίματα είχαμε επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Παπαδόπουλου, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο! Ρο Γεράκι φαίνεται πως θα ανακάμψει. Πέτυχε δύο γκολ στην επανάληψη με τους Ηλίας Χριστόπουλο και Μάρκο Μαρκόπουλο και πήρε τη νίκη.

Π.Κ.Τ.

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα