Menu
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες…

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλ…

Μην προτρεχέτω η γ...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕ…

Το ναζιστικό κόμμα τ...

Συνελήφθη 40χρονη στην Αμαλιάδα, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη 40χρονη στην Αμ…

Εκκρεμούσαν σε βάρ...

Νεκρός 90χρονος σε τροχαίο στην Αμαλιάδα

Νεκρός 90χρονος σε τροχαί…

Στο νοσοκομείο Αμα...

«Ήρθαμε κοντά, όσα σύνορα και αν μας χωρίζουν!»

«Ήρθαμε κοντά, όσα σύνορα…

Σκέψεις και συναισ...

Τα σκουπίδια έκρυψαν την πλατεία!

Τα σκουπίδια έκρυψαν την …

Κρύφτηκε και η πλατ...

Πάρτι για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Πάρτι για την Παγκόσμια Η…

Μια όμορφη εκδήλωσ...

Σήμερα, όχι αύριο

Σήμερα, όχι αύριο

Την ώρα που είναι ...

Στην Πάτρα ο Αίολος

Στην Πάτρα ο Αίολος

      Την ευκαι...

Έναρξη λειτουργίας Κτηματολογίου στο Δήμο Πύργου

Έναρξη λειτουργίας Κτηματ…

Τέλος εποχής για τ...

Σήριαλ σκουπιδιών… επεισόδιο 126

Σήριαλ σκουπιδιών… επεισό…

Η απογοήτευση για ...

Υπομονή… δυο χρόνια!

Υπομονή… δυο χρόνια!

Μέσα στα επόμενα 2...

Παραλίγο τραγωδία από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Παραλίγο τραγωδία από έκρ…

Μάνα και βρέφος που ...

 Τρέχουν και δεν φτάνουν

Τρέχουν και δεν φτάνουν

Τρέχουν και δεν φτάν...

Νέα όργανα

Νέα όργανα

Τα όργανα με τα σκ...

Prev Next
A+ A A-

Πρωτοπορία Φίλιππος κι Εθνικός Αμπελ/μπου

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

 

 

 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Αμπελοκάμπου και ο Φίλιππος συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου του κάμπου, μετά την απρόσμενη ήττα του Νέου Κοροίβου στο Κατσαρού από Τον Άρη Δήμητρας. Μικρές οι βαθμολογικές διαφορές τους, αλλά μεγάλες οι μέχρι τώρα απώλειες τους, αν υπολογίσουμε πως η ομάδα του Αμπελοκάμπου έχει απώλειες 6 βαθμών, ενώ η πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου (Δόξα Ελαιώνα) δεν έχει απώλειες!

ΟΣΟΝ αφορά τις ομάδες του πρώτου ομίλου νίκησαν πάλι όλοι οι πρωτοπόροι (και οι τέσσερις) και κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία τους. Θα δούμε πιο κάτω τι ακριβώς έκαναν την 9η αγωνιστική.

ΣΤΟΥΣ αντίποδες ο Πήγασος Πρασίνου αλλά και ο Νέος Ατρόμητος Λαστεϊκων, καθώς και ο Ωλενιακός είναι ουραγός χωρίς νίκη ως σήμερα. Στο δεύτερο όμιλο έχει αράξει στα ρηχά ο Κένταυρος Σώστη, ενώ και οι Πάνθηρες είναι χαμηλά.

Στο 89’ ο Εθνικός Αμπελοκάμπου (1-0)

* ΣΕ λασπομαχία εξελίχθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Αμπελοκάμπου, ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τους Λέοντες Αμαλιάδας. Κρίθηκε μόλις στο 89’ με γκολ του Αβραμόπουλου με προβολή σε χτύπημα κόρνερ. Έτσι ο Εθνικός πήρε την πρωτοπορία στην ισοβαθμία με τον Φίλιππο. Να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν αγώνα λιγότερο. Γι’ αυτά τα παιχνίδια θα αναφερθούμε στο τέλος του σημειώματος.

* ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη ήταν η ήττα του Νέου Κοροίβου στο Κατσαρού από τον Άρη Δήμητρας, ο οποίος δεν είναι κακή ομάδα, αλλά ως τώρα δεν έχει δείξει την αξία του. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ του Άρη Δήμητρας, Βασίλης Γουλιμής.

* ΕΥΚΟΛΟ πέρασμα από το Σώστι έκανε ο Φίλιππος. Αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση εν τούτοις προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο απέναντι στον τοπικό Κένταυρο, ο οποίος, αν δεν ενισχυθεί το Γενάρη θα έχει πρόβλημα. Δύο γκολ πέτυχε ο Χρ. Κοντάρης κι ένα ο Αλεβιζόπουλος. Η δεύτερη ομάδα της Ανδραβίδας παρότι δεν έχει στόχο την άνοδο κάνει αξιόλογη πορεία με τον Ακη Κυπριανό στον πάγκο.

«Καθάρισε» ο Νικολακόπουλος

* ΜΕ το ισχνό 1-0 η Δόξα Ελαιώνα συνέχισε την αήττητη πορεία της για ένατη αγωνιστική. Ο άνεμος που σάρωσε το γήπεδο Μαλαπασίου ήταν η αιτία που ο δείχτης του σκορ παρέμεινε χαμηλά. Τελικά από νωρίς ο Τάκης Νικολακόπουλος (στο 15’) έκανε το 1-0 που ήταν αρκετό να χαρίσει τη νίκη στη Δόξα.

* ΝΕΑ νίκη και για τον Πανωλενιακό Καράτουλα, ο οποίος στο παλιό γήπεδο Σιμόπουλου, δάμασε την ΑΕ Πηνείας με 1-0 είναι πάντα δύο βαθμούς πίσω από τη Δόξα και τέσσερις μπροστά από Ολυμπιακό Ζαχάρως και ΑΕ Κανουλίων. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Φάνης Δασκόπουλος στο 76’ με σουτ από κοντά, σε κεφαλιά γύρισμα του Θανάση Παναγόπουλου κι άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της ΑΕ Πηνείας. Να σημειωθεί, πως ο ρέφερι Μποσινάκης αρνήθηκε ένα πέναλτι πάνω στο Τζάρο των μετέπειτα νικητών.

* ΕΝΑ γκολ που πέτυχε ο Μαρούδας μόλις στο 4’, ήταν αρκετό να δώσει μια μεγάλη νίκη στην ΑΕ Κανουλίων με 0-1 επί του μέχρι προχτές αήττητου Νέδα στο Γιαννιτσοχώρι.

* ΕΥΚΟΛΑ ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε το γείτονα… ΑΟ Νεοχωριου, αφού προηγηθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ του Φώτη Αλεξανδρόπουλου και του Χρήστου Μπουλαλά (έφτασε τα 9 φέτος). Στην επανάληψη ο 17χρονος Γιώργος Ρουμελιώτης έκανε το 3-0. Πρόβλημα υπήρξε μόνον ο τραυματισμός του Μπουλαλά.

«Κανόνι» ο Απόλλων

ΣΤΗ Νέα Φιγαλεία ο Απόλλων είχε εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Πήγασο και τον συνέτριψε 5-0. Η ομάδα του κ. Καραχάλιου είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Πέτυχε πέντε γκολ διαχρονικά με τους Πλακά, Μπιμπή, Δημ. Καπλάνη, Καπογιάννη και Λιάπη. Ενδιάμεσα ο Σταθόπουλος των ηττημένων είχε χαμένο πέναλτι, καθώς ο γκολκήπερ των γηπεδούχων Λούτος απέκρουσε! Αποτέλεσμα της κακής πορείας ήταν η παραίτηση του Ορέστη Δικαίου από τη θέση του προπονητή!

* ΘΕΤΙΚΗ κρίνεται η ως τώρα πορεία της Θύελλας Πύργου, αφού έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς κι έχει τάση περαιτέρω ανόδου. Προχτές στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου Πύργου δάμασε το Νέο Ατρόμητο Λαστεϊκων με σκορ 3-1. Οι Θυελλώτες ήταν πάντα μπροστά στο σκορ με τους Μεσσαλά, Μπίρμπα, Ηλία Παλαμάρα, ενώ τα Λαστέικα είχαν μειώσει προσωρινά με τον Τσώνη σε 2-1.

* ΝΙΚΗ και για τον Άρη Λάνθι επί του Θριάμβου με 1-0. Ήταν η φετινή νίκη για τον Άρη που αυτή τη φορά αγωνίστηκε στο γήπεδο Σμίλα, μια κι έχει καταντήσει «τσιγγάνος», έως ότου γίνει το γήπεδό του (χλοοτάπητας). Ο Άρης αγωνίστηκε με περιστατικό τερματοφύλακα, ενώ ο Χρύσανθος Δημητρόπουλος, αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, καθώς μπήκε στο 75’ και στο 80’ πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση, ενώ στο 90’ έχασε μια καλή ευκαιρία. Πάντως κι ο Θρίαμβος είχε ελλείψεις και έχασε δύσκολα, δείγμα πως φέτος θα πάει καλύτερα από πέρυσι.

* ΣΤΑ σημαντικά της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο ήταν η νίκη, δεύτερη φετινή του ΑΟ Αγ. Γεωργίου στα Μακρίσια επί της τοπικής ομάδας με 3-1. Μια νίκη «ανάσα» για τους «Αγίους», οι οποίοι νίκησαν μετά από τη δεύτερη αγωνιστική.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ νίκες στο 2ο όμιλο πέτυχαν: Ο Εθνικός Αμαλιάδας που επικράτησε των Πανθήρων στο τοπικό ντέρμπι με 2-1, ο Αχιλλέας Νεοχωρίου επί της Θύελλας Καρδαμά 3-1, ο Ηρακλής Πύργου που έκαμψε την αντίσταση του Κένταυρου Καπελέτου 2-1, ενώ ο Πηνειακός και το Γεράκι μοιράστηκαν τους βαθμούς, φέρνοντας λευκή ισοπαλία (0-0). Τέλος η Ελπίδα Βαρθολομιού πέτυχε σημαντική νίκη επί του Αετού Κέντρου με 4-2.

Τέσσερις αγώνες σήμερα (3.15)

ΤΡΙΑ παιχνίδια στο 2ο όμιλο κι ένα στον 1ο διεξάγονται σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας των γηπεδων και είναι Νέος Ατρόμητος- Μακρίσια, Φίλιππος- Εθνικός Αμ., Ελπίδα Βαρθολομιού- Εθνικός Αμπελοκάμπου και ΑΕ Πάνθηρες – Άρης Δήμητρας.

Π.Κ.Τ.

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα