Menu
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες…

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλ…

Μην προτρεχέτω η γ...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕ…

Το ναζιστικό κόμμα τ...

Συνελήφθη 40χρονη στην Αμαλιάδα, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη 40χρονη στην Αμ…

Εκκρεμούσαν σε βάρ...

Νεκρός 90χρονος σε τροχαίο στην Αμαλιάδα

Νεκρός 90χρονος σε τροχαί…

Στο νοσοκομείο Αμα...

«Ήρθαμε κοντά, όσα σύνορα και αν μας χωρίζουν!»

«Ήρθαμε κοντά, όσα σύνορα…

Σκέψεις και συναισ...

Τα σκουπίδια έκρυψαν την πλατεία!

Τα σκουπίδια έκρυψαν την …

Κρύφτηκε και η πλατ...

Πάρτι για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Πάρτι για την Παγκόσμια Η…

Μια όμορφη εκδήλωσ...

Σήμερα, όχι αύριο

Σήμερα, όχι αύριο

Την ώρα που είναι ...

Στην Πάτρα ο Αίολος

Στην Πάτρα ο Αίολος

      Την ευκαι...

Έναρξη λειτουργίας Κτηματολογίου στο Δήμο Πύργου

Έναρξη λειτουργίας Κτηματ…

Τέλος εποχής για τ...

Σήριαλ σκουπιδιών… επεισόδιο 126

Σήριαλ σκουπιδιών… επεισό…

Η απογοήτευση για ...

Υπομονή… δυο χρόνια!

Υπομονή… δυο χρόνια!

Μέσα στα επόμενα 2...

Παραλίγο τραγωδία από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Παραλίγο τραγωδία από έκρ…

Μάνα και βρέφος που ...

 Τρέχουν και δεν φτάνουν

Τρέχουν και δεν φτάνουν

Τρέχουν και δεν φτάν...

Νέα όργανα

Νέα όργανα

Τα όργανα με τα σκ...

Prev Next
A+ A A-

Μόνος πρώτος ο Νέος Απόλλων

  • Γράφτηκε από τον/την NewsRoom

 

 

 

ΜΕ μια σπέσιαλ νίκη, που κατακτήθηκε στο 91’, ο Νέος Απόλλων είναι μονος επικεφαλής της βαθμολογίας με βραχεία κεφαλή από τους άλλους διεκδικητές της ανοδου.

ΚΑΤΑ την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομαδα των Δουνεϊκων νίκησε 1-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού, ενώ ο Πέλοπας Πύργου είπε στοπ στον Αργοναυτη (0-0). Η ομάδα του Κατακόλου έχασε για πρώτη φορά την πρωτοπορία, ενώ την έφτασε ο Μυρσιναϊκός, ο οποίος δάμασε εκτός του ουραγό Ατρόμητο Βαρβάσαινας. Ακολουθεί με 18 βαθμούς ο Ηλειακός Λεχαινών, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας την Αλφειονίδα (1-2). Εξάλλου ο Αλφειός που νίκησε τον Ηρακλή Π/Β (σκορ 1-0) αναρριχήθηκε με 17 βαθμούς στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, αφού κέρδισε και την ένσταση κατά του Ολυμπιακού Λαμπετίου.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ουραγοί ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας κι ο Αετός Αλποχωρίου που δεν έχουν ακόμη νίκη!

«Μίλησε» πάλι ο… Βασίλης

ΣΤΟ ’91 και κάτι ο Νέος Απόλλων δάμασε στα Δουνέικα τον Ηλειακό Βαρθολομιού (1-0). Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους, αφού πέρασαν τώρα στη βαθμολογία τους αντιπάλους τους. Μια αλλαγή που εκανε ο Ζώης Ανδριόλας στο 58’ βοήθησε την ομάδα, καθώς ο νεοεισελθών Φραγκούλης είχε καλές προσπάθειες.

* ΦΥΣΙΚΑ σ’ ένα παιχνίδι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είναι νόμος του ποδοσφαίρου αυτος που ισχύει διαχρονικά. Οι Βαρθολομαίοι ήταν καλύτερα. Ήταν καλύτεροι. Έχασαν ευκαιρίες και μαζί και το παιχνίδι. Κορυφαίος παίκτης τους ο Αντώνης Βούτος που ήταν κι αρχηγός της ομάδας.

Δύο γκολ ο Κηπουρός

ΜΕΤΑ από την περυσινή ποινή που είχε εισπράξει ο Σάκης Κηπουρός επέστρεψε δριμύτερος και στη Μυρτιά πέτυχε δυο γκολ και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομαδα του. Ο Κηπουρός εκτέλεσε δύο στημενα και ήταν εύστοχος! Το πρώτο ήταν φάουλ, το δεύτερο πέναλτι! Έτσι βοήθησε το Καλλίκωμο να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας και μάλιστα μ’ ανατροπή στο σκορ από 2-1 σε 2-3!

Φωνές στη Μυρτιά

ΦΩΝΕΣ είχαμε στη Μυρτιά το Σάββατο οι γηπεδούχοι έχουν φρικτά παράπονα από το ρέφερι Δημητρόπουλο, γιατί (όπως λένε) δεν τους έδωσε ένα πέναλτι με το οποίο θα έπαιρναν αυτοί τη νίκη.

Δύο γκολ και ο Κράγκαρης

Ο Γιάννης Κράγκαρης του Ηλειακού Λεχαινών συνεχίζει το βιολί του. Σκοράρει συνεχώς και στα εννέα παιχνίδια κι έφτασε τα 11 γκολ. Το Σάββατο στην Αλφειούσα πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε τη νίκη στους «κυανόλευκους» και μάλιστα μ’ ανατροπή στο σκορ! Η Αλφειονίδα  είχε προηγηθεί μόλις στο 3’, αλλά δεν πήρε τίποτε από αυτό το παιχνίδι.

Ο Αλφειός στους 17 βαθμούς

Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ έκβαση της υπόθεσης της αντικανονικής συμμετοχής των τριών αλλοδαπών παικτών του Ολυμπιακού Λαμπετίου στην ΕΠΣΗ, επέφερε σημαντικά βαθμολογικά οφέλη στην ομάδα του Επιταλίου, η οποία κέρδισε ένα χαμένο παιχνίδι στο γήπεδο (2-4) με 3-0 στα χαρτιά. Έτσι και με την προχθεσινή δύσκολη νίκη της επί του Ηρακλή Π/Β (1-0) έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι στην προνομιούχο τετράδα της βαθμολογίας.

Χαμένες ευκαιρίες

ΣΚΛΗΡΗ μονομαχία στην ανεμοδαρμένη Σπιάντζα ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Αργοναύτη και τον Πέλοπα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, αλλά έμειναν στο 0-0. Ήταν ένα παιχνίδι χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν. Θα λέγαμε, πως οι πλέον κτυπητές ήταν του Αμπελογιάννη στο 44’, του Μάζη στο 62’ (για τον Πέλοπα) και του Λεωνιδόπουλου στο 56’ και του Κανελλόπουλου στο 87’ (για τον Αργοναύτη). Με την ομάδα του επινείου δεν αγωνίστηκε πάλι ο κορυφαίος παίκτης της, ο Νώντας Αβραμόπουλος, που ως φαίνεται απέχει.

* ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα ο Μυρσιναϊκός πέτυχε να νικήσει στη Βαρβάσαινα τον Ατρομητο, που τον έχει χτυπήσει η ατυχία και παραμένει άποντος! Ο Θαν. Κράγκαρης και ο Χρήστος Μουσερής ξέπλυναν τελικά τη… μπουγάδα με 1-2, καθώς οι Βαρβασαιναίοι ενδιάμεσα είχαν ισοφαρίσει!

* ΜΕ ιδρώτα και κόπο «καθάρισε» ο Ατρομητος στα Καβάσιλα, αφού είδε το φάσμα της ισοπαλίας να πλανιέται πάνω από το γήπεδο. Ο Αετός Αλποχωρίου παλεύει με νύχια και με δόντια. Δεν παρατάει τον αγώνα κι αυτό κάνει σεβόμενος την ιστορία του. Έτσι προηγήθηκε στα Καβάσιλα με τον Κ. Γεωργακόπουλο (0-1). Όμως με τρία γκολ των Αντωνάτου 42’, Α. Παπαδόπουλου στο 70’ και Μ. Παπαδόπουλου στο 80’ ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο.

Νίκη μετά από 5 αγωνιστικές

ΑΠΟ την τέταρτη αγωνιστική είχε να δει το… χρώμα της νίκης ο ΑΟ Χελιδόνια. Από τη μια μεριά το δύσκολο πρόγραμμα από την άλλη ατυχία είχαν στερήσει από την ομάδα τη νίκη. Προχτές τη «γεύτηκαν» κι ο Ηλίας Πετρόπουλος, που κάνει τα πάντα για την ομάδα και οι παίκτες. Ήταν μια δυσκολη νίκη, καθώς ενώ νικούσε η ομάδα με 1-0 το Λαμπέτι (το γκολ ο Τάσος Παναγόπουλος στο 22) στο 46’ είδε το σέντερ μπακ Δρουβιώτη να παίρνει κόκκινη, αφού ανέτρεψε τον Καλύβα που ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ. Αποβολή και πέναλτι. Ο έμπειρος Σπύρος Νούσιας το εκτέλεσε για να αποκρούσει ο Χηνοφώτης! Έτσι γράφτηκε η νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές!

Μικρά ενδιαφέροντα

* ΜΑΧΗ γίνεται και στον πίνακα των σκόρερς, όπου προηγείται ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος με 13 γκολ. Ακολουθούν από πολύ κοντά οι Μουσερής (Μυρσιναϊκός) 12, Παργινός (Αργοναύτης), Κράγκαρης Ιω. (Ηλειακός Λεχ.) από 11, Αντωνάτος (Καβάσιλα) 9, Καλύβας (Λαμπέτι) 7.

* ΚΟΚΚΙΝΕΣ κάρτες πήραν Δρουβιώτης (Χελιδόνι), Μπλουφάς (Μυρτιά), δείγμα ότι υπάρχει πειθαρχία στα γήπεδα της Α2, εκτός εξαιρέσεων.

* Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Μυρτιάς πλήρωσε ακριβά τις απουσίες του μικρού Μουγκού και του Γκριγκοράσι, που τιμωρήθηκαν με τον Πέλοπα. Ευτυχώς επανέρχονται με Ηρακλή Π/Β.

* ΜΕΓΑΛΗ γκίνια έχει ο Ηρακλής Παλαιοβαρβάσαινας ως τώρα. Χάνουν ευκαιρίες που με κόπο δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες. Η επάνοδος του Γκάρτσεφ μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Ο παίκτης ως γνωστό το καλοκαίρι υπεβλήθη σ’ εγχείρηση.

Π.Κ.Τ.

 

 

 

Ηλεια

Ελλαδα

Κοσμος

Πολιτικη

Οικονομια

Αθλητικα